X

Care e afacerea cu pronumele preferate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

E la modă în rândul generației tinere, mai ales în Occident, ca alături de nume să-și menționeze și pronumele preferat (ea/a ei, el/al lui, ei/ale lor, ele/ ale lor). Asta e un rezultat direct al campanei de îndoctrinare a stângii globaliste aliate cu minoritatea LGBT.

Doar că toată afacerea cu pronumele preferat are scopul de a influența și de a schimba societatea, neavând absolut nimic de-a face cu o asemenea persoană nesigură de sine. Pentru că atunci când dialoghezi cu cineva folosești persoana a doua când te adresezi interlocutorului. O discuție între două persoane, indiferent de cum se identifică, decurge cam așa: „Ce mai faci? Cum ești? Ție ți-a plăcut filmul/concertul/melodia X? Te duci mâine la teatru/operă/film/stadion etc?” Iar când te referi la tine folosești persoana întâi. „Mie îmi place de X. Eu cred că …” Persoana a treia se folosește atunci când discuți cu cineva despre o terță persoană. „Îți place de ea/el? Ce crezi de părerea lui/ei despre…?” Etc.

Asta înseamnă că toată afacerea cu pronumele preferate nu are nimic de-a face cu persoanele nesigure de cine/ce sunt, ci are totul de a face cu influențarea societății, cu acceptarea și admiterea ca lucruri normale a unor aberații care țin mai degrabă de domeniul psihiatric.

Personal nu mă interesează absolut deloc ce anume crede sau cum vorbește cineva despre mine. Asta înseamnă ca pronumele pe care-l alege cineva să-l folosească când vorbește cu altcineva despre mine nu mă afectează absolut deloc. Cred că așa e normal. Doar o persoană slabă, nesigură pe sine, sau una narcisistă e preocupată de ce crede și cum vorbește cineva despre ea.

Concluzia logică e că toți cei ce-și afișează pronumele preferate sunt fie persoane nesigure, fragile, fie persoane narcisiste. În ambele cazuri eu zic că ar avea nevoie de psiholog, nu să fie luate în serios.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button