X

[VIDEO] George Simion îndeamnă la BOICOTUL magazinelor Auchan


Președintele AUR, George Simion, a invitat românii să boicoteze magazinele „Auchan”, după ce retailerul francez a anunțat că renunță la casieriile clasice, în favoarea casieriilor „self-service”, în care clientul este și casier.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Simion spune că în spatele deciziei este dorința de a mări profiturile, iar în viitor, mii de oameni vor rămâne fără locuri de muncă.

Deputatul mai afirmă că Auchan și ceilalți retaileri își permit să țină angajații, mai ales că aceștia raportează profituri foarte mari. Simion le transmite retailerilor că „România nu este sat fără câini”.

„Sunt alături de miile de români revoltați de inițiativa retailerului francez Auchan de a-i transforma, din clienți, în angajați neremunerați ai acestei corporații.

Auchan, ca și ceilalți retaileri veniți în România, realizează profituri uriașe și în mare parte, externalizează acești bani către țările lor. Când le-am criticat practicile, ni s-a replicat că punem în pericol locurile de muncă pe care le-au creat. Acum, după ce au luat banii românilor, iată că tocmai CORPORAȚIILE vor să elimine și locurile de muncă, prin digitalizarea excesivă și înlocuirea angajaților prin proprii clienți.

Aceste practici trebuie să înceteze! Auchan, ca și ceilalți retaileri, au profituri suficient de mari încât să-și permită să țină angajații plătiți, în cele mai multe cazuri, cu salariul minim pe economie. Explicația conform căreia casierii nu vor fi concediați și vor deveni „consultați” este doar praf în ochi. O glumă. În realitate, dacă nu luăm atitudine, în 2-3 ani mii de oameni își vor pierde locurile de muncă.

Totul este doar despre intenția unora de a-și spori profiturile prin transformarea clienților români în angajați neremunerați ai „investitorilor strategici”. Adică și cu banii luați și slugi!

De aceea, aceste atitudini trebuie sancționate și îi invit pe toți românii să BOICOTEZE Auchan și magazinele unde sunt eliminați angajații în favoarea „caselor self-service” sau unde se dorește așa ceva.

Să cumpărăm de la români și de la magazinele care oferă locuri de muncă românilor. Să fim solidari cu frații noștri care vor avea de suferit din cauza unor astfel de strategii distopice și patronatul străin să știe că România nu e sat fără câini! Să ne apărăm libertatea și drepturile, pentru că nimeni nu o va face în locul nostru”, a scris Simion pe facebook.

El a lăsat și un mesaj video, pe Tik Tok. Reacția lui Simion vine după ce un val de indignare s-a înregistrat în opinia publică după ce retailerul Auchan a anunțat că va înlocui casierii cu case de marcat „self-service”.  Un caz s-a înregistrat deja la Auchan Brașov.

Există semne conform cărora și Carrefour pregătește aceeași măsură.

Citiți și:
România, tot mai aproape de PECETLUIRE. Plata cu DEGETUL va fi introdusă în magazinele Auchan

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button