X

UE se va pronunța cu privire la impunerea de sancțiuni României pentru neacceptarea identității de gen a unei femei care se visează bărbat


Curtea de Justiție a Uniunii Europene va judeca o speță în care România este acuzată de o femeie care se consideră bărbat că nu-i recunoaște „identitatea de gen”, informează Reuters.

Mai precis, este vorba despre Ariana Mirzarafie-Ahi (foto), o femeie născută în România, care s-a mutat cu părinții în Marea Britanie în 2008, obținând cetățenia acestei țări în 2016, scrie R3Media.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Între timp, și-a „dat seama” că este de fapt de genul masculin și a cerut și primit, un certificat în acest sens din partea autorităților britanice. În 2021, el a cerut României să-i recunoască acest document, dar autoritățile au refuzat, cerându-i respectivei persoane să respecte procedurile prevăzute de legile românești.

Așa cum se întâmplă de-obicei, cazul a fost preluat de activiștii LGBT, care încearcă să obțină un precedent juridic, prin care să forțeze țările care nu admit „schimbarea genului”, să recunoască aceste schimbări, dacă sunt efectuate în alte state.

În mod ironic, personajul în cauză susține că este expert în biologie, conform paginii sale de Linkedin. În 2021, lobby-ul LGBT a acuzat polițiștii de frontieră de la Aeroportul Cluj Napoca pentru că au refuzat să trateze un bărbat biologic drept femeie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII