X

Durata de viață a unui soldat în prima linie este de 4 ore în medie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un fost pușcaș marin american care luptă alături de forțele ucrainene în Donbas spune că bombardamentele pe câmpul de luptă sunt neîntrerupte și luptele sunt „haotice”. Durata medie de viață pe frontul luptelor crâncene din orașul Bahmut este de patru ore. Orașul este supranumit „mașina de tocat carne”.

Fostul pușcaș marin american Troy Offenbecker, din Michigan, a spus că situația din acest oraș, care a cunoscut unele dintre cele mai sângeroase lupte de la invazia pe scară largă a Rusiei, este „haotică”.

„A fost destul de rău pe teren”, a declarat el pentru ABC News. „O mulțime de victime. Speranța de viață este de aproximativ patru ore pe linia frontului”, a spus fostul pușcaș marin.

Timp de luni de zile, forțele rusești au încercat să încercuiască orașul, dar s-au confruntat până acum cu o rezistență acerbă din partea ucrainenilor, refuzând până acum Kremlinului o victorie simbolică înainte de aniversarea invaziei.

„[Artileria] este neîntreruptă”, a declarat Offenbecker, care luptă în cadrul Legiunii Internaționale, o unitate militară formată din luptători străini. „[Rușii] poate că s-au confruntat cu o lipsă de obuze în ultima vreme, dar în ultimele două săptămâni a fost non-stop. Toată ziua și toată noaptea”, a continuat el relatarea.

Mulți civili sunt blocați acolo

Oficialii ucraineni au declarat că ei cred că ofensiva mult așteptată a Rusiei a început deja, dar asaltul a fost complicat din cauza pierderilor grele de personal, echipamente și provocări logistice.

„Având în vedere cantitatea de bombardamente, cantitatea de blindate pe care au adus-o, cred că a început”, a spus el. „Este greu pentru că iarna nu a fost atât de rece cum este de obicei. Nu pot muta atât de multe blindate pe cât sunt sigur că și-ar dori.”

Orașul a fost locul unora dintre cele mai sângeroase lupte de la începutul războiului. Potrivit lui Offenbecker, „destul de multe” familii de civili au rămas în părțile din oraș care nu au fost încă ocupate de forțele rusești, în ciuda ordinului de evacuare dat săptămâna trecută.

„Multe dintre aceste familii sunt sărace”, a spus el. „Nu au unde să se ducă… chiar dacă ar vrea. Așa că realitatea este că există încă o mulțime de civili care sunt blocați în mijlocul acestei situații.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Urșii au iubit întotdeauna artileria-regina bătăliilor.Au învățat de la napoleon,… Pe ai lui adolf i-au tocat în aprilie 45 cu 300 trei sute de tunuri pe km de front-unul la mai putin de 3,5 metri față de altul !Și numai doua sute să fi fost și tot transformă în iad orice linie de aparare !!! Zece au rezistat germanii, apoi s-au predat toti.
    Germanii kaiserului sapau trei-patru randuri de transee în Franța, in adancime de doi pana la trei km, pentru a scapa infanteria de marile obuziere franceze.
    Noii Condoristi amerloci n-ati văzut razboi de transee niciodata, ca ati *chemat cavaleria*aeriană sa va scape turloaiele în toate asalturile voastre de 80 de ani încoace.

  2. Fostul pușcaș marin american Troy Offenbecker, din Michigan este de fapt un mercenar american ca si alti zeci de mii de mercenari pilonezi, rumani, soldoveni, bulgari si alte natii. Luzarii ukrani sunt bagati la inaintare ca_carne de tun fara nici o mila, sefii nato planifica astfel operatiunile militare incat amaratii de ukrainieni nici nu mai conteaza la pierderi – sunt pierderile colaterale de pe vremea Madalinei Albright. Sklava Cokaina !

    1. Păi el nu a fost pe front în linia întâi, pe linia frontului sunt ucrainienii, el luptă acolo când i se dă semnalul din SUA că doar ei îs mercenari nu carne de tun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button