X

Oare tremură rușii? Dacă ajung în Moldova, ruşii stiu că riscul unei probleme cu România ar fi devastator pentru Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

General-locotenentul american în retragere Ben Hodges, fost comandant al trupelor SUA în Europa, a declarat, joi, la Digi 24, că, în cazul în care ruşii “ajung” în Republica Moldova ar şti că “riscul unei probleme cu România, ceea ce înseamnă tot NATO, ar fi devastator pentru Rusia”.

“Sunt sigur că (ruşilor – n. red.) le-ar plăcea să facă ceva la Chişinău. Dacă nu ar fi opriţi, dacă ar fi avut succes împotriva Ucrainei, sunt sigur că ar vrea să cucerească şi Moldova. Sunt sigur că ar vrea să ia şi Georgia. Bielorusia este şi ea în ‘meniu’. Este parte a eforturilor Rusiei. Dar cred că şi ei ştiu că dacă ajung în Moldova, atunci riscul unei probleme cu România, ceea ce înseamnă tot NATO, ar fi devastator pentru Rusia”, a precizat Hodges.

De asemenea, el a afirmat că România “a făcut o treabă foarte bună să fie în stare de alertă, să fie atentă”.

“Statul Major General al României s-a pregătit foarte bine”, a adăugat el.

Reamintim, în acest context, că un general-locotenent rus, membru al Dumei de Stat, a susţinut la televiziunea rusă că Moscova este în război cu SUA şi dacă în Republica Moldova “va fi declanşat un conflict”, iar românii vor interveni, Moscova va lovi cât se poate de tare!

“Ieri, inamicul nostru a fost definit (referire la discursul susţinut de Putin n.r.). Nu inamicul intermediar care ne-a fost impus, naziştii ucraineni care, bineînţeles, există şi pe care îi vom înfrânge, ci inamicul real, cel definit de preşedintele nostru, Statele Unite ale Americii!

Acum e mai mult decât limpede cu cine trebuie să luptăm. Asta e… Şi dacă e să vorbim deschis şi sincer despre ce s-a întâmplat, întrebarea care se pune este: ce urmează? Ei spun că va fi declanşat conflictul cu Moldova. Românii se vor implica, noi îi vom lovi pe români. Dacă vom lovi, vom lovi cât se poate de tare. În pofida articolului 5 sau articolului 105”, a susţinut Guruliov.

NOTĂ OrtodoxINFO

Dacă asta și urmăresc amerlocii? Un conflict NATO – Rusia pe teritoriul României…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aloo, domnu general strateg mai usurel cu batu prin gard si cu toate acese analize soparle aruncate pentru prostirea Romaniei. Nu prea merge domnu general, la Bucuresti nu sunt chiar toti idioti. Vedeti ca USA e pe duca, in Ucraina pierdeti! Sriul de la Bucuresti va schimba tabara, asa subit, 23 august 44 RememBer!

  2. Nu ne-a fost ușoară vecinătatea Ursului de la Răsărit…Ne-a strâns în labe de 12 ori în două secole….Dar nici tiara Occidentului sau Cioara cu Cap alb nu ne-a făcut bine defel. Nu-i ușor să trăiești între Carpați, Nistru Dunăre și Tisa.
    Creatorul singur ne poate salva din malaxorul istoriei, ajunge să-i cerem cu tărie și credință.Mai avem oare ?
    Scapă-ne, că pierim sub apăsarea ticăloșilor și a greșelilor noastre !

  3. E clar ca Oculta vrea eliminarea ortodocsilor si vrea un “maidan” si in Romania, sa fie toti ortodocsii carne-de-tun.
    Sa nu le ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE