X

Mafia Ursulei von der Leyen se extinde la jocurile de noroc

Noul preşedinte al Superbet este fratele Ursulei von der Leyen. Grupul va fi listat la bursă!

Noul preşedinte al Superbet este fratele Ursulei von der Leyen. Grupul va fi listat la bursă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hans-Holger Albrecht, 60 de ani, recrutat de Superbet în funcţia de preşedinte şi care în timpul mandatului său cel mai probabil va avea loc listarea grupului de pariuri sportive, este fratele Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene.

Hans-Holger s-a născut la Bruxelles, Belgia, în 1963. În 1971, familia s-a mutat în Germania, acolo unde tatăl său a devenit premier al Saxoniei Inferioare (1976-1990). A copilărit în Burgdorf, în Germania. A absolvit Dreptul la Universitatea din Freiburg, Germania, a studiat la Universitatea Yale şi a obţinut un doctorat la Universitatea din Bochum, Germania, scrie Bild, citat de Ziarul Financiar.

Potrivit RTL, Hans-Holger a lucrat pentru Daimler-Benz în 1990 şi pentru grupul media CLT, cu sediul în Luxemburg, între 1991 şi 1996. La CLT, a fost responsabil pentru toate activităţile de televiziune şi pentru dezvoltarea afacerilor în Germania şi Europa de Est.

Şi-a început cariera la Modern Times Group MTG în 1997, ca şef al operaţiunilor de televiziune cu plată la Viasat Broadcasting. În 1999, a fost numit şef al tuturor operaţiunilor Viasat Broadcasting, potrivit profilului de linkedin.

În aprilie 2000, a fost numit director de operaţiuni (COO) al MTG. A devenit preşedinte şi CEO al MTG AB la 1 octombrie 2000.

În noiembrie 2012, Hans-Holger a devenit preşedinte şi CEO al Millicom, o companie internaţională de telecomunicaţii şi media.

A devenit CEO al Deezer în 2015, dar a demisionat în 2021. Deezer oferă peste 56 de milioane de melodii în peste 180 de ţări pentru mai mult de 16 milioane de utilizatori activi lunar.

În ianuarie 2022, Hans-Holger a devenit preşedinte al consiliului de administraţie al Storytel, unul dintre cele mai importante servicii de streaming de cărţi audio din lume.

Bild notează că Hans-Holger Albrecht are şapte copii, la fel de mulţi ca şi sora sa, Ursula von der Leyen, care a devenit prima femeie ministru al apărării din Germania la 17 decembrie 2013. Anterior, ea a fost numită ministru federal al Muncii şi Afacerilor Sociale la 30 noiembrie 2009 şi, anterior, ministru federal al Familiei, Persoanelor în vârstă, Femeilor şi Tineretului din 2005. Ursula von der Leyen este acum preşedinta Comisiei Europene.

Miercuri, Superbet Group, finanţat de Blackstone Inc., a anunţat că l-a angajat pe Hans-Holger Albrecht, fostul director executiv al Deezer SA, în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie, în timp ce operatorul român de pariuri şi jocuri de noroc se pregăteşte pentru o ofertă publică iniţială.

Albrecht îl va înlocui pe 28 februarie pe fondatorul Superbet, Sacha Dragic, care va deveni membru al consiliului de administraţie, a precizat miercuri compania într-o declaraţie pentru Bloomberg. Mişcarea vine în contextul în care firma intenţionează să se extindă dincolo de pieţele sale principale din România, Belgia şi Polonia.

„Cunoştinţele sale financiare aprofundate şi expertiza în materie de guvernanţă vor fi de mare folos grupului şi ambiţiilor noastre de a deveni o companie listată la bursă”, a declarat Dragic. Nu a fost precizat un termen pentru IPO.

Piaţa europeană a ofertelor publice iniţiale a fost în mare parte inactivă în 2022, deoarece creşterea ratelor dobânzilor şi inflaţia ridicată au descurajat investitorii, dar o revenire a pieţelor de acţiuni determină unele companii să testeze timid apetitul pieţei pentru noi investiţii.

Compania italiană de jocuri de noroc Lottomatica ia în considerare o listare la bursă încă din aprilie, a raportat Reuters săptămâna trecută. Firma a declarat anterior că se gândeşte la o ofertă publică iniţială.

Superbet, care a primit o investiţie de 175 de milioane de euro (187 de milioane de dolari) de la Blackstone în 2019, operează în 10 ţări europene.

Anul trecut a obţinut venituri de peste 1 miliard de euro şi un profit de 200 de milioane de euro, a declarat serviciul de presă al companiei prin e-mail.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE