X

Cum își bagă SUA coada ca să mai creeze un război: Va tripla numărul de trupe staționate în Taiwan pentru a antrena forțele locale

Cum isi bagă SUA coada ca sa mai creeze un război: Va tripla numărul de trupe staționate în Taiwan pentru a antrena forțele locale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA intenționează să tripleze numărul de trupe staționate în Taiwan pentru a antrena forțele locale, relatează Wall Street Journal, citând oficiali americani. 

SUA intenționează să desfășoare între 100 și 200 de militari pe insulă în următoarele luni, în creștere față de aproximativ 30 anul trecut. Potrivit oficialilor, extinderea prezenței a fost planificată luni de zile, înainte de incidentele cu baloane în spațiul aerian american.

Forța suplimentară va avea sarcina de a antrena forțele taiwaneze nu numai în utilizarea sistemelor de arme americane, ci și în manevre militare de apărare împotriva unei potențiale ofensive chineze.

Situația din jurul Taiwanului a escaladat semnificativ după o vizită pe insulă la începutul lunii august a anului trecut de către Nancy Pelosi, pe atunci președintele Camerei Reprezentanților SUA. China, care consideră insula una dintre provinciile sale, a condamnat vizita lui Pelosi, considerând că această mișcare este sprijinul SUA pentru separatismul taiwanez și a organizat exerciții militare la scară largă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Lasii astia de amerloci vor “sa lupte” si sa “se jertfeasca”, doar prin interpusi! N-o sa le mai tina mult smecheria asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button