X

Dragi ortodocși, care doriți să boicotați următoarele alegeri, acum aveți o oportunitate: Construcția României de mâine începe cu voi

E timpul să vă implicați, nu mai stați pe margine! Alți frați de-ai noștri sunt deja acolo

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat, miercuri, 22 februarie, Platforma de Merit – un program de selecție și evaluare publică a candidaților și proiectelor politice ale partidului.  Prin acest demers asumat, Alianța pentru Unirea Românilor devine primul partid care oferă alegătorilor posibilitatea de a participa în mod deschis la elaborarea unei strategii de guvernare.

Platforma de merit AUR este un concept destinat celor care au competența și determinarea de a-și promova ideile și viziunea asupra modului cum trebuie guvernată România. Așa cum și-a asumat încă de la început, Alianța pentru Unirea Românilor proiectează și susține un program de guvernare bazat pe un larg acord la nivel național asupra domeniilor strategice.

România de mâine nu poate fi un produs de laborator și nici rodul unui proiect personal sau de grup restrâns. Provocările pe care le avem înaintea noastră cer determinare, consecvență și competență. Nimic din ceea ce suntem chemați să construim sau să reparăm astăzi nu are termen de realizare la dimensiunea unui mandat parlamentar. Perpetuarea unui sistem bazat pe schimbarea de la zero odată cu alternanța la putere ar însemna distrugerea programată a României. Platforma de merit este conceptul care scoate la suprafață valorile, oferă o tribună de exprimare celor mai valoroși români și sintetizează proiecțiile de dezvoltare a societății.

Știm că e greu să mai crezi, după 30 de ani, în promisiuni. Este și firesc. Poate nici pe noi nu ne crezi, cine te poate judeca?
Dar dacă totuși ți-a rămas un gram de speranță vino lângă noi și hai să construim împreună România pe care ți-o dorești.
E timpul ca omul potrivit să se afle la locul potrivit!

Detalii AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mă bucur enorm ca aveți acest curaj. Și eu eram nedumerit în ce privește politica, dar parcă AUR e altceva. Mă regăsesc printre ei, simt că mă reprezintă. Oricum sistemul este împotriva lor, nu are rost să-i mai boicotăm și noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button