X

Vladimir Putin, amenințător: „Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară! Urmează schimbări extraordinare în întreaga lume”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vladimir Putin s-a adresat naţiunii, Adunării federale și Camerelor reunite ale Parlamentului rus, în Palatul Congreselor, din apropierea Pieţei Roşii şi a fost difuzat pe toate posturile publice de televiziune din ţară.

Liderul de la Kremlin a ieşit public în perioada în care Biden s-a deplasat în Europa, pentru întâlnirea cu liderii NATO.

În discursul de astăzi vom discuta despre probleme extrem de importante.  Ne așteaptă schimbări importante în toată lumea, schimbări pentru viitorul nostru și al țării noastre.

Rivalul nostru s-a pregătit pentru un scenariu total diferit. Ceea ce s-a întâmplat în Donbas este o mare minciună!

Occidentalii au închis ochii la o mare minciună și la represiunea asupra pro-rușilor din Donbas.

SUA şi NATO au accelerat amplasarea laboratoarelor secrete biologice la frontierele noastre pentru a pregăti teatrul viitorului război şi sigur că regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război, iar astăzi se recunoaște în mod public.

Înaintea operațiunii speciale au avut loc între Kiev și Occident pentru arme grele, pentru arme împotriva Rusiei.

Kievul a cerut Occidentului bomba nucleară. Regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război.

Au trimis arme în Ucraina și au amplasat laboratoarele secrete în toată Ucraina.

Nu au nicio jenă să invoce acordul de la Minsk, dar uită ceea ce s-a întâmplat în Donbas. Este o metodă pentru a încerca să ne înșele! Sub umbrela unor rezoluții ONU încearcă să distrugă tot, așa cum au făcut cu Libia, cu Siria, cu alte țări.

Occidentul s-a obișnuit să scuipe pe întreaga lume și au o atitudine execrabilă față de țările lor. Noi ne apărăm interesele și poziția noastră! Nu se poate ca lumea să fie împărțită în state civilizate occidentale și restul lumii.

Tragediile din viețile oamenilor nu sunt importante pentru ei, pariază trilioane de dolari și încercă să jefuiască pe toată lumea și se acoperă cu cuvinte precum democrație și valori.

Încercă să eticheteze alte țări și să le insulte public și creează acea imagine a inamicilor în interiorul țărilor lor pentru a distrage atenția de la scandalurile din țările lor.

Distrag atenția de la situația socio-economică.

Aș vrea să vă reamintesc că în anii treizeci țările din vest au deschis calea pentru nașterea și dezvoltarea Germaniei naziste, iar în acest secol fac asta în Ucraina.

Oricine care știe istorie, știe că încă din secolul XIX austro-ungarii făcea același lucru iar singurul lor obiectiv era să separe aceste teritorii de legăturile lor istorice cu Rusia. Nu este nimic nou, istoria se repetă. Au susținut lovitura de stat din 2014, o lovitură de stat sângeroasă iar apoi s-au comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Baza ideologică pentru asta a fost rusofobă.

E păcat să spui că un dintre unitățile din armata ucraineană a fos numită Azov. Este un nume care provine de la o unitate germană nazistă. Iar neonaziștii nu se ascund, recunosc public de unde își trag istoria.

Vedem că celor de la putere nu le pasă. Vor să se lupte cu noi, vor să se lupte cu Rusia, iar asta înseamnă că vor folosi orice și pe oricine, teroriști, naziști, chiar și diavolul însuși ar fi folosit împotriva Rusiei.

Este o politică de revanșă împotriva țării noastre. În secolul trecut și astăzi politica este aceeași, să direcționeze agresiunile către est. Noi am spus: nu luptăm cu Ucraina, poporul ucrainean a devenit ostatic al stăpânilor lor din vest care ocupă această țară în mod politic economic și militar”, a declarat Vladimir Putin.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button