X

[DOCUMENTAR] TikTok este mai rău decât credeți – Arma psihologică concepută de China după strategiile din “Arta războiului” de Sun Tzu: atacarea psihicului dușmanului

Nu a fost dintotdeauna evident.  În anul 2018 o aplicație numită „TikTok” a apărut de niciunde. Tiktok a părut ca fiind o altă aplicație pentru copii fără minte, unde vor mima niște cântece insipide sau pentru drogați. Dar într-un timp de doar câteva săptămâni ceva s-a schimbat pentru utilizatorii YouTube, comentatori și media. TiKtok devenea noua „goană după aur”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai jos puteți urmări un documentar foarte bun și documentat legat de efectele nocive și scopurile din spatele acestei aplicații strategice pentru China.

Citiți transcriptul pe Chilie athonită.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button