X

O rețea de pedofilie condusă de doi homosexuali, activiști LGBTQ+, a fost destructurată în SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoașteți propaganda agresivă homosexuală prin care cer, printre altele, dreptul la adopții. În SUA au obținut acest drept. Așa că doi homosexuali „căsătoriți” din Atlanta, statul Georgia, au înfiat doi frați. A fost momentul în care a început teroarea pentru cei doi minori care nu doar că au fost violați de cei doi homosexuali, dar perversiunile sexuale la care au fost supuși au fost înregistrate, filmele fiind distribuite altor pedofili homosexuali. Și nu doar atât, cei doi copii au fost și traficați către alți homosexuali.

Cel mai mare dintre cei doi copii exploatați are doar 11 ani. Vă dați seama cât au avut de suferit copiii și că le-a fost furată copilăria și inocența?

În acest moment cei doi „părinți” homosexuali sunt arestați, să sperăm că în spatele gratiilor primesc exact ce merită din partea celorlalți deținuți.

Sursa: Townhall.com

Enter Donation Amount (EUR)

4 comentarii

 1. Oare ce merita !? Exista pedeapsa pentru acesti bolnavi mintal?! Ar fi bine sa ii inchida alaturi de cei ce le au dat drepturi sau alaturi de copiii celor ce le dau drepturi. Dumnezeu exista si Sodoma si Gomora deasemenea.

  1. Pedeapsa cu moartea

   Nu că răzbunare

   Că să nu mai distrugă alți copii

   Nu trebuie camere de execuție
   Trebuie linșați
   De familie ori de cine-i prinde in fapt

 2. Codul lui Iustinian prevede arderea pe rug pentru deviații sexuale, pedeapsa capitală trebuie comutată pentru infracțiuni mai ușoare și aplicată în asemenea cazuri atât pentru șefii rețelelor de pedofilie, executanții(ca cei doi „părinți” în cazul de față), complicii și clienții bogați la care ajung acești copii. Arderea lui Jeffrey Epstein împreună cu toate slugile și toți clienții săi trebuia să fie un eveniment cu spectatori și transmis în direct în toată lumea.

 3. Daca cititi sursa, in engleza, copiii au fost violati anal si oral iar violatorii zic ca sunt nevinovati.
  Pedeapsa cu moartea e prea usoara, ca sa rascumpere pacatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button