X

ALERTĂ! Propagandistul bolșevic Alexandru Florian, șeful de la ”elie wiezure”, pregătește DEMOLAREA statuii lui Mircea Vulcănescu din Piața Sfântul Ștefan, prin intermediul PNL București

EXCLUSIV: Cum pregătește propagandistul bolșevic Alexandru Florian, șeful Institutului ”Elie Wiesel”, DEMOLAREA statuii lui Mircea Vulcănescu din Piața Sfântul Ștefan, în aplauzele propagandei rusești. Florian îl instrumentează pe Silviu Feroiu, consilier local PNL la Sectorul 2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pigmeul sionist din fruntea institutului ”elie wiesel”, vechi propagandist comunist, filosovietic notoriu și mediocritate patentată, Alexandru Florian pregătește un nou atentat mizerabil la adresa memoriei filosofului Mircea Vulcănescu, o victimă nevinovată a genocidului comunist.

Ca de obicei, Florian lucrează subteran, cu mâna altora, recurgând la amenințări, presiuni sau promisiuni. Mai exact, de data aceasta Institutul ”Elie Wiesel” l-a instrumentat pe numitul Silviu Feroiu, consilier local al PNL la Sectorul 2, pentru a-și atinge un obiectiv mai vechi: demolarea statuii lui Mircea Vulcănescu din Piața Sfântul Ștefan aflată pe raza sectorului amintit. 

178403

Inițial, acești teroriști memorialistici premeditau să își desăvârșească atacul chiar în ziua de Crăciun, pentru a folosi din plin letargia Sărbătorilor, însă Feroiu a aflat că e necesar și un aviz emis de Direcția de Cultură a Capitalei. Din acest motiv, primarul USR-ist al Sectorului 2 – l-am numit pe Radu Mihaiu, care NU dă semne că ar intenționa să oprească monstruozitatea – a amânat votarea Proiectului de Hotărâre pentru ședința ordinară din data de 28 decembrie anul în curs, ședință care se va desfășura online, în condițiile în care cei mai mulți consilieri sunt plecați în vacanță. La punctul 3 este nominalizată speța statuii lui Mircea Vulcănescu. 

Alexandru Florian și complicii lui au mai încercat să forțeze demolarea statuii în 2014 și în 2017, însă reacția promptă a societății civile a reușit să oprească abominația dorită de Institutul ”Elie Wiesel”, care proferează insulte și minciuni pe bandă rulantă la adresa lui Mircea Vulcănescu și a Rezistenței Anticomuniste.

În paralel, același Alexandru Florian (odraslă de ideolog bolșevic venit pe tancurile rusești) coordonează presiuni imunde la adresa Liceului Industrial ”Mircea Vulcănescu” pentru a-i schimba numele. Nici această acțiune nu este la prima tentativă, existând riscul ca acest obiectiv mizerabil să fie atins de asemenea în această perioadă (detalii AICI).

De notat că șeful secției așa-zise ”românești” a Sputnik.md – l-am numit pe Bogdan Duca, propagandist putinist notoriu – aplaudă, pe Telegram, intenția demolării statuii lui Mircea Vulcănescu. La fel ca Alexandru Florian, Duca MINTE că Vulcănescu ar fi fost condamnat pentru ”crime împotriva umanității”, deși filosoful fusese condamnat într-un proces-mascaradă (de tribunalele bolșevice ale ”poporului”) pentru total altceva, adică pentru ”crimă împotriva păcii”, și asta pentru că Mircea Vulcănescu votase, ca un bun român, intrarea României în război împotriva Rusiei genocidare care abia ce ne mutilase teritorial țara. Mircea Vulcănescu suntem toți! 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. (…)
  Semnalam o “dihonie” propagata de “ortodocsi”…
  Ne intrebam astfel cui servește revistei Mitropoliei Alexandroupolis?
  Iata ce publica revista biserieasca cu un titlu pompos:
  “Cine este Mesia?”
  Acesta este un text anticreștin,
  neo-globalist, avand mesajul său proiectat:
  “Mesia nu a venit, ci va veni”.

  Ce fel de publicatie este revista ortodoxă (?) creștină (?) care promovează blasfemia anticreștină, că Iisus nu este Mesia – Hristos, care a venit acum două mii de ani, ci agreeaza triumfător viziunea sionistă că Mesia abia acum va veni?
  Dar așteptarea lor va fi de fapt pentru venirea lui Antihrist.
  Chiar or fi de acord cu asta cei care se ocupă de revistă?
  (…)
  Cei care Îl așteaptă pe Mesia vor intampina un mesia fals.
  Fiul pierzarii va veni de pe pământ, (el va fi un om) și va fi Antihrist.
  Iisus Hristos va veni iarăși la a Doua Sa Venire nu de pe pământ, ci din ceruri.
  El îi va judeca pe cei vii și pe cei morți, iar Împărăția Sa va fi veșnică (nu va avea sfarsit).

  (….)
  Mahomedanii au fost deranjati de sărbătorile creștine.
  Sub pretextul fals că ei se enervează, se interzic acum cuvintele “Crăciun” și “Paște” ca să nu mai fie rostite!
  Ei le redenumesc sub expresiile “sărbătorile de iarnă” și “festivalurile de primăvară” (“vara”).
  Prin urmare, este clar că reacția la sărbătorile creștine vine din cercurile care rămân până în zilele noastre in asteptarea lui Mesia, care de fapt va fi Antihristul și se pregătesc pentru asta.
  În aceasta perspectiva este delirant cu ce contribuie și ce susține revista mitropoliei Alexandroupolis prin publicația cu titlu:
  “Cine este Mesia?”.
  Ei nu vor sărbători Crăciunul, adică Nașterea lui Hristos (Mesia)?
  Pe Cine vor sărbători?
  Pe “Iisus”?
  Adica numai Nașterea lui Iisus?
  Nu vor sarbatori Nașterea lui Iisus Hristos – Mesia?
  Cuvintele “Iisus Hristos” sunt consecvente și complementare.
  Noi, creștinii ortodocși, vom sărbători Crăciunul (Nașterea lui Hristos), Nașterea lui Mesia – Iisus Hristos!
  (…)

  Ὁ Μεσσίας δὲν ἦρθε; Θὰ ἔρθει; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/23/%e1%bd%81-%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%e1%bd%b2%ce%bd-%e1%bc%a6%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%b8%e1%bd%b0-%e1%bc%94%cf%81%ce%b8%ce%b5%ce%b9/#more-62764

 2. Pentru Traditia ortodoxa, nu doar Cuvantul (Logosul) din Evanghelia dupa Ioan reprezinta temelia pentru Persoana biblica a lui Hristos, ci si Domnul Slavei din Vechiul Testament.
  Cea de-a doua Persoana a Treimii este indentificata nu doar ca Domnul Slavei, ci si ca Ingerul lui Dumnezeu, Inger de mare sfat, Domnul Savaot si Intelepciunea lui Dumnezeu.
  Identificarea Domnului Slavei cu Ingerul lui Dumnezeu apare in Epistola catre Galateni, unde Pavel, un oaspete intre acestia, vorbeste despre primirea sa “ca un pe un inger al lui Dumnezeu, ca pe Iisus Hristos” (Gal. 4, 14).
  Desigur, pentru Pavel, Hristos este Domnul Slavei. El a fost Cel care a sprijinit poporul lui Dumnezeu in pustie si tot El a fost Cel rastignit.
  Daca altii ar fi cunoscut aceasta, “n-ar fi rastignit pe Domnul Slavei” (I Cor. 2, 8).

  Asculta-l pe Pavel spunand: “Si sa asteptam fericita nadejde si aratarea slavei marelui Dumnezeu” (Tit 2, 13). Insa nu cumva oare se refera si aici tot la Tatal? Nu, ci pentru a va evidentia si mai mult aratarea slavei marelui Dumnezeu, adauga: “si Mantuitorului nostru Iisus Hristos” (Tit 2, 13). Iata deci ca si Fiul este mare. Fiindca si prorocul IL numeste: “Inger de mare sfat” (Isaia 9, 5)
  (Sfantul Ioan Gura de Aur, Omilii la Filipeni, Omilia a VII a).

  Sfantul Atanasie cel Mare accentueaza:
  “prin Fiul se daruiesc cele date. Si nimic nu este ceea ce n-ar lucra Tatal prin Fiul”.

  Sfantul Ioan Gura de Aur:
  N-au crezut toti evreii, profetilor, dar tot universul s-a supus Fiului Unic al lui Dumnezeu, si a crezut in El. Iata pentru ce este Fiul numit Cuvant si Inger al sfatului Celui Preainalt.
  (Sfantul Ioan Gura de Aur, Omilii la Ioan, Omilia 15, 3).

  Numele care I s-au dat, precum Hristos sau Mesia, apartin firii Sale omenesti si sunt atribuite dumnezeirii Sale.
  Desi unii evrei erau dispusi sa IL recunoasca pe Hristos-Omul ca Mesia, numai cei care au acceptat Traditia prorocilor indumnezeiti L-au primit pe Iisus ca Domn al Slavei.
  Sfantul Ioan Gura de Aur:
  “Mai marii popoarelor s-au adunat cu poporul Dumnezeului lui Avraam, ca ai lui Dumnezeu sunt puternicii pamantului; ei foarte s-au inaltat”.

  Aici arata pana unde s-a intins Evanghelia. Caci nu a atins numai pe cei simpli, ci si pe cei ce poarta cununa imparateasca si cei ce stau pe tronuri imparatesti. Aratand ca El este Dumnezeul Noului si al Vechiului Testament, Unul si Acelasi, zice cu “Dumnezeul lui Avraam”. Adica Dumnezeul parintilor nostri, Cel ce a dat acelora legea. De aceea si Ieremia zice: “voi incheia cu casa lui Israel si cu casa lui Iuda legamant nou. Insa nu ca legamantul pe care l-am incheiat cu parintii lor in ziua cand i-am luat de mana, ca sa-i scot din pamantul Egiptului” (Ier. 31, 31-32). Si Baruh iarasi zicea: “Aceasta este Dumnezeul nostru, si nimeni altul nu este asemenea Lui. Aflatu-a toata calea stiintei si a dat-o lui Iacob, sluga Sa si lui Israel, cel iubit de Dansul. Dupa aceea pe pamant a fost vazut si cu oamenii S-a amestecat” (Bar. 3, 36) aratand ca Cel ce a dat legea este Acelasi cu Cel ce S-a intrupat, si Cel ce S-a intrupat este datatorul de lege.
  Aceasta o spune si David. “S-au adunat cu Dumnezeul lui Avraam”.
  In textul ebraic in loc cu Dumnezeu zice Em Eloi Avraam. Si cum s-a intamplat aceasta? Fiindca puternicii pamantului foarte s-au inaltat. Cine sunt puternicii lui Dumnezeu, daca nu apostolii si toti credinciosii?

  (Sfantul Ioan Gura de Aur, Omilie la Psalmul 46).
  Prin intrupare, tot Ingerul-Logos-Fiu este Cel care se naste din Fecioara.
  In ciuda faptului ca existau oameni drepti inainte de Rastignirea lui Hristos, acestia se aflau in mod nedrept sub stapanirea mortii. Desi “i s-a socotit lui Avraam credinta ca dreptate” (Rom. 4, 9), dreptul Avraam nu a primit mantuirea in momentul in care a inceput sa creada. Promisiunea facuta lui Avraam s-a implinit in Hristos. Lui Avraam i s-a dat mantuirea-promisiune, nu mantuirea in sine. Lui Moise i s-a dat Legea, nu mantuirea. Tocmai de aceea a scris Pavel ca Legea nu poate mantui. Doar Hristos mantuieste. “Caci daca s-ar fi dat Lege care sa poata da viata, cu adevarat dreptatea ar veni din Lege (Gal. 3, 21).
  Este evident ca, in acest fragment, Pavel identifica indreptarea tuturor celor stapaniti pe nedrept de moarte ca fiind tocmai aducerea lor la viata.

  Părintele SAVVAS AHILEOS, in anul 2011, POATE FI AUZIT MENȚIONÂND URMĂTOAREA PROFEȚIE:

  Transcript:

  Sfântul Paisie – sfântul recunoscut al Sfântului Munte, cel ce avea harisma înainte-vederii, pentru că Dumnezeu i-a dat har – a lăsat o însemnare scrisă de mâna lui, pentru fiii lui duhovnicești. Și scrie:

  Să nu primiți niciun card! Fără discuție! Știți acum ce plan au?

  Se apropie momentul să adune toată lumea ca într-o cușcă (lock down), pentru a primi pecetea pe mâna dreaptă și pe frunte.

  Se spune că trebuie, foarte curând, să fie pecetluită toată lumea. Dacă iei pecetea, ai pierdut Raiul. Și nu doar asta, ne spune Dumnezeu. Cei ce vor primi pecetea vor avea atâtea dureri, ca atunci când te înțeapă scorpionul. Se vor umple de răni, de toată răutățile, vor cere pietrelor să se rostogolească peste ei, ca să moară. Dar pietrele nu vor cădea, moartea nu va veni. Se vor duce la morminte și vor ruga morții să iasă afară, ca să intre ei. Și nici de-acolo nu vor primi răspuns. Aceste răutăți care vin asupra noastră, frații mei, să rămânem credincioși până la moarte, ca să primim cununa vieții, pentru că Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie și toți sfinții nu erau înaintați în vârstă, cei mai mulți. Cei mai mulți au fost tineri. Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie erau niște tineri de 20 de ani, și au rămas credincioși până la moarte. Atât de mult trebuie să-l iubim pe Dumnezeu!

  S-au găsit unii care să spună: „Iar ne spune Părintele Sava despre Duminica Învierii?”. Eu o să va spun până în ultima clipă să nu părăsiți Biserica – pe Dumnezeul-Om Hristos, pentru că nu am încredere că veți rămâne in Hristos!

  O să vă ridicați și o să plecați….

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Σάββα – Μετά το LOCKDOWN έρχεται το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… – YouTube

  https://m.youtube.com/watch?v=xvJolm7yFcg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button