X

Toți românii trebuie să aibă cont bancar! Legea care interzice plata salariilor în numerar, adoptată de Senat

Toți românii trebuie să aibă cont bancar! Legea care interzice plata salariilor în numerar, adoptată de Senat

Companiile din România vor putea fi obligate să-și reducă semnificativ operațiunile cu numerar, așa cum reiese dintr-un proiect de lege adoptat miercuri la Senat și care va fi trimis, pentru votul decisiv, la Camera Deputaților. Printre altele, acesta prevede interzicerea plății salariilor în numerar și obligația comercianților de a accepta cel puțin o modalitate de plată fără numerar.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În primul rând, proiectul de lege prevede o interdicție pentru angajatori de a plăti salariile în numerar. Nu se precizează exact cum anume se vor putea plăti salariile, ci doar că modalitatea aleasă va trebui să fie fără numerar. Asta înseamnă, de principiu, plata prin bănci, însă pe viitor nu este exclus să apară și alte modalități larg răspândite.

„Plățile de natură salarială plătite de angajator, indemnizațiile și alocațiile de asistență socială plătite de la bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale sau de la bugetele locale ale comunelor, orașelor, municipiilor, sectoarelor municipiului București, județelor și municipiului București, se efectuează prin mijloace de plată fără numerar”, prevede, mai precis, documentul.

De la interdicția plății drepturilor în numerar vor exista două excepții (aplicabile, de principiu, la cerere) – pensionarii și consumatorii vulnerabili din punct de vedere financiar (cei care au un venit lunar de maximum 60% din câștigul salarial mediu brut pe economie). În prezent, angajatorii pot plăti salariile fie prin virament în conturile bancare ale salariaților, fie prin numerar. În al doilea rând, toți comercianții o să pună la dispoziția clienților cel puțin un instrument de plată fără numerar. Asta ar însemna, de exemplu, să se accepte plata cu cardul la POS sau plata cu cardul online.

„Persoanele fizice sa juridice, prevăzute la art. 4 alin. (1) din Legea nr. 265/2022 privind registrul comerțului și pentru modificarea și completarea altor acte normative cu incidență asupra înregistrării în registrul comerțului, au obligația de a accepta și cel puțin un instrument de plată fără numerar”, scrie în proiect. Mai precis, este vorba atât de societăți, cât și de persoanele fizice autorizate sau de întreprinderile individuale ori familiale.

Deși prevederea propusă nu indică în mod expres comercianții, inițiatorii la asta se gândesc: „De asemenea, în scopul impulsionării utilizării mijloacelor moderne de plată, propunem ca pentru comercianții care operează pe teritoriul României să se instituie obligația de a accepta și cel puțin un instrument de plată fără numerar”. În prezent, comercianții trebuie să accepte plățile cu cardul numai dacă au afaceri anuale de peste 50.000 de euro, însă din 2023 obligația va viza comercianții care au încasări în numerar de peste 50.000 de lei.

Într-o societate fără bani lichizi, guvernanții ne pot controla mult mai ușor!

Atât coaliția falimentului național PSD-PNL-UDMR, cât și falsa opoziție neomarxistă USR au votat ieri, în plenul Senatului, un proiect de lege (L768/2022) prin care toți cetățenii vor fi obligați să aibă cont bancar începând cu 2026. De asemenea, toți comercianții vor fi obligați să dețină POS, iar salariile vor fi plătite numai pe card.

Astfel, sub pretextul globalist al “creșterii incluziunii financiare”, Sistemul își va extinde controlul asupra veniturilor cetățenilor și, implicit, asupra vieților noastre.

AUR a fost singurul partid care s-a opus acestei inițiative legislative toxice. Ba mai mult, am propus o serie de amendamente care să mai limiteze din consecințele criminale ale propunerii, însă toate ne-au fost respinse.

Camera Deputaților va avea rol decizional. Continuăm să luptăm împotriva despotismului promovat de slugile din fruntea statului român. Sperăm să putem bloca această lege cu sprijinul vostru!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Alte firme s-au trezit fără banii din conturile deschise la Garanti Bank.
  Cum au acționat escrocii?!
  replicaonline.ro
  https://www.replicaonline.ro/exclusiv-alte-firme-s-au-trezit-fara-banii-din-conturile-deschise-la-garanti-bank-cum-au-actionat-escrocii-541694?z=p
  👇
  Sfântul Porfirie:

  La un moment dat, destul de neașteptat, Sfântul Porfirie a spus următoarele care ne-au făcut o impresie puternica:

  “Va veni un moment în care in toată lumea va primi un card (biometric) și apoi veți auzi la televizor:

  Au furat cardul lui Gherasimos, s-au dus la bancă și au furat toți banii de la el!”

  După un timp, se va spune din nou:

  „I-au luat cardul și i-au furat toți banii”, iar acest lucru se va repeta tot timpul.

  Dar tot ce vor spune vor fi minciuni!

  Apoi îți vor spune:

  „Pentru a nu mai fii furat de pe card, iti vom impune ca numărul personal și datele (ID digital) sa fie insemnate pe bratul tau, adică să fii pecetluit cu semnul fiarei și nimeni nu le va mai putea fura de la tine. Asta va rezolva problema…”!

  Acestea sunt planurile lor.

  Am ramas pentru scurt timp fără cuvinte. Nimeni nu mai vorbea. Mă gândeam: „Ce a spus Batranul Porfirie? Ce lucru incredibil ne spune acum…”

  Ceilalți au reactionat la fel, pentru că în 1982 părea de necrezut că toți vom avea un card al cetateanului care va cuprinde toate detaliile noastre (carte de identitate, număr fiscal, ID bancar, card de sanatate, permis de conducere etc.)

  Apoi discutia a continuat normal despre Manastire…

  sursa:

  Sfantul Porfirie Proorocul, Marturii – Volumul II, Sfanta Manastire a Sfantului Teodor, Muntele Athos

  👇

  Cetățenii indieni care nu leagă/coreleaza numerele de cont bancar cu DIGITAL ID vor ajunge în curând pe lista neagră financiară

  Indian citizens that don’t link account numbers to Digital ID will soon face financial blacklisting
  https://reclaimthenet.org/india-digital-id-account-link/

  Administrația pentru impozitul pe venit din India a avertizat cetățenii că ar trebui să își conecteze numerele de cont permanent (PAN) la numerele lor de identificare biometrică ID digital Aadhaar înainte de 1 aprilie 2023 altfel vor risca ca conturile bancare PAN să devină invalide/nefuncționale.

  PAN este o formă de imagine ID-ul recunoscut de către guvern și entități private.
  Conectarea la Aadhaar este dorită de departamentul fiscal, deoarece Aadhaar este un sistem de identificare bazat pe date biometrice, care nu este accesibil prin nicio altă formă de identificare.

  1. Volume mari de date (Big Data), inteligență artificială și climă:
   noua universitate ONU de la Bologna Technopole

   Big data, intelligenza artificiale e clima: al Tecnopolo di Bologna la nuova università ONU
   https://www.meteoweb.eu/2022/12/tecnopolo-bologna-nuova-universita-onu/1001183244/

   Împreună cu Centrul Națiunilor Unite pentru Reziliența la Schimbările Climatice, care va fi găzduit în Tehnopole începând cu 2024, infrastructura de la Bologna este, prin urmare, un candidat pentru a deveni un motor de studiu și de cercetare globală privind schimbările climatice, în perfectă armonie cu dispozițiile Pactului pentru muncă și climă: tehnologie, volumele mari de date și inteligența artificială sunt puse la dispoziție pentru a atinge obiectivele Agendei ONU 2030.

   IBAHC va explora perspective revoluționare pentru a sprijini noi sinergii pentru conectarea competențelor, laboratoarelor și infrastructurilor de cercetare și inovare la nivel global; Scopul va fi de a înțelege și anticipa impactul social al schimbărilor climatice în contextul provocărilor științifice, tehnologice, industriale, de mediu, sociale și economice viitoare și emergente legate de tranziția către o planetă mai durabilă pentru a îmbunătăți securitatea, bunăstarea și prosperitatea la nivel mondial.

   Acesta va utiliza supercalculul, volumele mari de date și inteligența artificială pentru a studia schimbările din habitatul uman induse de schimbările climatice, cu un accent specific pe problemele complexe ale Sudului Global și pe transformările sociale, economice și culturale care au loc ca urmare a unei serii de factori, cum ar fi urbanizarea, migrațiile internaționale și interne, provocările sociale și economice și oportunitățile generate de inovarea tehnologică. Dinamică complexă, care corespunde multora dintre obiectivele Agendei 2030 a ONU pentru dezvoltare durabilă și care prezintă un interes deosebit dacă este menționată în zona mediteraneeană, care constituie un sistem de mediu unic la nivel mondial, pentru caracteristicile sale geografice, mediul său natural, societățile și culturile sale.

   Președintele Regiunii Emilia-Romagna, Stefano Bonaccini, a anunţat că la Bologna se va naște un nou institut al Universității Națiunilor Unite dedicat Big Data și Inteligenței Artificiale pentru Managementul Schimbării Habitatului Uman – IBAHC.

   Bonaccini dixit: “o veste extraordinara care rasplateste investitiile facute in inovatie si noi tehnologii”

   Prin intermediul I.B.AHC, datele clinice și probele biologice colectate sunt puse la dispoziție pentru orice
   alternând, atât probele lor biologice (ADN, ARN și linii celulare).

   I.B.AHC – Biobanca e Registro Clinico per l’Emiplegia Alternante
   https://www.ibahc.org/

   În decembrie 2020, Consiliul Universității al Națiunilor Unite a acceptat propunerea prezentată de Regiunea Emilia-Romagna, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, de a înființa un nou institut la Bologna.
   Aceasta este a 12-a secțiune a Universității deschisă în lume, prima din zona mediteraneană. Partenerul operațiunii va fi Universitatea din Bologna, iar sediul va fi la Tecnopolo.

   “O veste extraordinară, care vine la exact doi ani de la propunerea făcută în acord cu Ministerul Afacerilor Externe de a nominaliza Emilia-Romagna și Bologna Technopole ca sediu al Universității Națiunilor Unite dedicată studiului schimbărilor în habitatul uman induse de schimbările climatice” – subliniază președintele Bonaccin

  2. ..)

   Pe măsură ce Grecia trece rapid la următoarea cale a transformării digitale, Ministerul Guvernanței Digitale a adus în sesiunea plenară a Parlamentului un proiect de lege pentru integrarea în realitatea elenă a tehnologiilor emergente ale informației și comunicațiilor legate de inteligența artificială, blockchain, internetul obiectelor (cu ajutorul rețelei 5G), dronele poștale (drone), imprimare tridimensională, în timp ce, în același timp, dl Pierrakakis s-a angajat să prezinte Consiliului de Miniștri strategia națională pentru inteligența artificială.

   Înflorirea explozivă a inovației digitale care are loc cu o viteză de neconceput va duce la uitarea “lumii vechi” de astăzi și la fundamentarea unei noi lumi totalitare tehno-feudale bazate în întregime pe puterea de calcul, exploatarea volumelor mari de date, inteligența artificială, neurotehnologia, medicina digitală și genomică și, în cele din urmă, identificarea biometrică și monitorizarea digitală a oamenilor.

   În minunata lume nouă care a apărut deja, știința luciferică va dobândi posibilitatea inimaginabilă de a manipula codul genetic al vieții în sine, iar cetățeanul hibridizat va fi guvernat și complet dependent de mașinile și structurile de calcul ale inteligenței sintetice (artificiale).

   În octombrie 2017, un sondaj major a fost realizat în Germania și SUA de către firma multinațională britanică de cercetare a opiniei publice YouGov, care a adresat cetățenilor următoarea întrebare înspăimântătoare si de neconceput – încă o dovadă puternică a societății erodate moral:
   “Dacă cineva ar face sex cu un robot”. Răspunsurile care au apărut au fost deosebit de interesante, deoarece se pare că s-au format deja un procent remarcabil de persoane care se declară interesate de “actul sexual” cu o structură de inteligență artificială.

   În contextul unei societăți distopice care se răspândește deja insuportabil în detrimentul societății civile emancipate, liberul arbitru al omului este pus în pericol clar, dacă nu chiar pe cale de dispariție, deoarece inteligența computațională (artificială), pătrunzând constant în întreaga gamă de activități umane, îl va marginaliza treptat și, în cele din urmă, îi va neutraliza participarea la luarea deciziilor critice și care determină viața.

   Din ce în ce mai des, granițele dintre virtualul digital și lumea reală devin neclare pe măsură ce realitatea digitală se extinde, absorbind relațiile interpersonale, profesionale și sociale ale cetățenilor.
   ….

   https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/22/%ce%b7-%cf%83%cf%85%cf%81%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd/

  3. Sfantul Sofronie Saharov:

   Vremurile noastre sunt dificile.
   Nu sunt infailibil, pot greși la fiecare pas și, într-adevăr, mă înșel.
   Cu toate acestea, vă voi spune că foarte mult cred că am ajuns sa traim “vremurile apocaliptice”.

   Va veni un moment în care vor fi construite mașini (computere) care vor controla creierul oamenilor…
   Atunci doar cei care și-au coborât mintea prin har in inimă vor rămâne neprinsi in stransoare de această dictatură…

   În Occident, oamenii trăiesc cu creierul, adică au rațiunea în centrul vieții lor.
   Deci, dacă oamenii de știință descoperă mașina (computerul) care va controla creierul uman, atunci vor putea să citească gândurile oamenilor și să-i controleze (dictatorial).
   Dar cei care trăiesc cu inima, în care acționează harul lui Dumnezeu și se roagă din inimă, au semnul Crucii în inima și nimeni nu-i poate controla duhovniceste ( prin retragere in munti n.n.)
   Ei au libertatea duhovniceasca.

   Crestinul prin increderea in logica (judecata) sa si in voia proprie este supus instrainarii de har si cade in luciferica (demonica) ratacire a (auto)indumnezeirii de sine, ridicand astfel zid intre Hristos Dumnezeu si sinele lui.
   Prin placerea simturilor si poftele firesti catre indulcirea trupeasca, se imbraca in hainele de piele (Facerea 3, 21) si este supus instrainarii de har.
   In felul acesta, el prelungeste viata in moarte, adica in viata iubirii de sine cu duh mort.
   Prin straduinta de a dobandi multe bunatati pentru multi ani si prin aceasta a se simti pazit, este supus instrainarii de har, care intuneca desavarsit mintea si impietreste inima.
   Astfel crestinul se preda desertaciunii si nebuniei inchinarii la idoli.
   In consecinta in legatura sa cu Dumnezeu, omul se prefera pe sine insusi. In relatia cu aproapele, este purtat spre iubirea de stapanie, iar in relatia cu lumea materiala se preda patimi iubirii de agoniseala.
   Robia pacatului il preda pe om fricii de moarte. Aceasta il insigureaza in individualismul lui.
   Din Revelatie vedem ca, atunci cand omul zidit se apropie catre ultimile trepte ale asemanarii cu Hristos Dumnezeu, ii apare marea incercare a libertatii prin anarhie: sa respinga “atarnarea” de Facatorul, si sa prefere
   “auto-indumnezeirea” luciferica (demonica) a sinelui, adica sa existe de sine insusi ca fiind Dumnezeu (Facere 3:5), ceea ce este esenta caderii.
   Smerenia este trasatura iubirii lui Dumnezeu. In afara curatirii de mandrie, tot cuvantul pentru asemanarea lui Dumnezeu este de fapt luciferism.
   Tanjirea patimasa catre dominarea (iubirea de stapanire) asupra celorlalti strica chipul lui Dumnezeu din om: il face pe om inchinator lui Lucifer:
   “Tie iti voi da stapanirea aceasta toata si marirea, ca mie imi este data, si oricarui voiesc o dau pe ea” (Luca 4, 6-7).
   Hristos insa a poruncit dimpotriva:
   “Stiti ca domnii paganilor domnesc peste ei…dar intre voi sa nu fie asa”
   (Matei 20, 25-26).
   Iubirea de stapanire, Hristos o inlocuieste cu slujirea, pentru a carui asumare oamenii devin “partasi slavei care va sa se descopere” ( I Petru 5, 1).
   “Cine tanjeste dupa laude nu-i va merge bine” (Pilde 25, 27).

   Scopul cel mai inalt al omului – de a deveni purtatorul vietii dumnezeiesti fara inceput si fara sfarsit – presupune o libertate totala.
   Or, viata cotidiana ne arata ca, prin lipsa de cunoastere si de intelegere, lumea traieste o tragedie fara sfarsit. Oamenii ignorand pe Dumnezeu sunt la putere si actioneaza cu autoritate; milioane de fiinte sufera din cauza situatiei lor, absurda si fara iesire.
   Darul dumnezeiesc al libertatii este, deci, inseparabil de cunoasterea Celui Vesnic; or, noi suntem in intunecimile ignorantei.
   Cu toate acestea Biserica lui Hristos trebuie sa continue sa predice necesitatea acestei libertati absolute.
   Caci daca am fi determinati, intr-un fel sau altul, n-am mai fi dupa chipul lui Dumnezeu, n-am mai exista ca oameni, ci ca suboameni.
   Persoana si libertatea sunt unite indisolubil. Unde nu exista libertate acolo nu exista persoana, si vicecersa, unde nu este persoana, acolo nu este libertate.
   Fara darul dumnezeiesc al libertatii,
   n-am exista, dar aceasta libertate ne depaseste – adica sa ajung sa nu fiu robit de nimic. Da este necesara, desi noi nu putem s-o intelegem, nici s-o purtam.
   Asceza ne da un raspuns daca traim constienti de limitele noastre si in frica lui Dumnezeu.

   Vietuirea crestina (dumnezeiasca) este cu neputinta daca omul este programat, determinat ca un calculator, cu alte cuvinte, daca este “predeterminat” (privat de libertate, teleghidat n.n.). Deosebirea dintre noi si calculator este ca noi nu suntem determinati.
   Iar libertatea noastra ne ingaduie a trai experienta harului lui Dumnezeu. Oamenii se induhovnicesc pentru vesnicie pastrandu-si propria conditie umana (libertatea) si constiinta personala, nu ca un rezultat al vreunui proces reglementat din afara sa de catre altcineva.
   Cu omul nu este ca si cu calculatorul: asa cum a fost proiectat de catre un programator IT, asa va functiona.
   Omul isi are propriul discernamant si propriile impulsuri; omul se poate delimita, dezice, lepada, poate fi capricios, imprevizibil – insa poate si sa se armonizeze, sa asculte si sa traiasca in dragoste.

   Orice rău săvârşit de cei care ne manipuleaza duce cu necesitate la o parazitare prin aparenta binelui; raul trebuie să-şi găsească o justificare, să se înfăţişeze ascuns sub aparenţele binelui, şi adeseori sub aparenţele Binelui suprem (binelui comun n.n).
   Răul se înfăţişează întotdeauna şi în mod inevitabil amestecat cu un element dintr-o căutare formal pozitivă, şi prin această latură îl seduce pe om.
   Răul încearcă să-i prezinte omului aspectul său pozitiv drept un scop atât de important, încât pentru atingerea lui toate mijloacele sunt permise.
   În existenţa sa pământească, omul nu poate atinge Binele absolut; în toate întreprinderile omeneşti există un anume grad de nedesăvârşire. Prezenţa nedesăvârşirii în binele omenesc, pe de o parte, şi inevitabila prezenţă a unui pretext bun cu un scop rău ascuns, pe de altă parte, fac extrem de anevoioasă deosebirea duhurilor.

   Daca o unire globala a natiunilor de tip politic/tiranic, va fi impusa cu sila, ea va fi un iad general care va produce dezumanizarea maselor de oameni asemenea regnului animal si va fi cu neputinta a ocoli inghitirea intregii omeniri in oceanul urii universale
   Cei mai multi isi inchid inimile in fata puterii invierii.
   Dispretuind pe Cel Care a spus: “Eu sunt Adevarul” (Ioan 14, 6), se alatura (tradeaza) persecutorilor si, asa cum spunea Tertulian, “cel mai bun chip de a castiga favoarea persecutorilor Adevarului e acela de a dilua si a rastalmaci acest Adevar ca justificare sau scuza”.

   👇
   Parintele Ἰωάννης Δρογγίτης

   despre cei care primesc digitalizarea

   Este un fapt binecunoscut că persoanele care primesc un vaxin mARN devin transmitatoare al unui cod Mac.
   Nu-i așa? Cel puțin, unele dintre vaccinuri prefac omul într-un simplu bluetooth.
   Dacă propriul meu telefon (Samsung android) poate “detecta” oamenii din jurul meu, cel puțin pe cei care au primit o parte din vaccinuri mARN, asta inseamna ca se transforma umanitatea intr-un alt sistem, stat sau sistem național sau global, ce ne facem?
   Nu stiti de existenta acestei tehnologii adecvate? Din păcate, multe lucruri sunt ascunse de oameni, nu atât pentru că sunt secrete, ci pentru că nu sunt facute publice; Cu toate acestea, este clar că aceasta se întâmplă.
   Omenirea se micșorează, se imputineaza și cred că, oricine este îngrijorat, indeosebi daca a auzit si a vazut ce se pune la cale.
   Omul, pe de altă parte, nu mai poate rămâne liber in sistemul in care va fi indosariat digital.
   Omul va trebui să fie conectat la sistem.
   Trebuie să fim conectați la internet. Omul devine un obiect atunci.
   Se vede și prin toata aceasta propaganda a științei, a guvernării digitale ce va sa ajunga o ființă umană, ceea ce va deveni omul ca întreg. Va deveni injumătatit ca natură, un cadavru viu.
   Acum natura umana il mentine viu pentru ca este in relatie cu Dumnezeu. Și dacă vorbim despre natura umană, știți ce spun ei despre aceste programe pe care vi le-am spus? Că trebuie să re-adapteze natura umană.
   Trebuie să fii re-conceput pentru a fi om. Ascultati ce debiteaza? Acestea nu sunt cuvintele mele.
   Ei plănuiesc sa construiasca omul nou. Omul va fi conectat ca o mașină, ca un calculator.
   Omul va deveni functional la fel ca un computer. Ca tot veni vorba, telefonul inteligent (android) va fi desființat în scurt timp.
   De ce?
   Pentru ca intram în etapa următoare. Telefonul va fi conceput in interiorul omului.
   Înţelegeti?
   Implanturile sunt deja prezente. Există tehnologie, un implant care va fi introdus subcutanat. Acesta poate fi introdus în așa fel încât să fie încorporat sub pielea omului.
   Aceasta este tehnologia de astăzi. Și, desigur, intenționează să se treacă la implanturi reale în creier.
   Și toată această frenezie umanistă a fost creata pentru oameni, iar experimentele au fost făcute cu mulți ani în urmă.
   Este un apanaj al acestei tiranii, în care omul va fi controlat de la distanță; căci un om cu vointa libera este periculos pentru ei, este imprevizibil.
   Chiar și un șchiop. Chiar daca e lobotomizat. Nici măcar tipologia asta de oameni care beau în weekend, si nu știu ce mai fac și nu le pasă de altceva. Și acestia sunt încă oameni, adica imprevizibili.
   Antihrist nu accepta nici macar libertatea acestor oameni.
   Și, desigur, Antihrist urăște privilegiul libertății omului.
   Aceasta este partea spirituală.
   Când nu mai există personalitate in om, când se obtine obedienta unui om, când devine controlat de la distanță…, când, pentru a trăi, trebuie să se încadreze într-o rețea digitala…..”Libertatea” omului este anulata; atunci ce fel de om mai este el?
   Putem să murim ca oameni din pricina vreunei boli!
   Dar putem să ne revenim după zece raceli covid, dar sa ramanem totusi ființe umane cu libertate.
   Se poate ca noi să murim de orice altceva, dar să ne păstrăm esența chipului lui Dumnezeu, capacitatea de a alege, vointa libera.
   Altfel vom fi prinsi în sistemul lui antihrist. De când titlul de vicar al papei (aprilie 2020) a fost desființat, toată omenirea se îndreaptă spre guvernarea lui Antihrist.
   Șoc de Paști în Creștinătate: Papa renunță la titlul de „Vicar al lui Hristos” – Un pas spre Unirea cu Ortodocșii? – Evenimentul Zilei
   https://evz.ro/soc-de-pasti-in-crestinatate-papa-renunta-la-titlul-de-vicar-al-lui-hristos-un-pas-spre-unirea-cu-ortodocsii.html
   Acesta este motivul pentru care va fi o inversare sau o resetare. Relansarea, resetarea nu va mai include regularitatea vieții trecute.
   Orice, oricine nu se va încadra în această noua fermă digitala planetara va fi exclus.
   Aceasta este realitatea.
   Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare, la limita vieții lui, trebuie să refuze această digitalizare.
   Sistemul ne cere insistent acordul. Acesta este cerinta demonului. Antihrist vrea semnătura noastră.
   El vrea ca noi să spunem da, fiind presați, dar totusi vrea să spunem da. Noi trebuie sa spunem nu!
   Trebuie să spunem nu! De fapt, nu trebuie să pasim pe acest pod spre imparatia digitala a lui antihrist nici macar un pas.
   Este foarte important și trebuie să învățăm creștinii în primul rând, de aceea ne referim la acest lucru.
   Dacă nu suntem ancorati astăzi cu toata viața noastră duhovniceasca in Tainele Bisericii, dacă nu trăim simultan această stare de fapt prin pocăința, dacă nu trăim cu intensitate viața duhovniceasca interioare, nu vom putea percepe realitatea capcanei digitale care ne sta in fata noastra….

   https://youtu.be/kT_uOtWSN-o

   👇

   Creativitatea celor se limitează la a selecta dintr-un set standard de concepte predispusa spre robotizare…

   Nimic mai mult… Nu au nimic original. Nu spun nimic interesant.
   NPC-urile au rolul de a asigura stabilitatea jocului.
   În sensul că orice acțiune complet originală și impredictibilă a unui jucător uman, este imediat sancționată de către NPC-uri și redusă la setul standard de reguli ale jocului. NPC-urile au rolul de a menține jocul sub controlul programului…
   Buuun… Acum… v-ați gândit vreodată că poate și viața este un fel de joc???
   Un joc în care unii dintre noi suntem jucători umani; creativi și originali, iar alții nu sunt decât niște automatoni sociali…

   https://www.stiriledeastazi.ro/2022/08/23/npc-automatonii-sociali/

   Am ajuns la
   concluzia că globaliștii au într-adevăr o religie, iar „credința”
   lor de bază, potrivit dovezilor, este luciferianismul.
   Filosofia luciferiană este
   „croită” pentru oamenii narcisiști și sociopați.
   Și, dacă privim în mod simbolic,
   această nouă „viață” este de fapt făurită după asemănarea
   creatorilor ei: nu cunoaște empatia, sentimentele de remușcare și
   de vinovăție, nici dragoste. Cu alte cuvinte, este fără suflet,
   la fel cum psihopații globaliști sunt fără suflet.

   Dacă ar fi să privim pentru o clipă IA în termeni religioși, IA este o antiteză față de chipul lui Hristos.
   Hristos reprezintă o formă atotștiutoare de iubire supremă și sacrificiu
   de sine potrivit doctrinei creștine.
   Nu cred că există un cuvânt
   pentru ceea ce reprezintă, în ultimă instanță, IA.
   Singurul termen care pare să se potrivească este „Antihrist”: Ochiul
   atotvăzător. Conducerea unei super-inteligențe lipsite de
   umanitate.

   Dacă le va reuși planul, aceasta ar fi într-adevăr pervertirea
   supremă a naturii umane sau a planului lui Dumnezeu.

   https://www.stiriledeastazi.ro/2022/08/20/antihristul-digital-e-aici/

   👇

   Sistemul computerizat (digitalizarea) va putea controla intreaga lume, fiecare persoana in particular si pe toti dintr-o data.
   Scopul evidentei digitalizate va fi supunerea oamenilor aceluiasi sistem mondial, aceluiasi guvern, acelaiasi religii, aceluiasi presedinte, adica antihristului.
   Sistemul computerizat a patruns in viata oamenilor cu posibilitati reale de a-i marca/pecetlui pe toti locuitorii pamantului cu cate un numar (ID digital).
   Cele mai bune conditii termice de implant sunt pe partea interioara a bratului drept si pe frunte.
   S-au investit miliarde de dolari in vederea elaborarii a tot felul de inventii pentru controlul efectiv al persoanei.
   Scopul a fost sa fie creata o masina (computerul “fiara”) careia i-ar sta in caracteristicile sale citirea gandurilor omului si transformarea lor in text scris, pentru ca altcineva care are nevoie de aceasta sa poata urmari gandurile unei persoane, chiar citindu-le dupa textul scris.
   Guvernul mondial va jubila caci poate afla ce gandeste fiecare om, chiar si in cazul cand omul ar refuza sa vorbeasca.
   S-a realizat si schema trimiterii informatiei din exterior catre creierul uman.
   Astfel omul poate fi manipulat prin satelit si i se poate controla viata.
   Cand va fi declansata aceasta procesare digitala de control a omului, omul va deveni zombi.
   Imaginati-va ca toti locuitorii pamantului vor avea prin implant indicatori receptori in ei, si iata fiul pierzarii s-a asezat la clapele computerului universal planetar si a tastat o informatie pentru tot pamantul – tuturor aceiasi informatie, de exemplu sa-L huleasca pe Hristos Dumnezeu si toti IL vor huli pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
   Alt exemplu: tuturor barbatilor li se va transmite, de pilda, informatia sa devina homosexuali. Si toti vor deveni gay.
   Asadar, lumea va fi impartita in doua categorii de oameni:
   cei care vor primi semnul fiarei (implantul) si cei care nu-l vor primi.
   Cei care nu-l vor primi, nu vor putea, in curand, nici vinde, nici cumpara, pentru ca banii lichizi nu vor mai avea nicio insemnatate.
   Cei care vor accepta ID digital si apoi implantul (semnul fiarei) vor putea face dupa activarea computerului de catre fiul pierzarii, doar ce le va dicta sistemul digitalizat.
   Deci, acestia practic, nu vor mai fi oameni, ci doar robii computerului, care indeplinesc voia rea a lui antihrist sau fiului pierzarii.
   Acestia nu vor mai putea face pocainta, chiar daca si-ar musca de durere limbile.
   In loc sa faca pocainta, acestia IL vor huli pe Hristos Dumnezeu.
   In loc sa se inchine Sfintei Treimi, acestia vor face orgii pagane si viata pe pamant isi va pierde sensul existentei.
   Si doar pentru cei care nu vor accepta implantul (semnul fiarei) Hristos va scurta zilele.
   Sondajele internationale de opinie despre locul unde ar prefera oamenii sa poarte implantul (semnul fiarei), pe frunte sau pe mana, deja sunt pregatite.
   Toate aceste ID digitale sau portofele digitale sunt simulari, repetitii, ca sa-i pregateasca pe oameni cate putin, inainte ca toate acestea sa ajunga la ultima etapa a implantului (a pecetluirii cu semnul fiarei).
   In curand nicaieri nu vor mai merge banii lichizi.
   De fapt, asta va insemna controlul absolut asupra oamenilor.
   (Adaptare dupa Nicolae Bogoliubov, Societatile secrete ale secolului XX, Sankt-Petersburg, 1997).

   👇

   Discursul doctorului C. Sandersen, inginer-constructor în domeniul microschemelor de computer, din vara anului 1993, în oraşul Spokane, statul Washington

   Cu mulţi ani în urmă am început să lucrez, în calitate de inginer, la construcţia microschemelor: în cadrul unui grup important de specialişti, am participat la elaborarea unui proiect în oraşul Phoenix, statul Arizona.
   Acest proiect era legat în mod direct de alte proiecte, concepute în oraşul Boston, statul Massachusetts, precum şi în oraşul Hanford, statul California.
   Toţi erau întruniţi într-un singur scop: elaborarea acestui proiect. În procesul lucrului, am făcut un experiment asupra unei tinere femei căreia i-au fost implantate în măduva spinării câteva scheme electronice cu semnale radiofonice.
   Până la aceasta, femeia era total imobilă, deoarece funcţia tuturor organelor era dereglată.
   După intervenţia noastră a sesizat că poate să-şi mişte picioarele şi mâinile, iar muşchii i-au devenit mobili. Întregul nostru grup a început să lucreze la perfecţionarea acestor microscheme. Treptat, am reuşit să-i punem sub control comportamentul.
   S-a ţinut cont de toate: sufocare, alergie, toleranţă sau intoleranţă la aceste elemente.
   Pe parcurs, am făcut experimente asupra deţinuţilor şi, treptat, am perfecţionat microschema, dându-i o formă plată, adică am adaptat-o pentru implantare (introducere în organism). Scopul propus a fost atins – am creat o placă-microschemă, care să încapă într-un ac (seringa) bacteriologic.
   Am experimentat această placă asupra mai multor animale în oraşele Sacramentos şi Los Angeles, statul California.
   În cadrul cercetărilor am făcut experimente asupra unui număr mare de animale şi s-au cheltuit milioane de dolari pentru a stabili locul potrivit de pe corpul uman pentru implantarea microschemei, care este constituită din 250 000 de componente de bază.
   Destul de serioasă s-a dovedit a fi problema alimentării şi reîncărcării acestei plăci de dimensiuni minuscule. Au fost cheltuiţi 1,5 milioane dolari pentru determinarea locului de pe corpul uman pe care temperatura se schimbă cel mai rapid.
   Mamele ştiu că acest loc este fruntea copilului.
   Au fost stabilite două locuri: fruntea şi mâna dreaptă a omului.
   Pe atunci începusem să studiez Sfânta Scriptură.
   In Apocalipsa Sfântului loan – cap. 13: 16 – am citit următoarele:
   “Şi fiara îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”.
   Şi Dumnezeu mi-a descoperit prin cuvântul Său cu ce mă ocup.
   În desfăşurarea proiectului se întrezărea scopul lui: însemnarea cu semnul fiarei tuturor oamenilor care trăiesc pe pământ.
   La sfârşitul unei întruniri s-a apropiat de mine un funcţionar de stat care mi-a spus sa nu destăinui nimănui informaţia despre faptul că plăcuţa e gata.
   Vreau să vă spun că în Florida, în instituţiile pentru copii (grădiniţe sau orfelinate), exista copii cărora li s-au implantat aceste plăcuţe.
   Statul, precum şi CIA, a acordat subvenţii pentru aceasta.
   L-am întrebat pe un medic din Boston, statul Massachusetts:
   „Ce se va întâmpla dacă această plăcuţă va ieşi din funcţiune?”
   El mi-a răspuns că organismul va reacţiona imediat, vor apărea răni purulente.
   Apocalipsa Sfântului Ioan 16: 2:
   “Şi s-a dus cel dintâi înger şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei”.
   Aş vrea să mai spun câte ceva despre tehnologii.
   Există 23 de sateliţi capabili să citească orice informaţie, chiar de pe obiecte de dimensiuni foarte mici, de exemplu de pe un timbru poştal.
   Satelitul poate citi toată informaţia de pe licenţa dumneavoastră, şi acest lucru îl poate executa la fiecare 19 minute.
   Mai există sateliţi de tip nou, cu numele LUO, care verifică totul de la altitudini joase.
   Ele sunt atât de sensibile, încât determină temperatura corpului omenesc cu exactitatea de 0,4°C.
   De ele nu te poţi ascunde nicăieri dupa primirea ID digital, nici în înălţime, nici în adâncime.
   Creştinii îl au drept adăpost pe Domnul nostru Iisus Hristos.
   Vreau să mai spun: adevăraţii creştini vor fi prigoniţi.
   Priviţi orice film cu desene animate, cine este acolo omul rău – creştinul. În film el permanent este dispreţuit.
   Ne vor prigoni şi pe noi dacă nu vom fi de acord cu ei şi nu vom merge la compromisul lor păcătos.
   Astăzi, pentru a fi creştin adevărat, Biserica e nevoită să se afle în ilegalitate.
   În poziţia noastră socială ne încredem guvernării, iar guvernarea tinde către organizaţia mondială.
   Cu mare rapiditate se apropie timpul guvernării mondiale.
   Acum se planifică unificarea cartelelor de credit cu cele de debit – portofelul digital!
   Mergem cu paşi rapizi spre aceasta.
   În cabinetul vicepreşedintelui SUA, Al Gore, s-a spus: „Să fie cuprinşi în acest sistem toţi oamenii ţării“.
   Gore a spus că fiecare om din SUA trebuie să dispună de un smart-card. Aceasta este o pregătire pentru plăcuţă, care la vremea sa va fi implantată sub piele.
   Smart-cardul cuprinde o informaţie enormă despre om.
   Se pregatesc utilaje speciale pentru folosirea acestor carduri.
   Vreau să vă spun: opuneţi-vă!
   Dacă vine cineva şi vă prezintă noul sistem de identificare, răspunsul dumneavoastră trebuie să fie: nu!
   S-au alocat 500 milioane de dolari pentru introducerea identificării pozitive pentru sistemul creării de velforuri, adică de identificare electronică aflată sub piele. Eu am vorbit cu băieţii de la CIA şi ei mi-au spus că unii oameni din guvern, de exemplu Henri Kissinger, Lazenberg ş.a., au pus în discuţie această problemă. Rezolvarea ei s-a conturat direct: nu vom putea controla oamenii dacă nu îi vom însemna pe toţi, adică nu-i vom identifica digital.
   De aceea au fost alocate 500 milioane de dolari pentru oamenii velforului pentru a-i identifica.
   Dumneavoastră puteţi pierde cartela, să o împrumutaţi cuiva, iar însemnarea pe mana dreapta sau pe frunte, adică plăcuţa, nu o veţi putea pierde. Doar împreună cu capul sau cu mâna. De exemplu, dacă cineva vă va fura mâna pentru a cumpăra ceva de la magazin, lucrătorii magazinului îi vor spune: „Ceva nu e în regulă cu omul acesta“.
   Va fi imposibil de cumpărat şi de vândut fără ca să ai pe tine aceasta însemnare cu ID digital. Cu trei ani în urmă, la 17.000 de copii li s-au implantat subcutanat aceste plăcuţe şi nu au apărut niciun fel de efecte secundare.
   Şapte mii de oameni din Suedia au plăcuţe subcutanate şi de asemenea nu au probleme.
   CIA are programe pentru creştini.
   Ea este creată pentru a discredita creştinii prin mişcarea ERA NOUĂ (New Age).
   Nu vă şochează faptul că acum în şcoli se predă orice: şi budhismul, şi islamul, şi tot ce doriţi?
   Unde aţi auzit ca în şcolile publice să se înveţe morala creştină?
   Nu veţi găsi.
   Sistemul Rezervei Federale (sistem financiar) are cinci bănci, care deţin controlul tuturor finanţelor din lume: Rockfeller ş.a. Familia Rothschild are o atribuţie nemijlocită la acestea.
   Anul 1750. Bauer se ocupa de prelucrarea aurului şi locuia în Frankfurt (Germania). Firmamentul întreprinderii lui era scutul roşu. Fiul lui a devenit bancher, şi-a schimbat numele de familie din Bauer în Rothschild, ce înseamnă „scutul roşu”.
   Acest Rothschild a avut cinci feciori şi a trimis câte unul în oraşele: Londra, Neapole, Viena, Paris şi Frankfurt ca, prin mijlocirea banilor, să ia controlul asupra acestor ţări.
   Anul 1775.
   Rothschild împreună cu alţi doisprezece bărbaţi au organizat „sfatul celor 13″.
   Ei l-au ales pe Adam Weishaupt şeful sfatului.
   Adam Weishaupt, ce semnifică „Capul Alb”, făcea parte din ordinul iezuiţilor (una dintre organizaţiile sataniste). Acest sfat în prezent controlează nu numai SUA, ci întregul sistem European. Astfel, banii Rezervei Federale nu aparţin guvernelor.
   Şi la un moment dat veţi auzi că aceste rezerve de bani au dispărut.
   De ce?
   Toate aceste lucruri se fac în taină, pentru a atinge un singur scop: guvernarea mondială.
   În planul preşedintelui Clinton cu privire la problemele sănătăţii este elaborarea cartelei medicale naţionale unificate, care ar atesta identitatea persoanei.
   Ea este creată conform celor mai noi tehnologii, cifrată secret de sistemul de guvernământ.
   După cum se vede, aceasta înseamnă că numărul va fi pus pe fruntea omului, pe mână sau pe alt loc al corpului omului.
   Nimeni nu va putea beneficia de tratament fără acest număr – ID digital.
   Noi, la fel, trecem la societatea fără numerar (banii lichizi vor fi scoşi din uz). La început va fi utilizat cardul biometric, iar mai târziu implantarea numărului pe mana dreapta sau pe frunte.
   Uniunea Europeană a elaborat deja planul respectiv.
   Această uniune oficial şi-a început activitatea pe 1 ianuarie 1993.
   Noi ne aflăm pe muchia acelei perioade când se va pune pecetea fiarei.
   Şi, dacă nu vom fi capabili să înţelegem şi să deosebim, vom deveni „complicii sistemului de stat ucigaş”.
   (Discursul doctorului C. Sandersen, inginer-constructor în domeniul microschemelor computerizate, în vara anului 1993, în oraşul Spokane, statul Washington)

   https://vladherman.blogspot.com/2015/03/discursul-doctorului-c-sandersen.html?m=1

   1. Deja este folosita in Romania de catre servicii si politie tehnologie de monitorizare in timp real prin soft specializat rulat de pe computer a creierului si fiecarui gand al obiectivelor tinte. Confirm acest lucru chiar pe romani in prezent. Inclusiv cand se roaga in Sfanta Biserica este monitorizat fiecare cuvant sl rugaciunii sale interioare. Sunt haituiti oameni ca tin post si merg la biserici, sunt controlati chiar prin intermediul unor preoti, char in Bucuresti, asta e, asa sa fie atunci! Dar chiar si asa, cum spunea parintele Justin Parvu, sa ne ia toata viata dar pe Hristos nu ni-L vor lua vreodata! Asta e, se limpezesc apele, se formeaza taberele! Inainte cu Hristos!

 2. Din cauza obligarii detinerii POS-ului, foarte multi dintre micii comercianti din provincie, mai ales cei din localitatile rurale, vor pune lacatul pe magazinele lor de tara, masura care ii va infuria foarte mult pe locuitorii de acolo, care pe deasupra, trebuie sa isi deschida si un cont bancar cu toate actele si comisioanele de rigoare, evident, ducandu-se pt asta in orasul cel mai apropiat! Se vede clar faptul ca, bestiile, slugoii si tradatorii damboviteni care ne conduc si pe care eu nu ii pot numi romani, sunt cei mai buni agenti ai Marii Resetari, si vor face asta pana cand poporul se va decide ca trebuie sa le aplice si el o „Mare Resetare”, care nu poate fi decat extrem de sangeroasa!

 3. Vise ,Vlad,vise!Cauta-ti poporul prin supermaketurile globaliste unde de buna voie si nesiliti de nimeni 80 la suta platesc cu cardul si cu QR-ul.Generatia viitoare isi cere singura lanturile si nu avem ce face decat sa o compatimim.Craciun Fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button