X

Imaginea zilei: Bancomatele din Parlament doar ale băncilor austriece!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatoarea Rodica Boancă de la AUR semnalează următoarele:

PSD și PNL mânâ-n mână cu băncile austriece!

Bancomatele de la Senat sunt doar Raiffeisen și BCR!

Ce părere aveți?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Luciferienii ne transmit prin porta vocea de la Vatican:

    Profetul mincinos Papa Francisc a spus că viziunea sa asupra viitorului apare cu „mai multe semne de mai mare distrugere și pustietate și, deși acest orizont pare sumbru și deconcertant, cu semnele unor distrugeri și pustiiri și mai mari, iubirea sa divină și coborârea sa la noi ne spun că și acesta este un timp propice pentru mântuire”.

    https://m.ziuanews.ro/stiri/papa-francisc-lanseaz-un-avertisment-teribil-pentru-omenire-sunt-semne-mai-mari-de-distrugere-i-pustiire-1574008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button