X

Dicționarul de limbă engleză Cambridge Dictionary a schimbat definiția cuvintelor “femeie” și “bărbat”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe vremuri dicționarele erau chestii serioase.  Dacă aveai îndoieli despre un anumit cuvânt, căutai cuvântul respectiv într-un dicționar și te lămureai. Nu mai e cazul. Unele dicționare au devenit arme în slujba neomarxismului.

Un astfel de dicționar este dicționarul de limbă engleză Cambridge Dictionary, care avea un anumit prestigiu până acum. Între timp l-au pierdut, după ce au decis să schimbe definițiile pentru cuvintele bărbat și femeie.

Mai nou, conform Cambridge Dictionary, bărbatul este „un adult care trăiește și se identifică ca bărbat, chiar dacă  a avut un sex diferit la naștere”. Similar, femeia este „un adult care trăiește și se identifică ca femeie, chiar dacă a avut un sex diferit la naștere”.

Ăștia s-au decis să schimbe legile firii, să ignore biologia și să dea apă la moară unor indivizi care ar avea mare nevoie de tratamente psihiatrice. Pentru că un bărbat poate să susțină cât vrea el că este femeie, realitatea îl contrazice. La fel și în cazul unei femei, oricât ar susține că este bărbat, realitatea o contrazice.

Interesant este că același dicționar Cambridge, dar de spaniolă, definește femeia ca fiind o „persoană de sex feminin”, iar bărbatul ca fiind un „adult de sex masculin”.

Oare ce urmează? Să redefinească și cuvintele „câine” sau „pisică”, de exemplu? Se știe că există destule persoane care se identifică a fi animale și au pretenția de a fi luate în serios.

Astea sunt clar afecțiuni psihiatrice și ar trebui tratate ca atare, toți cei care suferă de asemenea boli ar trebui tratați în spitale de specialitate, nicidecum încurajați.

Dar iată că realitatea este alta. Am ajuns să trăim într-o lume în care anormalul a devenit normal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. in spitalele de specialitate nu sunt tratati doar indopati cu chimicale ca sa nu deranjeze asistentii pe vremea cand gay ii erau bagati acolo dar de multe decenii nu mai sunt decat daca ajung sa faca delicte grave si sunt bagati sub alte titulaturi gen schizofrenie paranoida etc. delir halucinant

    e ca si cum ai droga pe cineva asta nu schimba viciul respectiv doar ca sta ca o leguma si nu face nimic pe langa faptul ca sunt f nocive pentru sanatate

    ex: Thorazine si altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button