X

Linie verde pentru bolnavii sexual: Președintele Biden a promulgat o lege privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Casa Albă, luminată în culorile LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Joe Biden, un vechi susţinător al căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, a semnat marţi la Casa Albă, în faţa a mii de invitaţi şi într-o atmosferă festivă, o lege care protejează uniunea persoanelor de acelaşi sex în Statele Unite, transmite agenția AFP, citată de Agerpres.

În timp ce preşedintele Biden s-a aşezat apoi să semneze lege, a început să răsune hit-ul lui Lady Gaga, „Born this way”, iar Casa Albă s-a luminat în culorile curcubeului.

La ceremonia cu pronunţat caracter festiv şi-au făcut apariţia Cindy Lauper, care a cântat „True Colors”, şi două lesbiene, Gina şi Heidi Nortonsmith, care au depus mărturie pentru lupta de pionierat în instanţă pe care au dus-o pentru ca uniunea şi familia lor să fie recunoscute.

Legea adoptată marţi abrogă legile anterioare care defineau căsătoria ca o uniune între un bărbat şi o femeie şi interzice ofiţerilor de stare civilă, indiferent de stat, să discrimineze cuplurile „din cauza sexului, rasei, etniei sau originii acestora”.

Legea a fost adoptată în Congres de toţi aleşii democraţi şi de 39 de republicani, în timp ce 169 de membri ai Partidului Republican s-au opus.

Homosexualitatea este o boală! Mulți s-au vindecat de ea. Citiți povestea lor pe homosexualitate.ro

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button