X

Polonia se OPUNE prin veto recunoașterii de către UE a părinților de același sex

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia va bloca propunerile Uniunii Europene pentru a se asigura că drepturile părinților de același sex și ale copiilor lor sunt recunoscute legal în toate statele membre ale blocului comunitar, afirmă un ministru adjunct al justiției, informează site-ul notesfrompoland. com, citat de Știripe surse.

Comisia Europeană a adoptat, săptămâna trecută, o propunere de „armonizare” a normelor privind recunoașterea parentalității în întreaga UE.

După ce Comisia a adoptat propunerea săptămâna aceasta, un oficial polonez, Sebastian Kaleta, a declarat pentru televiziunea de stat TVP că, „atâta timp cât [acest] guvern se află la conducerea Poloniei, acest document nu va intra niciodată în vigoare”.

Planurile ar face ca „drepturile din Europa de Vest să fie obligatorii în Polonia”, a avertizat el, și ar „deschide calea către alte reglementări ale dreptului familiei”, cum ar fi recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex sau ideea că există zeci de genuri,

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button