X

[VIDEO] Europarlamentarul Guido Reil, după vizita în România: Am văzut oameni care sunt mândri de cultura și țara lor. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Vreau să cer iertare din toată inima poporului român

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul german Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic, a ținut să-și ceară iertare „din toată inima” poporului român, după ce a vizitat țara noastră. 

Într-o declarație video, Guido Reil a precizat că a făcut acele declarații pe baza interacțiunilor cu unii români din orașul său natal din Germania. Apoi, după ce a vizitat România la inițiativa Nataliei Intotero, germanul a spus că a descoperit un popor mândru de cultura și țara sa, ceea ce „mulți germani au pierdut”.

El s-a declarat impresionat de faptul că românii construiesc biserici și apără familia clasică, lucruri pe care și el le apreciază.

„Trebuie să spun că am cunoscut oameni incredibil de binevoitori și de primitori. Oameni care sunt săraci, mai săraci decât cei din Germania. Dar oameni care sunt totuși bogați, pentru că sunt mândri. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Oameni care sunt mândri de povestea lor. Mândri de cultura lor, de țara lor minunată. O țară care este una cu biserica ei. O țară care construiește biserici noi. O țară care își iubește familia. Familia clasică.

Toate acestea sunt lucruri pe care și eu le iubesc și pentru asta am un respect deosebit. De-aceea vreau să spun din toată inima că doresc să cer iertare poporului român, mândrului popor român. Vă mulțumesc”, a spus Guido Reil.

https://www.facebook.com/watch/?v=443716107785093

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. “LA APUSUL LIBERTATII”

    “In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.

    S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus:

    ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.

    Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat.
    Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ.
    Acest număr de cod se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte.
    La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă,vor controla orice tranzactie.

    Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai electronic”.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/la-apusul-libertatii-fragmente-1/

    http://www.scribd.com/doc/35984/Ierom-Hristodul-Aghioritul-La-apusul-libertii

  2. WEF utilizează “siguranța sănătății publice” pentru a impune tehnologia “semnului fiarei” și pentru a putea controla omenirea

    Restricted Republic: WEF uses “public health safety” to impose “mark of the beast” technology and control the world – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-12-09-wef-uses-safety-to-impose-mark-of-beast.html#

    Gazdă Lisa Haven și Clay Clark au vorbit despre modul în care Forumul Economic Mondial (WEF) va folosi “siguranța sănătății publice” pentru a impune tehnologia “semnului fiarei” și controlul deplin al lumii.

    https://www.brighteon.com/c5eb0d14-0bae-46be-91c9-eee48bbc66c6
    În timpul unui episod recent al emisiunii sale, Haven a redat o inregistrare audio al unui interviu cu Yuval Noah Harari, consilierul de top al fondatorului WEF, Klaus Schwab.

    În interviu, Harari a susținut că coronavirusul wuhan (COVID-19) accelerează procesul de digitalizare și automatizare, deoarece legitimează desfășurarea supravegherii în masă, chiar și în țările democratice.

    “Și face ca supravegherea sa aiba un dispozitiv care sa monitorizeze subcutanat (sub pielea ta)”, a spus el.

    https://www.aljazeera.com/opinions/2020/5/31/surveillance-is-getting-under-our-skin-and-that-should-alarm-us

    “Îți imaginezi situația în care toată lumea va merge tot timpul cu o brățară biometrică sau alte dispozitive care monitorizează constant ce se întâmplă în interiorul corpului tău”, a explicat Harari.

    “În momentul în care temperatura corpului începe să crească, autoritatea sanitară știe că ești bolnav și vei fi introdus in izolare (lock down).”

    Haven a remarcat cât de rece este declarația beton a lui Harari, deoarece implică faptul că oamenii vor primi “semnul fiarei” prin microcipuri implantabile sau alte forme de tehnologie în numele siguranței sanitare și de teama coronavirusului.

    “Parcă n-ar mai exista nicio speranță pentru noi… A auzi un lider global promovând ideea acestui cip implantabil este ca și cum el ne-ar pregati acum la sfârșitul vremurilor, pe terenul venirii lui antihrist”, a spus ea. ”

    Haven a explicat, de asemenea, că, dacă o persoană este blocata de la posibilitatea oricaror tranzacții cu numerar, nu va mai exista nicio altă cale de supravietuire.

    “Dacă nu le place ceea ce faci, atitudinea ta, sau ceea ce vorbești in public, ei vor te vor controla prin inchiderea functionalitatii cipului tau personal care va contine ID digital”.

    Este ca întotdeauna folosit pretextul acestui fals sentiment de securitate prin care se inlesneste inaugurarea implementarii sistemului semnului fiarei.”

    Clark, de asemenea, fiind un bun antreprenor, a citat trei moduri în care globaliștii vor împinge “under-the-skin” de supraveghere și manevrele de control.

    “Una dintre modalități este prin scoaterea la rampa a celebrităților.

    Dacă pot, ei vor obține declaratia unor celebritati pentru a vă convinge sau experti cu autoritate pentru a vă convinge ca sunt nevoiti să impună mARN ca sa poata reusi modificarea genomului, prin nanotehnologia vaxxinului introdus în corpul dumneavoastră si astfel globalistii nu vor da inapoi ca sa-i foloseasca pe acesti influenceri ca pe niste vuvuzele ale sistemului lui antihrist!

    Gândiți-vă de pilda la Jennifer Lopez, sau la alte figuri celebre, Tony Fauci, Rick Warren și Andy Stanley care sustin lockdown-urile”, a spus el.

    Sau la Vladica Ierotheos, care catologheaza preocuparea crestinilor vizavi de semnele vremurilor ca fiind:
    “(…)
    …cu adevărat, o cruntă înșelare satanică!!….
    Pecetluirea lui Antihrist, așadar, nu este pecetluirea unor membre ale trupului omenesc…”

    Ekklisiastiki Paremvasi – Acțiune bisericească – Pecetea lui Antihrist și pecetea lui Hristos
    https://www.parembasis.gr/index.php/ro/articole-traduse-in-limba-romana/7119-2021-12-20-ro
    La prima Adunare Generala a Consiliului Mondial al Bisericilor de la Amsterdam, din 22 aug.- 5 sept. 1948, printre alte s-a trasat profesorilor de teologie urmatorul fir rosu:

    „Problemele eshatologice sa fie cercetate prin prisma pragmatismului, care situeaza imparatia lui Dumnezeu aici pe pamant (imparatia de o mie ani pe pamant).
    Problemele esahatologice sa fie integrate in hristologie”.

    In aceasta cheie este limpede in ce mod s-a redefinit studiul teologiei in toate facultatile de teologie ortodoxa din intreaga lume.
    Astfel semnele care prevestesc Cea de a Doua Venire au fost epurate, transformate si contramandate prin diversiune, adica prin redirectionarea oamenilor strict pe o vietuire crestina, avand chipurile ca scop pe Hristos si totodata s-a dus in derizoriu aparitia lui antihrist care precede Cea de a Doua Venire.
    S-a invocat ca pretext ca noi trebuie sa ne preocupam de Hristos, nu de antihrist.
    Astfel, propaganda ecumenista a ajuns la apogeu prin corifeii sai magnifici:
    profesorul Ioannis Romanidis si IPS Ierotei Vlachos, care au supralicitat din rasputeri aceasta miza ecumenista care pregateste lejer venirea lui antihrist.
    Asadar, demersul a avut ca exponenti mondiali pe vladica Ierotei Vlachos si profesorul Romanidis.
    Nu regasim in abordarea dogmatica a lui Romanidis semnele care ne indica Cea de a Doua Venire. Deci a rezolvat cu succes directiva antihristica CMB care epureaza eshatologia camufland-o in hristologie.
    De asemenea, si vladica Ierotei Vlachos a clamat gaunos ca e prea multa antihristologie si avem nevoie de hristologie.
    Da, dar se stie ca indiciul aparitie lui anthrist este o problema secundara care ne atentioneza ca urmeaza Cea de a Doua Venire. Deci gandirea la semnele vremurilor este in fond hristocentrica.
    In schimb, pervertirea fortata a succesiunii etapelor cronologice este o amagire atent organizata de CMB prin interpusii antementionati.
    Doar doua surse dogmatice de referinta amintesc de semnele care preced Cea de a Doua Venire:
    1. Teologia Dogmatica, vol. 3, a Parintelui Dumitru Staniloae
    2. Teologia Dogmatica, vol.3, a Sfantului Iustin Popovici.
    In rest tematica eshatologica, a semnelor care preced Parusia, Judecata de Apoi, este cenzurata, epurata si deviata sistematic
    spre deruta tuturor ortodocsilor.
    Astfel nici macar cei care studiaza in facultatile de teologie nu au sansa dobandirii unei criteorologii sanatoase, si atunci cand li se pune problema venirii lui antihrist, cauta sa plaseze raspunsul prin prisma psihozei apocaliptice, prin care isi diagnosticheaza preopinentii.

    Vladica Ierotheos opune sufletul trupului, cand afirma ca semnul fiarei este acceptat doar in suflet, prin intunecarea mintii. Vladica Ierotheos pune in opozitie spiritualul cu materialul si introduce dualismul in antropologie. Tocmai aici difera el de Traditia Ortodoxa patristica si teologica care admite ca prin atingerea de trupul omului se intra contact si cu sufletul lui. De pilda, harul se comunica sufletului prin atingerea de trupul persoanei umane, cand i se acorda Mirungerea dupa ce a primit Taina Botezului, etc. Din pricina acestui spiritualism/dualism, eclesiologia Mitropolitului Ierotheos este rupta de soteriologia ortodoxa.
    Eclesiologia Sfintilor Parinti este nedespartita de soteriologie si hristologie. Iar hristologia este in legatura cu antropologia. Punctul central al intregii gandiri patristice este necesitatea eliberarii de puterile mortii si ale diavolului prin comuniunea care se realizeaza prin atingerea trupului persoanei omului de Izvorul vietii harului care provine din Firea umana a lui Hristos.
    Daca credinciosul ortodox accepta semnul 666 pe frunte sau pe mana dreapta, anuleaza si respinge irevocabil, comunicarea cu viata dumnezeiasca pentru viata de veci si pentru nimicirea puterilor diavolului – isi anuleaza prin acceptul primirii semnului 666, Pecetea Darului Duhului Sfant primita pe membrele trupului uman prin Taina Mirungerii; intr-un cuvant se leapada de Hristos prin primirea semnului 666 pe frunte sau mana dreapta, adica prin atingerea de trupul lui!
    Varlaam contrar Sfantului Grigorie Palama, nu admitea o lucrare a lui Dumnezeu prin simtire si prin fapte, deci prin trup. Facea o despartire de netrecut de la suflet la trup. Pentru Varlaam numai ce se petrece in suflet inseamna totul. Sfantul Grigorie Palama ne arata ca miscarile trupului se imbina cu starile din launtru sufletului, fiind provocate atat de miscarea cat si de starea respectiv atingerile trupului.

    Asadar, Vladica Ierotheos, se desparte de gandirea patristica si aluneca in erezia lui Varlaam!

    Frica, potrivit lui Clark, este a doua modalitate de convingere a maselor de ipochimeni.

    Elitele globale propaga teama în inimile oamenilor, astfel încât să nu aibă de ales decât să se supună unui mandat de vaxinare.

    Iar ultima momeala este iubirea de a agonisi banii.

    Clark a citat I Timotei 6, 10; 17-18:

    “Căci iubirea de a agonisi bani este rădăcina tuturor relelor, si cei ce au râvnit-o cu infocare au ratacit de la credință și s-au străpuns cu multe suferinte”

    “Celor bogaţi în veacul de acum porunceşte-le să nu se semeţească, nici să-şi pună nădejdea în bogăţia cea nestatornică, ci în Dumnezeul cel viu, Care ne dă cu belşug toate, spre îndulcirea noastră. Să facă ce e bine, să se înavuţească în fapte bune, să fie darnici, să fie cu inimă largă.”

    https://www.investopedia.com/terms/c/central-bank-digital-currency-cbdc.asp

    https://www.aljazeera.com/opinions/2020/5/31/surveillance-is-getting-under-our-skin-and-that-should-alarm-us

    https://vaccines.news/2022-03-09-globalists-pushing-for-transhumanism-through-computer-chips.html

    https://transhumanism.news/2022-04-22-implantable-microchips-consolidate-data-internet-of-bodies.html

    https://naturalnews.com/2022-04-27-microchip-implanted-in-your-hand-why-worry.html

  3. Neamtul Guido Reil cere iertare poporului român, dar hloaba globalista de johannis + kamarila lui politica de la psd, pnl, usr, tace morganatic si sataniceste si macelareste la rece poporul român ! Rusine Johannis!

    La iad cu tine. HRISTOS NE VA RĀZBUNA!

    DOAMNE AJUTĀ!

  4. Microneedle patch tattoos

    Tatuajele medicale oferă informații medicale, ghidează radioterapia și îmbunătățesc rezultatele cosmetice ale intervențiilor medicale.
    Aici, am dezvoltat patch-uri de microneedle de unică folosință (MN) pentru a depune tatuaje în piele într-un mod simplu, rapid, nedureros și fără sângerari.
    MN patch tatuaje au fost proiectate cu numere, litere, simboluri, cerneluri receptive la mediu, și coduri QR. Tatuajele colorate și tatuajele vizibile doar cu iluminare ultravioletă pentru o intimitate sporită au fost dezvoltate și păstrate în piele timp de cel puțin un an. Aceste tatuaje MN patch-uri înregistrate afecțiuni medicale, cum ar fi alerte medicale diabetice și stadiu de vaccinare, a răspuns la indicii biofizice pentru o posibilă monitorizare fiziologică, și informații codificate complexe personale de sănătate.
    MN patch-uri poate crește siguranța și accesul la tatuaje medicale pentru marcare fiducială îmbunătățită, depozitarea informațiilor medicale, monitorizarea fiziologică, și rezultatele cosmetice.

    Micromachines | Free Full-Text | Microneedles: A New Generation Vaccine Delivery System
    https://www.mdpi.com/2072-666X/12/4/435

    Micromachines | Free Full-Text | Simvastatin Loaded Dissolvable Microneedle Patches with Improved Pharmacokinetic Performance
    https://www.mdpi.com/2072-666X/13/8/1304/htm

    Microneedle Device | NanoPass Technologies Ltd
    https://www.nanopass.com/micronjet-microneedle-device/

    Separable Microneedle Patch to Protect and Deliver DNA Nanovaccines Against COVID-19 | ACS Nano
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.1c03252#

    Microneedle patch tattoos: iScience
    https://www.cell.com/iscience/fulltext/S2589-0042(22)01286-X?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS258900422201286X%3Fshowall%3Dtrue

    Microneedles: A New Generation Vaccine Delivery System
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8070939/#!po=17.8788

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36317159/#affiliation-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button