X

Document confidențial al Armatei germane: Nu ne putem baza în caz de atac pe SUA, NATO și UE!

Document confidențial al Armatei germane: Nu ne putem baza în caz de atac pe SUA, NATO și UE!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bundeswehr trebuie să fie gata pentru atacuri „fără avertisment” și „cu un efect major, chiar existențial”, scrie șeful statului major al armatei, într-un document confidențial.  Armata este vizată de o mega-reformă, transmite Deutsche Welle.

În documentul confidențial cu titlul “Orientări Operaționale pentru Forțele Armate”, generalul cu patru stele Eberhard Zorn afirmă că invazia rusească în Ucraina impune o schimbare fundamentală a strategiei armatei federale. În acest document din septembrie, consultat de “Spiegel”, generalul preconizează o poziționare mai puternică a Bundeswehr în perspectiva unui conflict iminent cu Rusia.

“Războiul în Europa este din nou o realitate”, se spune chiar la începutul documentului. În atare situație, Germania trebuie să se pregătească pentru faptul că, în cazul unei agresiuni rusești la frontiera estică a NATO, Bundeswehr va trebui să furnizeze „forțe reactive și pregătite de luptă, neputând aștepta sprijinul SUA. Nici UE și nici NATO nu își pot permite, avertizează Zorn, „să înceapă să planifice și să genereze forțe doar după ce a avut loc un atac”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button