X

Din decembrie va fi disponibilă aplicația prin care vă puteți schimba furnizorul de energie electrică sau de gaze în 24 de ore. Recomandăm compania românească Hidroelectrica, cu tariful cel mai mic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Facturile tot mai mari la energie electrică și gaze naturale i-au făcut pe mulți români să caute furnizori cu tarife mai rezonabile, mai ales că nu toată lumea beneficiază de prețuri compensate.

Cei cu un consum mare de energie electrică, de exemplu. Schimbarea furnizorului durează 21 de zile, conform legii, dar poate dura și câteva luni, în unele cazuri. Cum se va putea face schimbarea în numai 24 de ore, aflăm la iBani.

ANRE a făcut o nouă aplicație prin care oricine, orice consumator, poate să compare prețurile de pe piața pentru energie electrică și gaze naturale, și să schimbe furnizorul rapid, în doar 24 de ore.

Cum putem face asta, aflăm de la Roxana Gheorghe, Director reglementari piață energie, ANRE, invitată în emisiunea „iBani”.

Cum să-ți schimbi furnizorul de energie electrică sau gaze în 24 de ore

– Aplicația se numește POSF și o să fie disponibilă în aproximativ două săptămâni;

– Este disponibilă pentru telefonul mobil și pentru desktop;

– Poți face comparații de prețuri la energie electrică și gaze naturale și poți schimba furnizorul în doar 24 de ore. Se poate în doar 24 de ore pentru că, în aplicație, deja sunt încărcate toate locurile de consum din România și contractele, iar când îți faci cont, te recunoaște automat;

– Să faci cerere de schimbare a furnizorului durează doar cinci minute, toate datele sunt recunoscute automat, e nevoie de doar câțiva pași și de o poză cu contorul;

– Doar Italia și Estonia mai au astfel de aplicații;

– Este dezvoltată de ANRE, din fonduri europene.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Fiti pe pace ca astia nu sunt prosti! Vor face intelegere de tip CARTEL ca si benzinarii. Ati vazut vreodata diferente de pret la pompa mai mari de 10 – 15 bani pe litru de la o companie la alta? Tot asa vor face si cei din energie. Nimic nu se pierde nimic nu se castiga, totul se transforma! Era o vorba din batrani: “Trage Mitica alege Costicaaa!”

      1. faptul ca e roman, nu il face si competent, in aceeasi masura in care faptul ca e strain nu il face incompetent. Sunt destule exemple de firme romanesti (de stat sau nu) care au capusat, furat si distrus. Cele mai multe din societatile care au profitat de legea tampita care facea o plafonare mascata, defapt platind statul, au fost romanesti. Solutia e o legislatie bine facuta, in care criteriile de mediu, protectie a clientilor, si infrastructura sa fie clare, orice abatere fiind drastic sanctionata.
        Din pacate legislatia asta trebuie data de romani, care pana acum s-au dovedit foarte incompetenti in a isi gestiona propria tara … lucru foarte trist, perspectivele fiind sumbre si pt viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE