X

SUA: Republicanii din Camera Reprezentanților susțin că Biden este direct implicat în afacerile fiului său Hunter Biden

SUA: Republicanii din Camera Reprezentanților susțin că Biden este direct implicat în afacerile fiului său Hunter Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Republicanul James Comer susține că familia Biden a încheiat afaceri cu persoane apropiate Partidului Comunist Chinez, scrie FoxNews.

Reprezentanții republicani James Comer și Jim Jordan au susținut, într-o conferință de presă joi, că președintele Biden a fost implicat activ în afaceri alături de fiul său Hunter.

Comer a afirmat că familia Biden „a înflorit și a devenit milionară prin pur și simplu oferind acces la familie”.

“A fost Joe Biden implicat direct în afacerile lui Hunter Biden și este compromis? Aceasta este investigația noastră”, a spus Comer.

Reprezentanții republicani au susținut că Hunter Biden și Joe Biden au participat la „risipă, fraudă și abuz” în tranzacțiile internaționale de afaceri. Republicanii lansează joi un raport care prezintă concluziile lor.

„Aceasta este o investigație despre Joe Biden”, a spus Comer.

Republicanii spun că au descoperit dovezi de conspirație sau fraudă în Statele Unite, fraudă electronică, încălcarea Legii de înregistrare a agenților străini, spălare de bani, evaziune fiscală și alte infracțiuni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button