X

San Francisco lansează un program de venit garantat de 1.200 dolari pe lună pentru persoanele transgender!

San Francisco lansează un program de venit garantat de 1.200 dolari pe lună pentru persoanele transgender!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

San Francisco a lansat un program de venit garantat pentru rezidenții transgender ai orașului, pentru a ajuta în problemele legate de insecuritatea financiară.

Primarul din San Francisco, London Breed, a declarat miercuri că programul va oferi rezidenților transgender cu venituri mici plăți de până la 1.200 de dolari în fiecare lună timp de până la 18 luni.

Programul Guaranteed Income for Transgender People (G.I.F.T.) va oferi „persoanelor transgender marginalizate economic venit lunar garantat nerestricționat, ca o modalitate de a combate sărăcia”.

Potrivit site-ului său web, programul va acorda prioritate următoarelor categorii demografice pentru înscriere: „persoane transgender, non-binare, neconforme de gen și intersexuale care sunt, de asemenea, negre, indigene sau persoane de culoare (BIPOC), care nu au adăpost, care se confruntă cu dizabilități și boli cronice, tineri și bătrâni, vorbitori monolingvi de spaniolă și cei care sunt vulnerabili din punct de vedere legal, cum ar fi persoanele TGI care nu sunt documentate, care se angajează în comerțul sexual pentru supraviețuire sau persoane care au fost încarcerate”.

Programul, unul dintre mai multe programe ale orașului, menite să sprijine rezidenții din San Francisco, va sprijini 55 de persoane. Participanților li se vor oferi, de asemenea, îngrijiri medicale și de sănătate mintală care să afirme genul, printre alte beneficii, potrivit publicației.

„Programele noastre de venit garantat ne permit să ne ajutăm rezidenții atunci când au cea mai mare nevoie, ca parte a redresării economice a orașului nostru și a angajamentului nostru de a crea un oraș mai drept pentru toți”, a spus Breed într-un comunicat.

„Știm că comunitățile noastre trans se confruntă cu rate mult mai mari de sărăcie și discriminare, așa că acest program va viza sprijinul pentru a ridica persoanele din această comunitate.”, a mai spus acest, conform Fox News.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Este o cursă pentru oameni, nu pentru șoareci. Cine va lua banii nu va mai putea da înapoi când i se va cere să se înregistreze(pecetluiască) pentru a mai putea beneficia de ajutor bănesc. Este cursă pentru pierderea sufletului. Omul se va învăța să primească bani fără muncă și va cădea în plasa diavolului. Să nu luați nimic, căci este cursă drăcească.

  2. Demonocratii astia din California doresc sodomizarea lumii.
    Nu-i de mirare ca americanii din California se muta in alte state, vecine, conduse de republicani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button