X

Agenda LGBT încearcă să distrugă copiii. Statisticile arată că funcționează

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noile date de la școlile publice din Seattle arată o creștere de 853% a elevilor care se identifică ca non-binari, în doar trei ani. 

(LifeSiteNews) — La începutul lunii, am remarcat în acest spațiu că activiștii LGBT au preluat atât de eficient programa școlilor publice din Canada, încât elevii sunt acum încurajați să aleagă diferite identități de gen – inclusiv noi categorii, cum ar fi „non-binare, ” despre care aproape nimeni nu auzise până de curând

Sistemul nostru școlar nu oferă pur și simplu informații despre noile „identități de gen” – ci încurajează și facilitează în mod activ copiii să depășească limitele și să-și pună la îndoială sexul.

Într-adevăr, eficacitatea acestei îndoctrinari creează o creștere masivă a copiilor care se identifică ca orice altceva decât ei înșiși, oriunde a fost implementată – chiar și comediantul liberal Bill Maher, susținător de lungă durată al agendei LGBT, a remarcat tendința: „Dacă aceasta crestere galopanta a numarului de copiii trans. e cu totul biologica, atunci de ce este regionala? Ori Ohio îi face de rușine, ori California îi creează.”

În ultimii ani, tendința a crescut. Un raport al Post Millennial, de exemplu, evidențiază noi date de la școlile publice din Seattle arată o creștere de 853% a elevilor care se identifică ca non-binari în doar trei ani.

În 2019, 53 din 55.417 studenți s-au identificat drept „non-binari”. În anul școlar 2022-2023, acest număr a ajuns la 505, inclusiv trei copii la preșcolar, 16 la grădiniță, 89 la clasele 1-5, 125 la gimnaziu și 272 la liceu.

Este evident pentru orice persoană rezonabilă că un copil de patru sau cinci ani care se identifică ca „non-binar” are foarte puțin de-a face cu identitatea acestuia, pe care nici măcar nu o poate conceptualiza la acea vârstă.

Un preșcolar sau un copil de grădiniță non-binar este, așa cum a spus un nebun, un pic ca o pisică vegană – știm cu toții cine ia deciziile aici. Dar, în ciuda acestui fapt, ei au fost recrutați într-un experiment social la scară industrială în care confuzia este introdusă, încurajată și facilitată.

Copiii vor să fie populari și speciali. Cea mai rapidă cale de a realiza acest lucru în zilele noastre este identificarea undeva în spectrul LGBT.

În urmă cu doi ani, Politico a publicat un eseu care explică modul în care Generația Z (cei născuți după 1996) va schimba peisajul politic al Americii. Această generație este până acum puternic progresistă într-o serie de probleme, dar în cazul în care viitorul libertății religioase este pus la îndoială sunt date care indică „aproximativ 1 din 4 se identifică ca gay, lesbiană, bisexuală, transgender sau ‘genderqueer’”.

Acest număr este uluitor de mare, mai ales având în vedere faptul că în urmă cu câțiva ani, mai puțin de 3% din populație s-a identificat drept LGBT. Pentru a spune clar, acele statistici sunt greu de crezut.

Dar, după cum a remarcat Daily Mail anul trecut, mulți adolescenți doresc să se identifice ca orice altceva decât heterosexual: pe măsură ce ratele copiilor trans. cresc vertiginos (o „contagiune socială”, după cum a remarcat dr. Lisa Littman), mulți elevi se tem că sunt „proști și plictisitori” dacă nu se identifică ca altceva decât heterosexual.

În plus, Politico a remarcat că „o treime dintre membrii generației Z spun că cunosc pe cineva care folosește pronume neutru din punct de vedere al genului pentru a se referi la ei înșiși și aproape 6 din 10 spun că formularele sau profilurile online ar trebui să permită mai multe opțiuni decât „bărbat” sau „femeie”, potrivit datelor. Centrul de Cercetare Pew.”

Un sondaj mai recent realizat în Marea Britanie de grupul LGBT Stonewall, a identificat numere similare în Regatul Unit, mai mult de un sfert din generația Z identificându-se drept LGBT.

Pe măsură ce popularitatea identificării drept LGBT crește, la fel vor crește și tendințele. Aceste cifre sunt cu adevărat uimitoare și vor avea implicații politice și culturale foarte reale în următoarele decenii.

Sigur, unii vor renunta in timp la a se mai considera„non-binar” și vor reusi acest lucru cu mai putina durere decât un copil care a suferit operații de schimbare a sexului sau a luat medicamente de blocare a pubertății. Dar viziunea de bază asupra lumii – că pot fi oricine spun că sunt și societatea este obligată din punct de vedere moral (și poate legal) să-mi afirme în mod pozitiv iluziile – este aici pentru a rămâne.

tradus de Cărbunaru Ciprian

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button