X

Americanii fură zilnic 80% din producția de hidrocarburi a Siriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Entitățile controlate de SUA exportă în mod ilegal 80% din producția zilnică de hidrocarburi a Siriei, a declarat joi șeful Centrului de coordonare interdepartamental rus pentru întoarcerea refugiaților în Siria, colonelul Oleg Gorshenin.

Gorshenin a citat date de la Ministerul Sirian al Petrolului și Resurselor Naturale. Potrivit acestora, entitățile controlate de SUA exportă ilegal până la 66.000 de barili de petrol pe zi, care reprezintă 80% din hidrocarburile produse în țară. „Amploarea furtului a atins un punct culminant. Problemele umanitare persistă în țară ca urmare, inclusiv lipsa de energie, alimente, apă și bunuri esențiale”, a menționat el.

Rusia și Siria „condamnă cu fermitate prezența ilegală a contingentelor militare ale statelor străine pe teritoriul statului suveran sirian și jefuirea resurselor naturale aparținând poporului sirian de către acele state ocupante”, a spus Gorșenin. „Suntem în favoarea măsurilor stricte ale comunității globale pentru a preveni <…> contrabanda”, a adăugat el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Democrația americană în acțiune”, așa ar suna un alt titlu al acestui articol. Păi doar nu se spetesc ei, americanii, să “ajute” țările mai mici fără vreun beneficiu. Nici vorbă. Mai aveau un pic, căci în Ucraina deja sunt, și săreau gardul la ruși. Numai că rușii s-au prins de intenția inchiului Sam și le-au luat-o înainte, altfel devenea, probabil, obligatorie predarea în școlile rusești a limbii engleze. Furtul de resurse naturale fără de război este o politică “bine” pusa la punct de americani. Își ung oamenii lor în principalele funcții de conducere, ca șefi de stat, de guvern, la justiție etc. , apoi sug bogățiile pe bandă rulantă. Iar celor care li se opun le fac dosare de-i închid pentru mulți ani, sau poate și mai rău. Ăsta-i adevărul cu unchiul Sam. Mi-e teamă că și alte puteri, tot așa de mari, când s-or vedea acolo sus vor proceda în mod identic. Dar dacă acele țări mari, altele decât sua, vor asculta de Hristos, atunci vor face binele, altfel toți o apă și-un pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button