X

Agenţia Europeană pentru Medicamente autorizează v@ccinarea anti-c0vid a bebelușilor cu vârsta de șase luni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a aprobat utilizarea încă de la vârsta de şase luni a vaccinurilor anti-covid Pfizer şi Moderna, informează agenția AFP, citată de Agerpres. 

Potrivit sursei citate, aceastea sunt primele seruri anti-covid autorizate în UE pentru persoanele cu vârste mai mici de cinci ani.

EMA a recomandat „utilizarea la copiii cu vârste cuprinse între 5 luni şi 4 ani a vaccinului Comirnaty”, produs de Pfizer, şi „utilizarea la copiii cu vârste de la 6 luni la 5 ani a vaccinului Spikevax”, produs de Moderna, a anunţat agenţia într-un comunicat.

În comunicat se menționează că specialiștii din comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) din cadrul EMA au ajuns la concluzia că „beneficiile aduse de Comirnaty şi Spikevax la copiii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 4 sau 5 ani, respectiv, prevalează în faţa riscurilor”, susținând totodată că „efectele secundare sunt în general uşoare sau moderate şi că acestea se ameliorează în doar câteva zile după vaccinare.”

Totodată, EMA a avertizat în septembrie că pandemia de covid este „încă în curs de desfăşurare” şi a cerut ţărilor din UE să demareze programe de vaccinare cu doze de rapel împotriva COVID-19 înainte de sosirea iernii.

În comunicatul EMA nu se precizează despre ce efecte secundare este vorba în cazul bebelușilor vaccinați și se trece sub tăcere decesele înregistrate în rândul adulților vaccinați.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Cu uciderea pruncilor a început să ființeze Biserica lui Hristos, cu uciderea pruncilor se va sfârși.”( Părintele Justin Pârvu)

  2. @Duhul Căpitanului

    Mai în spate puțin, adică în a treia secvență(cerculeț) față de astăzi, părintele ce postează cu pseudo-numele de “Duhul Căpitanului” face un apel la noi, cine poate și cine vrea să doneze pentru restaurarea bisericii din cimitirul satului Curteni. Ne dă în comentariu și contul Parohiei unde se pot face donațiile asigurându-ne că ne va pomeni la Sfânta Liturghie.
    Un preot ieromonah, care urăște ecumenismul, ne-a adus aminte cu câteva luni în urmă că acea datorie a creștinilor de a da zeciuială Bisericii nu a căzut, numai că lumea nu-i dă atenție. Așadar, dacă măcar cititorii acestui site ar îndrepta pentru o vreme datoria zeciuielii către această nevoie a Parohiei Curteni gândesc că s-ar strânge suma necesară reparării acestei biserici. Am găsit ca fiind drept să reamintesc ceea ce ni s-a reamintit de acel bun călugăr ieroschimonah îngrădit de erezie, căci mulți dintre noi am uitat de această datorie. Dumnezeu să binecuvânteze jertfa fiecăruia dintre noi!
    Era să uit, articolul în care suntem rugați să contribuim fiecare cu cât poate are titlul legat de “Familia Rotschild a fost prinsă în Elveția-din nou”, îl spun din memorie cu aproximație; aici găsim acel cont al Parohiei Curteni.
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button