X

ȘOȘOACĂ – Blestemul României de azi!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un personaj cu nume desprins parcă din bancurile cu Bulă, acest Șoșoacă, pare să fie exponent al blestemului ce distruge România de sute de ani, și anume războiul româno-român, dezbinarea dintre frați!

AUR a anunțat acum o lună protestul de azi, 2 octombrie, la care a chemat toate partidele suveraniste, toți românii năpăstuiți de clasa politică trădătoare ce ne-a vândut până și sufletele.

Protestul s-a vrut din start în fața Guvernului, care se face vinovat de facturile ce aruncă poporul în beznă și sărăcie! Primăria Bucureștiului nu a acordat autorizația pentru Piața Victoriei, ci pentru Piața Universității. Apoi, speculând sau poate prin complicitate, alde Șoșoacă a obținut la scurt timp autorizație de miting pentru Piața Victoriei! Interesant, nu?

În ziua mitingului, cele două grupări trebuiau să se unească în Piața Victoriei, respectând niște condiții stabilite de liderii AUR, CpN, SOS RO (sau poate SOR OS): fără discursuri pe scene și fără însemne de partid! Dar cei care au încălcat înțelegerile au fost membrii din șatra lui Șoșoacă, care s-au cocoțat pe o scenă și înconjurați de boxe, urlau isteric, satisfăcându-și setea de a se auzi doar pe ei.

Mitingul era al POPORULUI, nu al liderilor politici! Poporul trebuia să URLE, într-un cuget, să-și strige durerea, iar nu aceleași personaje ce turuie zi și noapte pe facebook, că s-au săturat și curcile de ei! Poporul nu a venit la miting de la sute și mii de km ca să asiste ca la spectacol la elucubrațiile Șoșoacei, care a instigat la dezbinare încă de la începutul mitingului, cu aluzii și atacuri la adresa AUR.

Din grupusculul Șoșoacă format din yoghini, spiritiști, dacopați, făcea parte un alt instigator, cocalarul Luis Lazarus, care a clamat în Piața Victoriei “UNITATE”, după ce a făcut tot posibilul să dezbine și să încalce regulile prestabilite înainte de miting!

Iată fraților, adevărata față a acestor “patrioți”, care au transformat mitingul poporului român în scenă de campanie electorală, căci au urmărit să iasă în față, să câștige imagine politică, să pună în umbră pe lideri suveraniști, pozând în singurii luptători împotriva actualului guvern!

Este timpul să se separe apele, să se aleagă patrioții de mahalagii, naționaliștii de cei care discreditează mișcarea patriotică și o aruncă în derizoriu.

Fraților, să ne trezim odată! Am fost reprezentați destul la nivel înalt de hidoși și șpanchi, de momâi și eunuci, nu ne mai trebuie și nesimțirea la pătrat, reprezentată de o vuvuzea grobiană!?

Nu putem să ne punem nădejdea într-o femeie, iar asta o spune Biserica. Inafară de Maica Domnului și Sfintele ce și-au închinat viața lui Dumnezeu, femeia este supusă înșelării, este influențabilă, nu are ce căuta în funcții de conducere!

Or mai fi bărbați în țara asta, nu am ajuns chiar la dezmățul din Occident, unde sub sloganul egalității de gen sunt puse marionete, femei ce duc acele țări în prăpastie.

Se pare că acest nume a devenit adjectiv – șoșoacă – fiind predestinat a exprima scandalul, mârlănia și mai grav dezbinarea ce ne-a făcut robi trădătorilor de neam și țară!

Păcat, mare păcat că atunci când se închegase o mișcare patriotică și în România, niște personaje insalubre au dezbinat-o! Să tacă acum gurile rele care spuneau că în spatele AUR ar fi serviciile! Iată că serviciile nu au reușit să le asigure mitingul celor de la AUR, ci au reușit să-l distrugă, așa că serviciile sunt în spatele altora sau cel puțin îi manevrează de proști ce sunt, împotriva poporului român!

Aceste marionete sunt mai periculoase și mai vinovate decât hoții de la conducere pe care-i știm, căci au amăgit destulă lume cu titlul de naționaliști, dar mustesc de orgolii și patimi incompatibile cu demnitatea de lider!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

 1. Dacă liderii politici prezenți la protest s-au aflat doar pt a-si face campanie electorală, în concluzie care sunt acei lideri suveraniști nepolitici?

  Cred că adevărații “protestatari” s-au aflat azi la Iași, la rând la Cuvioasa Parascheva…
  Da. a început deja “mitingul” la Cuvioasa…
  Vă aduceți aminte cum anul trecut de la Cuvioasa a început să dea inapoi “codul roșu” de infectati? Iar după “mitingul” de la Sf.Dimitrie, toată România era în “cod verde”. Era singurul verde într-o europă înroșita… Greu pricepem…
  Doamne ajută!

 2. Barbati tara asta nu mai are,,,toti politicieni barbati sunt tradatori de tara ,au mai ramas femeile sa salveze aceasta tara.

  1. Ca bine ziceti. Femeile cica nu sunt bune pt a conduce deoarece cad in inselare. Dar conducatorii barbati ce-au facut pana acum?

   1. Am avut parte numai de trădători.
    Dar să ne amintim ce-au făcut femeile în politica din România: Ecaterina Andronescu, Viorica Dancila, Elena Udrea, Alina Gorghiu, Monica Macovei? Au fost doar instrumente ale politrucilor!

 3. Începutul totdeauna a fost greu. Dar cum n-a ajuns cuțitul la os, bucureștenii ” au fentat” din nou mitingul, dezamăgindu-i pentru a nu știu câta oară pe provinciali. Totuși scânteia s-a produs, așa că pe măsură ce șurubul se va strânge, bucureștenii și românii din provincie nu se vor mai supăra unii pe alții privind raportul de participare. Atâta trebuie, intrarea în “foame” a românului de oriunde ar fi el. Și se pare că guvernanții nu pot deraia de la planul de salvare a lor, nicidecum a României, căci ei nu slujesc de fapt României, ci acelora de prin ue care-i țin în funcții. Așadar cât de curând vor “geme” străzile de mulțimea românilor nemulțumiți. Facturile majorate vor fi pricina revoltelor, adică tocmai intrarea românilor în “foame”. Vor da oare înapoi guvernanții?

 4. Iertare, cum e posibil să publicați așa ceva? Doamna Șoșoacă a reprezentat vocea poporului în perioada ultimilor ani. Avem darul de la Dumnezeu de a avea un senator care luptă pentru drepturile noastre, din toate puterile ei. Ea a fost vocea care ne-a dat speranța că nu toți politicienii sunt vânduți, a încurajat oamenii să nu se vaccineze, din gura ei oamenii au aflat adevărul în legătură cu ceea ce se întâmplă! Ea ne-a luminat prin postările dânsei cum să luptăm cu nedreptățile autorităților din timpul plandemiei. Credința în Dumnezeu a ghidat-o. Și numai Dumnezeu i-a dat puterea să reziste în fața ticăloșilor care conduc țara. Cine mai intra fără mască în Parlament? Numai ea a avut curaj. Și voi îi dați cu piciorul? Nu mă așteptam de la acest site! Nu mă interesează partidul, mă interesează persoana, de ce o denigrați? Pentru mine prezența acestei femei arată cum puterea lui Dumnezeu se desăvârșește în cel slab, pentru că ea este femeie, și nici un bărbat nu a avut curajul ei în țara asta. Pentru mine Diana Șoșoacă este un adevărat erou, și George Simeon este. Fiecare după puterea pe care i-o dă Dumnezeu. Tu, cel care ai scris acest articol ești un instigator, pentru că, îți spun eu, n-ai înțeles nimic. Sper să-mi publicați comentariul sau mai bine să ștergeți acest articol rușinos de pe acest site care îmi este atât de drag!

  1. Și noi am apreciat-o până acum, dar degeaba dacă în momentele cheie, când trebuia să fim uniți, a deviat totul spre dezbinare. Singură nu va face nimic, mai ales că acum a stârnit dezgustul foarte multor oameni. Și-a bătut joc de mii de oameni veniți de la sute de km, alungandu-i din Piața Victoriei, pe motiv că a organizat ea mitingul! Câtă mizerie umană, să te cațeri pe inițiativa AUR de a organiza protest pe 2 octombrie! A vrut să fie în centru mereu, de aceea au zburat-o din partid! Nu are disciplină de niciun fel, produce numai haos împrejurul ei. Asta nu înseamnă lider, ci anarhist!

   Gata, ne-am lămurit cu Diana!

   1. Aveti grija cu cuvintele exclusiviste. Nu se potriveste. AUR a venit cu insemne de partid, contrar intelegerii, dar nu ati spus nimic despre asta. Sa nu mai improscam cu noroi pe nimeni. Mila lui Dumnezeu peste noi! Chiar avem nevoie de unitate. Fiecare a avut de invatat din greselile proprii. Spovedanie, ascultare de Dumnezeu, si truda pe mai departe.

   2. O improscati pe Sosoaca insa nu pe Simeon, care e mult mai rau decat ea, minte cu nerusinare la orice televiziune merge. Cei care au facut scandal au fost platiti sunt sigura de asta, si mai bine ati face sa aflati, de aceea sunteti ziarist sau va pretindeti.
    Nu avem nimic in tara asta ca lumea, iar poporul e manipulat si prostit peste tot, insa nu toti sunt oameni care gandesc.
    In concluzie protestele nu duc la nimic, studiati istoria.

 5. Am fost acolo ..si am vazut .Spuneti numai minciuni .
  D na Sosoaca s a purtat impecabil .
  Asa au fost mitingurile si anul trecut .
  Aur la Universitate ..D NA Sosoaca la Victoriei .
  D na Sosoaca a spus sa i primim pe cei de la Aur cu aplauze si se scanda unitate ..si a spus sa le dacem loc in piata sa ne strngem …D nul Simion a fost invitat pe scena ..dar nu a vrut sa vina …si grupurile noi venite au inceput sa scandeze Jos Sosoaca,Sinion,simion ..in portavoce ..cu goarne si vuvuzele ..un zgomot infernal ..nu se mai auzea nimic ..Atunci cineva i a dat o icoana cu Sfantul Acoperamant d nei Diana ..care a spus ..cu Dumnezeu inainte ..si sa zicem tatal nostru ..
  Putini oameni au auzit ..pt ca erea un zgomot infernal …
  Dar in 10 min …grupurile galagioase si violente verbal . S au adunat si au plecat ..A fost o minune a Maicii Domnului …la care am fost martora .
  Multi vazand agresivitatea fratilor nostrii de la Aur ..au plecat ..
  Cei ramasi s au bucurat de ” cocalarii ” care ne au spus durerile neamului nostru dezbinat de presa,de securitate ..si de lipsa de bun simt ..a multora …
  Va incadrati ..unde va considerati ..

  1. Sosoaca i-a provocat. A premeditat tot scandalul prin acea scenă, încălcând înțelegerile cu ceilalți lideri.

  2. Nu ne intereseaza decat Adevarul, nu sa fim de partea unuia sau altuia.
   Dacă voi vreți să vă reprezinte acest personaj grobian, este treaba voastră! Nici nu-mi pot imagina ce imagine va avea Romania cu un astfel de presedinte, desi nu are nicio sansa. Era bine sa steeala locul ei, ca-si facea treaba bine, fara a atenta la unitatea dintre români! Cel mai mare dusman al poporului român este DEZBINAREA, apoi TRĂDAREA! Dacă am fi uniți i-am alunga pe trădători, deaceeaezbinatorii sunt cei mai periculoși!

   1. Va inselati complet, iar multe informatii le dati total eronat. Si eu am fost acolo. Intre manifestantii AUR au fost multi care au venit sa bata pe cei aflati deja la universitate. Si AUR a vrut sa aiba scena si a venit cu statie de amplificare, dar generatorul electric nu le-a functionat.
    Cel mai violent lider AUR a fost Antonio Andruşceac, care înainte de vara anului 2020 a fost lider la neomarxiştii USR, membru fondator al USB (fost voluntar pentru Nicuşor Dan în campania din 2012 şi USR), dar care a plecat din USR şi a intrat în AUR.
    Antonio Andruşceac face parte, ca deputat, şi din „Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel“, şi el este cel care i-a anunţat/aranjat deplasarea lui Simion în 18 septembrie 2022 în SUA, la New York, SUA, la o masă de anul nou evreiesc organizată de către Israel Heritage Foundation.
    Iar invitaţie pentru George Simion fusese transmisă de către Shoshana Bekerman, care locuieşte în Brooklyn, New York, SUA, dar lucrează din decembrie 2009 şi până în prezent şi pentru Parlamentul israelian, Knesset-ul, unde e angajată ca director la «Knesset Caucus for Israel, Judaism and Global Ethics» şi la «Knesset Caucus to Combat the Delegitimization of Israel», făcând parte din aparatul Knessetului. Ea a studiat la Hofstra University (New York) şi e şi preşedinte la SMB Global Strategy Consultants (firmă de consultanță în afaceri, deşi apare ca „specialist în relaţii internaţionale“, făcând trafic de influenţă), iar cariera şi-a început-o în septembrie 1993 la Tel Aviv-Israel, ca ofiţer de presă pentru ambasada Turciei. Iar când a înfiinţat IPCGE-ul în 1999 (prin care a venit invitaţia către George Simion), ea, Shoshana Bekerman, lucra pentru un centru de „etici globale” al Touro College sau Touro University, a doua cea mai mare universitate evreiască din SUA, înfiinţată de rabinul american Bernard Lander şi cu filiale în Israel, Germania şi Rusia.

 6. toti au securisti in spate. este eterna lupta intre securistii din spatele lor. NICI UNUL NU ESTE CURAT. oribil. avem ce meritam. Doamna Senator este o mare admiratoare a dictatorului ceausist si tot tipa NATIONALIZARE. sunt de acord cu nationalizarea resurselor si oprirea vanzarii terenurilor agricole catre straini. dar oare, Domna Senator nu stie ca acesta este primul pas catre NATIONALIZAREA PROPRIETATILOR? chiar NU mai avem intre noi, oameni care sa gandeasca pentru POPORUL ROMAN? se pare ca nu…vai de noi. daca ei NU se pot uni, cum am putea noi? mai vorbeste si de unitate si sa termine romanul cu “capra vecinului. IRONIC.

  1. A vorbi împotriva adevărului înseamnă a te împotrivi Lui Hristos căci El e Adevărul. Și cine o denigrează pe Sosoaca pe Hristos Îl denigrează. Așa au pățit sfinții și oricine deschide gura pentru apărarea celor mici. Sosoaca este darul Lui Dumnezeu Timiș poporului rămân și trebuie să ai capacitate să poți vedea așa ceva. Astăzi foarte puțini nu se mai vând pentru privilegii. Să rămânem de partea Lui Hristos sa nu ne pierdem sufletele că acestea sunt singurele valori care ne.au mai rămas pe țară și pe planeta au luat-o și o vor subjuga sataniștii,discipolii lui Antihrist. Se vede clar,nu?

   1. Credintas in Bine este in noi si NU in ce spune un om politic care are securimea ceausista in spate! Am crezut in Doamna Senator. Chiar am fost convinsa pana acum vreo 3 luni ca o voi vota cu doua maini daca as putea. Dar apoi a inceput sa vorbeasca despre “eroul” ceusescu – un dictator si un criminal. eu am fost in 1989 in strada si mi-au murit colegi si prieteni impuscati. Doamna Senator, fiica de doctori, nu a simtit nici foamea, nici frigul, nici angajarile cu forta si nici umilintele la care eram zilnic supusi de sistemul totalitarian prin criminalii securisti si militieni. activistii de partid din institutii si fabrici, uzine, erau cei mai rai. Asta cu Hristosul de partea doamnei senator lasati-o moale. doamna este usor fanatica in tot ce spune si din ce in ce mai agresiva. o mica ana pauker in devenire. fii vertical si ramai de partea drepturilor fundamentale ale omului. religia este buna, ea a fost prima lege, credinta in noi este buna, toti suntem crestini ortodocsi. dar fanatismul “patriotic” si religios (politic) – suna a inchizitie. ramaneti verticali si de partea binelui. lozincile ceausiste nu fac bine nimanui, mai ales celor care au suferit. si suntem destui. un patriot NU este cel care isi iubeste tara. CI POPORUL. ceausescu traia in lux, securitatea, militia, toti medicii, profesorii de pe la sate erau bine pentru ca oamenii le aduceau de toate. noi, cei obisnuiti, am suferit crancen. privilegiatii si oamenii sistemului ceausist au dus-o foarte bine domnule. ca si acum.

 7. Voi ca site web naționalist ar trebui să fiți un catalizator și mai echilibrați. Recurgeți la misoginism ca să explicați de ce femeile nu au stofă de conducători. Mă întreb cum se simt femeile care citesc articolul ăsta. Până la urmă de ce să nu fie o femeie în fruntea oștii? Toți bărbații au eșuat după 1990 în politica românească. Și o spune un bărbat. Din păcate suntem cu un picior în groapă și este nevoie de cineva cu cohones ca să ne scoată din situația în care se află țara. Pe viitor mai și gândiți nu doar acționați fără creier când vor mai fi conflicte între naționaliști sau naționaliști de carton.

  1. Diana Sosoaca este buna pe domeniul justitiei. Sa ramana acolo si sa nu se mai lase exacerbată de orgoliul de a fi presedinte, ca oricum nu are nicio sansa si seamana dezbinare din acest motiv.

   Este drept ca am actionat la cald, insa era momentul sa clarificam, pentru ca am tot sperat ca va fi unitate, dar de data asta Sosoaca si-a batut joc de mii de romani! Parca era Piata lui mă-sa, mare masoancă – după cum a aflat toată România!

   1. Au fost greșeli de ambele părți și interesele și orgoliile sunt mari de ambele părți. Lăsați tot timpul loc de bună ziua și nu scrieți cu inima. Analizați imparțial și căutați soluții. Fiți un catalizator nu contribuiți și mai mult la dezbinarea care e între facțiunile naționaliste. E păcat nu de alta, plus situarea clară cu o parte nu va fi în beneficiul vostru pe termen lung. Riscați să vă discreditați. V-o spune un naționalist mai vechi, că AUR pare tot mai mult ca opoziție controlată și nu știu cum o veți scoate la liman dacă ajung la putere și se vor comporta la fel ca ăștia de azi. Suntem în groapă din păcate orice am alege, dar măcar oamenii care împărtășesc idealuri comune să nu fie dezbinați, iar dacă oamenii nu sunt dezbinați, atunci lupta poate continua. În momentul de față le faceți doar jocul fără să fiți conștienți globaliștilor. Și chiar nu au nevoie de ajutor. O zi bună.

     1. Nu stiu cat v-ati lamurit. Poate nu are stofa de diplomat, dar pune pe ‘tapet’, macar indica dpdv juridic faptele care incalca constitutia, legea , iar restul trebuie sa contribuie, sa continue.

 8. Drone americane din Polonia au detonat conductele de gaz Nord Stream
         01/10/2022
         https://vk.com/id629036819?z=video629036819_456240048%2F2f8e9e87e4c74815a9%2Fpl_wall_629036819

 9. Foarte bine că ați clarificat lucrurile. Am văzut pe aceste site multe articole despre Șoșoacă în pandemie, chiar mă intriga că o publicați! Cu timpul s-a văzut că am presimțit bine. A făcut totul pentru imaginea ei. Se dădea drept prezicătoare, iar prin exagerări a dus în derizoriu lupta anti-plandemie. Este scăpată cu totul de sub control, nu te poți baza pe ea!
  Felicitări Ortodoxinfo pentru curaj!
  Cât despre AUR, aștept să calce pe bec, până acum s-au mișcat binișor

  1. *…Este scăpată cu totul de sub control, nu te poți baza pe ea!*Parc-ai scrie raportul de urmărire, măi Mariuse! Sau chiar l-ai scris….

 10. Sosoaca – combativa, dar exagerata in reactii si cu un ego supradimensionat. Simion – bun politician, dar alunecos si cu pozitii stranii in unele privinte. Sa nu uitam cum s-a cerut la Washington sa pupe papucul sultanului american si al sfetnicilor sai iudei. Si culmea, nici n-a fost primit! Totusi, nimic despre CpN? Sa nu uitam ca CpN (nu AUR) a chemat oamenii la miting duminica, iar intentia era cu totul alta – un protest contra facturilor mari, fara insemne politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button