X

DNA deschide dosarul “VACCINUL 1”. Vor fi arestați Câțu, Barna, Voiculescu, Tătaru și poate Arafat?

Vlad Voiculescu i-a transmis un mesaj dur premierului Florin Cîțu: "Îmi place cum peneliştii se înfoaie..." - WOWBiz

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Zăngănitul de cătușe” va trezi Direcția Națională Anticorupție din adormirea cvasitotală în care se scufundase în mandatul procurorului Crin Bologa! Și asta mult mai curând decât se așteaptă până și inițiații sistemului…

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră confirmând finalizarea documentării în vederea declanșării procedurizării Dosarului ”VACCINUL 1”. Unul care se anunță deja a fi cu cohorte de jurnaliști strânși la ușa DNA, cu nume grele ale vieții politice implicate și inclusiv cu arestări care să țină capul de afiș al agendei publice multă vreme de acum înainte.

”Lista neagră” a procurorului care își va pune ultima semnătură pe rechizitoriul și cererea de încuviințare a ”arestărilor în masă” fiind deschisă de trei foști miniștri și chiar un premier al Guvernului României!

Barna – Voiculescu – Tătaru – Cîțu

Acesta este, în linii mari, traseul cercetării penale pe care îl are de urmat procurorul de caz din cadrul Secției de combatere a corupției – Serviciul de combatere a corupției la nivel înalt. Structură centrală a Direcției Naționale Anticorupție în fruntea căreia tocmai ce fusese instalat procurorul Constantin Claudiu Dumitrescu. Pentru că, pe 21 iunie 2022, Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii decisese ”numirea în funcția de procuror șef al Serviciului de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului procuror Dumitrescu Claudiu Constantin, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 22.06.2022”.

Deci, Dumitrescu avea funcția asigurată până pe 22.06.2025. Numai că, la doar două săptămâni după numire, acesta a solicitat pensionarea sa! După care același procuror a solicitat… amânarea primei sale solicitări, cerând răgaz să se mai gândească! Cu sau fără legătură cu Dosarul ”VACCINUL 1”, ”alba – neagra” procurorului Dumitrescu cu numirea, pensionarea, revenirea pe funcție și în cele din urmă retragerea sa finalizându-se prin decretul prezidențial semnat de Klaus Werner Iohannis pe data de 27 iulie. Ce este drept, până la acest moment nu a fost numit niciun înlocuitor oficial al fostului șef al Serviciului, Constantin Claudiu Dumitrescu. Cu toate acestea însă, sursele noastre susțin că dosarul care se va finaliza prin inculparea fostului vicepremier Dan Barna, a foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Nelu Tătaru și a ex- ministrului de Finanțe și premier Florin Cîțu este gata de a primi semnătura finală din partea procurorului șef Secție, George Adrian Matei, actual șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.

”Devoratorul de PSD”-iști ”papă” doi useriști și doi liberali

Această dezvăluire a identificării cu nume și prenume a procurorului care va da decisiva în Dosarul ”VACCINUL 1” fiind cu atât mai interesantă, cu cât George Adrian Matei este la rândul său un magistrat controversat. Și nimeni altul decât finul documentat al conducătorului de facto al Secției pentru procurori din cadrul CSM, atotinfluentul Cristian Ban.

În plus, cariera profesională a acestuia a explodat odată cu primirea ”etichetei” de ”devoratorul de PSD-iști”! George Adrian Matei fiind de altfel și singurul procuror care a reușit condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. Și tot George Adrian Matei a clasat și un dosar al lui Dan Barna. Numai că, de această dată, ”devoratorul de PSD-iști” se va dovedi ”călăul” liberalilor și useriștilor! Câte doi foști miniștri din fiecare cele două partide considerate până acum drept ”protejatele sistemului” urmând a fi inculpate în Dosarul ”VACCINUL 1”!

Au luat de 10 ori necesarul!

Ținând cont de faza mai mult decât avansată a anchetei, dar și de miza uriașă a acestui dosar care va ”exploda” la vârful clasei politice românești, nu vom dezvălui astăzi și alte amănunte din probarea informativă a speței. Însă este suficient doar să menționăm că inculpații ar fi achiziționat de 10 ori mai mult necesarul de vaccinuri anti – COVID pentru întreaga populație a României!

Prejudiciul deja calculat fiind una de-a dreptul halucinant și reprezentând un nou record absolut al dosarelor instrumentate până acum de Direcția Națională Anticorupție, chiar și sub conducerea Laurei Codruța Kovesi. Ceea ce poate însemna implicit că, dacă procurorul George Adrian Matei va reuși să ducă la bun sfârșit și ceea ce se anunță încă de pe acum a fi drept ”DOSARUL SECOLULUI”, atunci acesta chiar că se înscrie cu șanse reale în cursa internă pentru a îi succede lui Crin Bologa la conducerea Direcției Naționale Anticorupție… În timp ce doar doctorul Gheorghiță va scăpa neatins de ”tsunami”-ul Dosarului ”VACCINUL 1”…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Oare nu-s condamnări la comandă?Dragnea a călcat pe bec și l-au executat. Mai înaintea lui Dragnea, Năstase. Articolul ne spune că procurorul George Adrian este unul controversat. Buun. Oare nu se spală prejudiciul printr-o mică condamnare a celor care au aprobat la acea vreme de zece ori mai multe vaccinuri? Dar ce, numai ei sunt vinovați? Dar cei care au fost de acord cu aceștia enumerati aici, mai mari în funcție decât alde Câțu, aceștia nu-s vinovați?
  Ni se vor arăta câțiva țapi ispășitori care au știut de la bun început că au și acest rol, iar poporul va crede că iată s-a făcut dreptate. Dar oare procurorul George Adrian va merge până la capăt, cum se zice, pe firul vinovăției, având în vedere că-i merge vorba ca fiind controversat, sau se oprește cu cercetarea “unde trebuie” și doar la “cine trebuie”?
  Acum, dacă acești țapi ispășitori ar fi onești ar spune de la a la z toată tărășenia cu comanda umflată de zece ori, însă credem că vor tace ca peștii și doar vor mima o anumită apărare. De ce? Odată că “Corb la corb nu-și scoate ochii” și a doua tot fiindcă “Corb la corb nu-și scoate ochii”, prima lozincă fiind împlinită dintr-o anume “solidaritate”, iar a doua – de teamă. Să nu uităm că alde Câțu, Tătaru și ceilalți nu au venit pe posturi prin concurs, ci numiți de cineva fiindcă corespundeau cerințelor mai marilor. Așadar, ne întrebăm, cine ar putea să judece un atfel de caz, adică ce fel de om e acela care poate instrumenta, fără mustrări de conștiință că se va opri doar la acești țapi ispășitori, un dosar așa de “interesant”?

 2. mustrari de constiinta?!
  la cine sa fie mustrari de constiinta, la unii care poarta robe negre ca sa se obisnuiasca cu iadul inca de pe pamant?
  s-au ajuns politicieni si judecatori si procurori unii care au semnat pactul cu diavolul, iar acum cine misca, nu mai misca! cine misca, misca mort!
  din acest motiv vedem cum sunt sentintele si cui sunt date sentintele!
  cu putin inainte si in timpul si dupa gripa aviara, cum a fost treaba?
  la aviara s-a testat cat si cum pot sifona bugetul tarii, la covid s-au perfecționat.
  in ambele cazuri, tunuri puternice!
  mai vorbim de justitie?
  DNA este o directie, fara directie.
  de exemplu, stiti cine este sefa DNA Suceava?
  nimeni alta decat tovarasa mihaela, denumita local, “pupila lui flutur”.
  care flutur? nimeni altul decat ministrul agriculturii si “gestionarul” gripei aviare din acel timp.
  fostul ministru care si-a securizat ulterior cariera de politruccian ca sa fie treaba, treaba.
  pe unii ii mai tin stapanii, pe altii ii vor arunca la zdop si zdup.
  dupa cum vedem, cam asta este pe scurt, astea-s manevrele intunecatilor, prin purtatorii de robe negre, desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button