X

Elisabeta a II-a a murit. A fost moartea reginei Angliei premeditată?

Britain’s Queen Elizabeth II, left, welcomes Liz Truss during an audience at Balmoral, Scotland, where she invited the newly elected leader of the Conservative party to become Prime Minister and form a new government, Tuesday, Sept. 6, 2022. (Jane Barlow/Pool Photo via AP)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață la vârsta de 96 de ani. În timpul domniei sale a colaborat cu 16 prim-miniștri britanici.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tocmai de la o astfel de ceremonie au rămas în urmă și ultimele imagini în viață cu Regina Elisabeta a II-a. Aceasta a primit-o la Palatul Balmoral, din Scoția, pe noul prim-ministru, Liz Truss.

De la această ceremonie, Casa Regală a Marii Britanii a publicat imagini, care acum vor deveni ultimele fotografii în viață ale Reginei.

Doar că în imagini s-a lăsat să se vadă voit o vânătaie pe mâna reginei, cauzată cel mai probabil de perfuziile ce i-au fost administrate. Este pentru prima dată când nu este mascată o astfel de problemă medicală, căci cei din preajma reginei au avut mereu grijă să nu dea curs la speculații privind starea ei de sănătate.

Prin urmare, se nasc mai multe întrebări: s-a știut că regina va “muri” curând și s-a indus opiniei publice faptul că regina era sub tratament mai avansat? Dar de ce a acceptat regina să apară cu acea pată în public, asta în cazul în care aceasta nu a fost adăugată ulterior prin editarea fotografiei?

Ținând cont și de faptul că abia a fost numit un nou prim-ministru al Marii Britanii, destul de controversat în ceea ce privește pacea mondială, poate fi considerată eliminarea reginei un nou punct pe agenda ocultei?

Este drept că avea și o vârstă înaintată (96 de ani), însă totul s-a produs cam… subit (un cuvânt tot mai auzit în acest an). Cineva se cam grăbește…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. Sunt avansate tot felul de teorii cum ca ea ar fi fost moarta mai demult, dar au vrut sa zică acum tocmai când s-a aniversat jubileul… Numai Dumnezeu știe care e adevărul… Noi știm doar ce vor ei sa stim…

  1. alea nu sunt teorii, sunt scenarii pentru imbecili, pt ca o teorie trebuie sa fie conectata la realitate si in final sa mai fie verificata si de niste fapte reale

 2. Bààà nu sunteti sanatosi la cap ? Avea 96 de ani da-o dracului de treaba , cat sa traiasca ?!? Nici nu s-a racit hoitul regal suficient si gata s-au gasit conspirationistii . Pai cum s a fie moarta mai demult Paule si anuntata moartea abia azi , ce era Stalin ? RIP : cel putin englezii o iubeau …

  1. Incultura sau infantilism….!?!
   Aroganta sau ura…?
   Ce te mana oare sa spui asa, …”hoitul regal”…. pacat, aveam o impresie mai buna despre nivelul dumitale.

  2. @ Marian
   Vezi, nu prea departe în timp, cazul regelui Mihai. Dintr-un interviu dat la TV de avocatul casei regale, din refuzul de a răspunde la una dintre înttebările puse de moderatoarea TV, reieșea destul de clar că regele Mihai nu mai era printre cei vii, avocatul ferindu-se să mintă dar și să spună adevărul în legătură cu starea regelui. Așadar Paul este îndreptățit să judece așa, existând cel puțin acest precedent. Doar nu credeți că cei care fac astfel de lucruri au teamă de Dumnezeu? Banii și puterea este dumnezeul lor.

  3. CNN a reușit să vă inducă doar ideea că a murit la 96 de ani. Cum așa, subit? Parcă ar fi fost tanti Marcica de la Pocreaca. Fără nicio explicație privind cauza morții, deși cu numai 2 zile în urmă era numai zâmbet.
   Ce sa-i faci dacă tembelizorul ne spune ce sa gândim….

 3. Dumnezeu s-o ierte. Era regina dupa legea naturala nu dupa cea Divina deoarece Protestantii nu au Taine. Sotul era mason si nu avea cum sa divorteze si cred ca asa a ajuns in multe conspiratii reale. Sper ca ea nu era masonita. La jubileu n-a participat decat o holograma a ei, deaceea au aparut conspiratii. Charles pare insa chiar trist. Nu cred ca le convine nici masonilor sa minta asa mult ca li se strica energiile. Charles este 100% dedicat Marii Resetari si altor obiective globaliste. Poate bate vantul si se razgandeste dupa ce primeste coroana pe cap? El are afaceri si in Romania si cred ca ne va afecta si pe noi directia pe care o ia acum ca are mai multa putere. Poate viseaza vreun rege de-al lor mai vechi dinainte de Schisma care sa il sfatuiasca sa nu mai stea in coada Vrajmasului el si toata tara lui si ce a mai ramas din imperiul lor, ca e mare pacat.
  Regina Elisabeth avea 96 de ani, nu cred ca s-a mintit despre moartea ei. A murit la mare Sarbatoare la noi la ortodocsi, cine stie ce inseamna. Odata Anglia era cunoscuta drept “Virgin Mary’s Dowry”, adica “livada Maicii Domnului”. Astazi sunt un epicentru pentru politica lgbtq globalista si toate mascariile Vrajmasului. E tare trist, daca te gandesti ca au bani si alte lucruri acum dar ce-au pierdut! Dumnezeu s-o ierte si femeia aceasta care le-a fost regina.

 4. Mai cititi putin istoriile ascunse ale caselor regale, cei care ovationati regalitatiile.
  Cat de degenerati sunt, si paraziti au furat milenii intregi si au trait pe spinarea oamenilor “dreptul divin de a guverna” divin la naiba, cine le da acest drept, nimeni si-l iau ei.
  Sunt implicati in pedofilie pana in gat si tot felul de ilegalitati. Si oamenii ii ovationeaza datorita mass mediei si propagandei care se face de f. mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button