X

Radiația electromagnetică 5G reprezintă un pericol mortal

Recent Posts - Stop 5G

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit doctorului în fizică de la Universitatea din Manchester din Marea Britanie și directorului de cercetare al Fundației Naționale elene de cercetare Alkiviadis K.  Kefalas, frecvențele tehnologiei 5G afectează concentrația de radicali liberi în celule și, prin urmare, metabolismul și absorbția oxigenului.

Dr. Alkiviadis Kefalas spune:

„Teza conform căreia radiația electromagnetică nu are suficientă energie pentru a rupe legăturile chimice este pseudoștiințifică și este invocată doar semi-docti și vicleni în scopuri egoiste.
Radiația cu microunde poate rupe legăturile chimice printr-un mecanism complex, pe care numai oamenii de știință specializați îl înțeleg, și cu siguranță nu autorii „Farselor”.

După cum explică omul de știință grec, este cunoscut și documentat cu mii de publicații științifice în reviste științifice internaționale de renume că radiațiile cu microunde sparg legăturile chimice ale ADN -ului / ARN-ului.

„De exemplu, radiația microundelor distruge virușii, lucru cunoscut încă din anii 1960”, notează el, citând literatura de specialitate corespunzătoare..

Apoi, citând cercetări publicate în 2015 în prestigioasa revistă „Scientific Reports Nature”, el subliniază că radiația microundelor acumulează energie în celule, în coordonare cu frecvențele auditive ale moleculei.
După cum explică el, de fapt, validitatea acestui jurnal este de așa natură încât nu lasă loc de îndoială, în special de către non-experți.

Efecte

Potrivit profesorului, interacțiunea radiațiilor neionizante (MAI) în sănătatea umană și în mediu este o problemă relativ veche, care a apărut pentru prima dată în activitatea de cercetare a NASA încă de la sfârșitul anilor 1950.
Cu toate acestea, recent, cercetătorii au crezut că interacțiunea MAI a fost doar termică și, în consecință, se poate stabili un prag mai mic de deteriorare.

Investigațiile

„Cu toate acestea, noi cercetări științifice au arătat că interacțiunea este în principal non-termică, adică chimică, deoarece termenul a prevalat, în ciuda faptului că este mai degrabă un termen incorect. Interacțiunea chimică implică faptul că practic nu există o limită de siguranță mai mică, astfel încât chiar și radiațiile neionizante de intensitate foarte scăzută provoacă daune biologice”, subliniază el.

Fenomenul – după cum spune el – a fost confirmat experimental și poate fi explicat teoretic cu ajutorul teoriei cuantice a câmpului, pe care puțini oameni de știință sunt capabili să o înțeleagă.

„Într-adevăr, frecvențele radiațiilor neionizante din zona microundelor sunt coordonate cu mișcările de rotație ale moleculelor de apă și, prin urmare, sunt absorbite de aceasta. Se știe, dar nu multor cercetători, că în cazul coordonării microundelor probabilitatea de absorbție este mai mare decât probabilitatea de emisie, o afecțiune care nu apare, desigur, în regiunea vizibilă și ultravioletă a spectrului electromagnetic”, explică el, adăugând că energia MAI este „stocată” în moleculele de apă, ducând la ruperea moleculelor.

„Recent, el a apărut în revista științifică Scientific American, care împreună cu „Nature” sunt cele mai prestigioase reviste științifice din lume, un articol în care poziția documentată este că nu avem niciun motiv să credem că sistemul 5G este sigur”, spune dl Alkiviadis Kefalas și adaugă:

„În ciuda faptului că sute de experți științifici și profesori din întreaga lume au creat o platformă online completă legată de efectele periculoase ale radiațiilor electromagnetice neionizante asupra sănătății umane, unde oricine este interesat poate fi informat în mod responsabil și analitic cu privire la datele științifice, organismele de stat din Cipru și Grecia ignoră multitudinea de date ușor accesibile, adoptarea unei poziții extrem de periculoase pentru sănătatea publică.”

„Cele 2.500 de publicații din Parlamentul cipriot și raportul privind moartea unui copil de 5 ani”:

Alkiviadis Kefalas și profesorul emerit de biologie genetică a celulelor și dezvoltării celulare Christos Georgiou au prezentat parlamentului cipriot 2.500 de publicații care demonstrează că radiația electromagnetică a telefoniei mobile provoacă daune grave sănătății.
De fapt, dr. Kefalas a scris un raport despre Odysseas Theodosiades, în vârstă de 5 ani, din Cipru, care a murit de leucemie în 2014.
În acest raport, Dr. Kefalas demonstrează prin rapoarte științifice că radiația electromagnetică rupe legăturile chimice ale moleculelor – în special ADN -, provocând cancer, așa cum
s-a întâmplat în cazul lui Ulise nedreptățit.
pentru Odysseas Theodosiades, în vârstă de 5 ani, din Cipru, care a murit de leucemie în 2014.

În acest raport, Dr. Kefalas demonstrează prin rapoarte științifice că radiația electromagnetică rupe legăturile chimice ale moleculelor – în special ADN -, provocând cancer, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Ulise nedreptățit.
Fără cuvinte și probabil… trusturile moderne de social media care aud Farsele grecesti raman ametite.

Rapoartele revelatoare ale „Democrației”, cu date de la oameni de știință recunoscuți care evidențiază rolul nefast al 5G și pericolele care pândesc pentru sănătatea populației, au adunat suspiciuni și acuzații, care, cu toate acestea, nu au fost însoțite de argumentele necesare.

Cu toate acestea, deoarece ziarul alege dintr-o poziție de principiu pentru a răspunde cu date, va publica în „Democrația de duminică” un raport detaliat privind rolul real al farselor grecești și relația pe care o au sau nu o au cu… adevărul.

Kefalas Alk.- Konstantinos, Er. Centrul Kalamata 06-10 -2019

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. președintele OAREC 2020:
      “conectivitatea fără fir este o piatră de temelie a vieții noastre de zi cu zi”.

      Pentru Romania:
      Prima consultare publică – august 2019
      A doua consultare publică așteptat – T2 2022 (după transpunere de CEEC la nivel național legislație)
      Preconizat pentru 2022
      January | 2020 | Radio Spectrum Policy Group
      https://rspg-spectrum.eu/2020/01/

      Comentând cu privire la documentul comun, elaborat de RSPG și OAREC, Dan Sjöblom, președintele OAREC 2020, a remarcat că “conectivitatea fără fir este o piatră de temelie a vieții noastre de zi cu zi. Dezvoltarea standardului tehnologic de a cincea generație (5G) pentru rețelele celulare va fi un schimbător de jocuri pentru economia și societatea europeană: va pune bazele nu numai pentru viteze mai rapide, ci și pentru o multitudine de noi cazuri avansate de utilizare (transportul și sănătatea fiind exemple ale acestora). În același timp, capacitățile sale de beamforming împreună cu utilizarea de noi benzi de frecvență au stimulat discuția cu privire la efectele potențiale ale expunerii câmpurilor electromagnetice (EMF) asupra sănătății umane din nou.”

      Frank Krüger, actualul președinte al RSPG, un grup consultativ la nivel înalt al Comisiei pentru politica în domeniul spectrului, a declarat că “5G este cea mai importantă evoluție a benzii largi fără fir în viitorul apropiat. Lansarea comercială a tehnologiei 5G a început deja în multe state membre. RSPG va monitoriza în continuare situația actuală a premiilor și autorizațiilor 5G în ceea ce privește benzile de pionierat 5G și va continua să se implice în schimbul de informații și de experiență în sprijinul unei implementări cu succes a tehnologiei 5G în UE, inclusiv chestiuni legate de măsurarea limitelor FME.”

      October | 2020 | Radio Spectrum Policy Group
      https://rspg-spectrum.eu/2020/10/

      RSPG a adoptat recomandări adresate factorilor de decizie politică cu privire la tehnologia 5G Grupul pentru politica în domeniul spectrului de frecvențe radio (RSPG) a lansat deja în noiembrie 2016 o foaie de parcurs strategică pentru tehnologia 5G în Europa, care a identificat

      Spectru redus de lățime de bandă (700 MHz), care poate permite acoperirea 5G în toate zonele, asigurându-se că toată lumea beneficiază;

      Spectru mediu de lățime de bandă (3,4-3,8 GHz) care va aduce capacitatea necesară pentru noi servicii 5G în zonele urbane;

      și

      Spectru de lățime de bandă mare (26 GHz) pentru a oferi o capacitate ultra-ridicată pentru noi servicii inovatoare, permițând noilor modele de afaceri și sectoarelor economiei să beneficieze de 5G.

      RSPG a adoptat acum, într-un al doilea aviz,
      https://circabc.europa.eu/sd/a/fe1a3338-b751-43e3-9ed8-a5632f051d1f/RSPG18-005final-2nd_opinion_on_5G.pdf
      recomandări suplimentare pentru factorii de decizie politică cu privire la aspecte strategice legate de tehnologia 5G. Cele, printre altele;

      Blocuri mari de 3,4-3,8 GHz puse la dispoziție până în 2020;

      Flexibilitate în autorizare (de exemplu, în ceea ce privește geografia);
      Este necesar să se definească performanța serviciilor transfrontaliere;
      Cerințe de acoperire stabilite în funcție de nevoile naționale;
      O parte suficient de mare (de exemplu, 1 GHz) din banda de 26 GHz pusă la dispoziție (la nivel local) ca răspuns la cererea pieței până în 2020;
      și
      Autorizație generală în 66-71 GHz.

      Recomandările ar trebui să informeze inițiativele politice actuale privind tehnologia 5G și gestionarea spectrului în UE.

      https://rspg-spectrum.eu/wp-content/uploads/2022/05/RSPG22-010-Draft_Agenda_RSPG58.pdf

      The RSPG has adopted recommendations to policymakers on 5G | Radio Spectrum Policy Group
      https://rspg-spectrum.eu/2018/02/the-rspg-has-adopted-recommendations-to-policymakers-on-5g/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button