X

SCANDALUL TRUMP. Agenții FBI au intrat fără mandat de percheziție la Mar-a-Lago?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reședința lui Donald Trump din Florida a fost călcată, luni 8 august, de 30 de agenți federali. Fostul președinte a descris situația drept un asediu acuzând că agenţii FBI au descins în număr mare neanunţaţi la resortul din Mar-a-Lago pentru a face percheziţii.

Mai mult, Eric Trump a dezvăluit că agenții FBI au refuzat să-i arate avocatului familiei Trump prezinte mandatul de percheziție pentru raidul lor în Mar-a-Lago. Și fiindcă a îndrăznit să ceară mandatul de percheziție, avocatul a fost alungat de pe proprietate, susține fiul fostului președinte american.

Eric Trump a continuat seria dezvăluirilor precizând că cei 30 de agenți FBI care au ajuns pe proprietate au cerut personalului să închidă camerele de securitate. Potrivit Daily Mail, angajații resortului au refuzat să facă acest lucru.

„NE-AU CERUT SĂ OPRIM CAMERELE DE SECURITATE”, A SPUS ERIC, CARE SUSȚINE CĂ A VĂZUT AGENȚI FĂCÂND RAID ÎN ZONE ALE PROPRIETĂȚII ÎN CARE „NU AR FI TREBUIT SĂ FIE”. EL SUGEREAZĂ CĂ AGENȚII AR PUTEA SĂ FI „PLANTAT” DOVEZI.

Perchezițiile, comandate de Joe Biden?!

Fiul lui Trump a mai spus că avocatul a fost forțat să stea la capătul aleii Mar-a-Lago în timp ce echipa de agenți a căutat înăuntru și ar fi spart seiful tatălui său. Avocata Christina Bobb ar fi văzut mandatul de percheziție de la 10 metri distanță, susține fiul lui Trump, care rămâne sceptic și susține că mandatul nu ar fi de fapt real.

Eric Trump a numit raidul un alt „atac coordonat” asupra tatălui său, Donald Trump, și a arătat spre președintele Joe Biden, despre care crede că ar fi aprobat perchezițiile.

Operaţiunea este considerată una fără precedent în istoria SUA.

Aproape de lăsarea serii, zeci de maşini de poliţie şi ale FBI au încercuit resortul de lux din Palm Beach. Agenţilor le-a luat aproape toată noaptea să percheziţioneze cele peste 120 de camere ale impresionantului domeniu. Când agenţii federali i-au bătut la uşă, Donald Trump se afla în New York.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este aceeasi metoda ”democratica” folosita de binomul Kovesi-SRI contra celor incomozi sau care stiu prea multe! Insa atunci cand o aplici in ”Marea Democratie a Lumii”, tocmai impotriva fostului presedinte al SUA(cu scopul declarat de a-l urmari penal, pt nimic, practic), fapt unic in Istoria Americii, in timp ce de baba Killary(cu toate mail-urile ei compromitatoare) si de drogatul si coruptul Biden jr.(al carui laptop dezvaluie toate mizeriile posibile si imposibile) nu te atingi nici cu o floare, spune multe despre statutul de Lagar marxist de reeducare la care a ajuns astazi SUA! Avem de a face cu o premiera in Republica marxista bananiera, SUA, si anume, Justitia si Politia federala(FBI) folosite drept arme pt investigarea si urmarirea penala a unui fost presedinte american, care nu se aliniaza deloc ideologiei marxiste a democratilor! Scopul lor este acela de a-l impiedica pe Trump sa candideze la alegerile din 2024, unde i-ar face praf chiar si cu furtul masiv prin corespondenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button