X

Un site de analize militare a preconizat până în 2025 o scădere uriașă a populației globului

Facebook ne-a blocat posibilitatea de a distribui articolele pe pagina OrtodoxINFO. Vă rugăm să distribuiți articolele noastre apăsând AICI.
scădere demografică
scădere demografică in occident

Scădere Demografica Uriașă până in 2025, prezisă corect de Deagel, un sit de analize militare.

 Mai multe situri conservatoare americane prezintă cazul sitului de analize militare Deagel, despre care s-a afirma că în spatele său s-ar afla o agenţie militară americană/NATO. Acest sit a „prezis” încă din 2017 o scădere demografică uriaşă, până în anul 2025, a ţărilor Occidentale. Se pare că raportul a fost dat jos de pe sit în 2020, însă el a fost salvat de diferite persoane şi poate fi citit pe net inclusiv în „arhiva internetului”.

 Teoretic informaţia nu ar fi de interes dacă situl respectiv nu ar fi „nimerit” o scădere dramatică a populaţiei în Ucraina şi în ţările „campioane la vaccinare”, mai mult scăderea în ţările „codase” la vaccinare precum România, Ungaria, Bulgaria este inexistenta sau foarte mică.

Un cunoscut cercetătorul numit Craig Paardekooper a lansat recent un Raport despre depopularea globală, bazat pe o actualizare a prognozelor Deagel. El afirmă că până în 2025 SUA vor pierde 70,2% din populație și Marea Britanie 78,5%.

Davos și Marea Resetare

 Globaliștii s-au întâlnit săptămânile trecute la Geneva la Adunarea Mondială a Sănătății și la Davos la summitul Forumului Economic Mondial, unde s-au stabilit ultimele detalii referitor la ce urmează să se întâmple în următoarele 12 luni, să nu ‘ratăm’ Marea Resetare. Marea majoritate a participanţilor sunt adepţii teoriei lui Thomas Malfus care a anunţat în anul 1789 că până în anul 1890 populaţia globului va depăşi capacităţile de producţie, iar umanitatea se va confrunta cu o iminentă extincţie.

Thomas Malthfus & Paul Ehrlich

De atunci discipolii lui Thomas Malthfus reprogramează data „extincţiei” cam la fiecare 20 de ani, deloc surprinzător se pare că noua data limită la care mulți vor muri de foame dacă „elitele” nu fac „ceva”, ar fi 2025 sau 2030 cel târziu.

În 1968 Paul Ehrlich profesor la universitatea Steanford a publicat cartea “The Population Bomb” (Bomba cu ceas a fertilităţii) carte a devenit un fel de biblie a globaliştilor de pretutindeni. În această carte Ehrlich a anunţat că după numeroase calcule a ajuns la concluzia că spre sfârşitul anilor 70` populaţia lumii va depăşi capacităţile de producţie ale planetei şi umanitatea se va confrunta cu o foamete generalizată, epidemii şi mortalitate la o scală fără precedent.

„Bătălia de a putea hrănii întreaga umanitate s-a încheiat. În anii 1970, sute de milioane de oameni vor muri de foame, în ciuda oricăror programe de prevenţie la care se lucrează în acest moment. De această dată, nimic nu va mai putea împiedica o creștere substanțială a ratei mortalității la nivel mondial. ”

Deşi toate predicţiile s-au dovedit a fi greşite, adepţii suprapopulării au reprogramat din nou şi din nou dată „eminentei” suprapopulări. În general este deja acceptat că adepţii acestui mit nu iau în calcul că odată cu creşterea numărului de indivizi creşte şi capacitatea de producţie, mai mult astăzi folosim suprafeţe mult mai mici de pământ ca în trecut pentru a obţine rezultate similare si opținem producții agricole in locuri greu accesibile in trecut.

Scădere demografică până în 2025?

 O astfel de prăbuşire demografică ca cea „prezisă” de Deagel, într-o perioadă scurtă de timp, nu se poate întâmpla în condiţii normale, ci doar în urma unor evenimente care să decimeze un procent semnificativ din populaţie. Astfel de evenimente sunt cunoscute de toată lumea şi ele intră în trei categorii, respectiv: războaie, boli, foamete.

 Dacă ne uităm însă cu atenţie la raport, vedem că doar ţările din Occident se vor prăbuşi demografic, acest fapt indicând că scăderea nu va fi cauzată de un război general. Dacă am avea de a face cu un război mondial, atunci şi ţările considerate inamice Occidentului ar suferi pierderi masive, însă raportul ne arată că Rusia, adversara principală a Occidentului, nu se va prăbuşi demografic. Şi atunci singura posibilitate rămasă este prin boli, provocate în mod artificial, boli incurabile.

Scădere demografică prin război biologic?

 La ora actuală cam orice boală se poate vindeca, majoritatea oamenilor fiind rezistenţi în mod natural la boli, în cazul în care sistemul lor imunitar funcţionează normal. Ca în mai puţin de 5 ani de zile să moară mai mult de jumătate din populaţia unei ţări, înseamnă că sistemul imunitar al acelor oameni a fost compromis grav, chestie care nu se întâmplă în mod natural, decât în urma unor intervenţii artificiale, gen substanţe introduse în corp cu intenţia de a distruge sistemul imunitar.

Ştim deja că vaccinurile anticovid au produs anticorpi faţă de proteină Spike şi faţă de lipidele din vaccin, anticorpi care pot ataca foarte multe celule din corp, inclusiv celule ale sistemului imunitar, cum sunt celulele T killer, inclusiv trombocitele, fibrinogenul, vasele de sânge etc…. Rămâne de văzut dacă previziunile acelei agenţii de analiza militara se vor adeveri. Momentan partea cu Ucraina, singura ţară Est Europeană care se va prăbuşi masiv în viziunea lor, se adevereşte. Interesant este şi faptul că ţările din jurul Ucrainei, deşi vaccinate şi ele, nu se vor prăbuşi spectaculos, iar asta pare să însemne 2 lucruri respectiv rata mai mică de vaccinare, dar şi faptul că vor primi imigranţi din Ucraina.

Rusia va scădea de la 146 milioane la 141 milioane, deci clar, nu avem război mondial, conform acestei previziuni, iar Rusia probabil va primi şi cetăţeni ucraineni de etnie rusă, care vor compensa pierderile cauzate de efectele pe termen lung ale vaccinului.

Previziunea pentru anul 2025 scădere demografică – majoră:

 • SUA va scădea de la 330 milioane la 99 milioane,
 • UK va scădea de la 65 milioane la 15 milioane,
 • Canada de la 37 milioane la 26 milioane,
 • Australia de la 25 milioane la 15 milioane,
 • Germania va ajunge de la 80 milioane la sub 30 milioane,
 • Austria de la 8,9 milioane la 6,2 milioane
 • Elveția de la 8,4 milioane la 5,3 milioane ! ! !
 • Suedia de la 10 milioane la 7,2 milioane
 • Danemarca de la 5,9 la 3,8 ,
 • Norvegia de la 5,5 milioane la 3,8 milioane
 • Finlanda de la 5,6 milioane la 3,8 milioane
 • Franța de la 67 milioane la 39 milioane,
 • Italia de la 62 milioane la 43 milioane,
 • Spania de la 50 milioane la sub 30 milioane,
 • Israelul de la 8,7 milioane la 4 milioane!

Scădere demografică – Estul Europei

Ţările Est Europene vor rămâne aproximativ la fel, însă Ucraina va pierde un sfert din populaţie. Rusia va scădea de la 146 milioane la 141 milioane, deci clar, nu avem război in aceasta tara, conform acestei previziuni, iar Rusia probabil va anexa teritorii de la Ucraina care vor compensa pierderile cauzate de vaccinare.

 • Polonia de la 38 milioane la 33 milioane,
 • România rămâne constantă la populaţia estimată a fi 21 milioane în 2019,
 • Moldova de la 3,4 milioane la 2,8 milioane,
 • Ungaria de la 9,8 milioane, la 9,4 milioane,
 • Bulgaria de la 7 milioane la 6,1 milioane,
 • Grecia de la 10 milioane la 8,1 milioane.

Țările occidentale vizate …

 Ţările vorbitoare de engleză: SUA, UK, Canada, Australia dar şi ţările din Europa Centrală par a fi vizate deoarece acolo ideile de democraţie, pluripartidism, proprietate privată şi libertatea de exprimare sunt puternic înrădăcinate. Astfel rămânem cu o planetă formată din indivizi obişnuit cu tirania, indivizi pentru care intrarea unor militari înarmaţi pe proprietatea privată face parte din cotidian.

Ce urmează nu este greu de imaginat, pe fondul crizei alimentare generate de războiul din Ucraina, ţările subdezvoltate vor fi lovite din plin, paralel populaţia europeană va intra într-o scădere accentuată. Rezultatul va fi o migraţie masivă către ţările bogate ale Europei, populaţia războinică a bătrânului continent care secol după secol s-a răsculat împotriva tiraniei va fi înlocuită cu o populaţie mult mai docila din Africa şi Asia.

Dacă Europeni s-au răsculat în fiecare secol împotriva nedreptăţilor, populaţiile din Africa şi Asia s-au răsculat doar atunci cânt ideniile nobile de libertate şi fraternitate au venit din Europa. Însă din momentul în care acest izvor de nesupunere va fi înăbuşit, odată cu civilizaţia europeană va muri şi ideea că toţi oameni sunt creaţi în imaginea Creatorului şi se nasc cu o serie de drepturi inalienabile. Planul pare a fi ca peste tot să rămână o populaţie docilă care nu îşi cunoaşte drepturile şi nu se ridică la luptă împotriva abuzurilor.

Din fericire sau nefericire ? România pare a fi pusă în această ultimă categorie şi prin urmare conform analizei Deagel nu va fi vizata pentru Depopulare. Cifră de 21 milioane pentru anul 2025 care nu ia în calcul nici măcar scăderea naturală a populaţiei ar putea să includă şi refugiaţii primiţi de ţara noastră din Ucraina

Surse:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Planul „mai marilor” planetei ne este arătat „voalat” aici, adică ce se preconizează sau ni se arată ce cifre au fost stabilite privind scăderea populației tuturor țărilor, urmând ca prin programe impuse de vaccinare, sau ce le-o mai da prin mintea lor cea întunecată, să ajungă la aceste prognoze. Dar oamenii privesc acest plan și nu realizează că despre ei este vorba. Dar nici nu conștientizează că fac parte din plan, acceptând cu bucurie vaccinarea. Acum, oare, ne este clar tuturor ce se urmărește prin vaccinare și prin foametea care va fi și ea impusă la nivel global? Planul este în fața noastră, trebuie doar să ne trezim!!?

 2. Cand am citit titlul, mi-am adus aminte de un vechi cantec, din anii ’70 cred, al carui vers spunea cam asa:
  „In the year 25-25 (twentyfive-twentyfive)
  If the mankind had still survive…”
  O fi ceva cu anul asta, un plan mai vechi al unora… (iluministi care compun muzica ce ajunge prin topurile internationale, tot de ei finantate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings