X

Guvernul din Florida spune „Nu” trimmiterii de vaccinuri coronavirus pentru bebeluși și copii mici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Adam DickAdam Dick este membru senior la Institutul Ron Paul pentru Pace și Prosperitate.  Scrierile, discursurile și interviurile sale pot fi găsite pe site-ul Institutului Ron Paul și pe AdamDick.com.

Guvernul statului Florida se ridică împotriva injectării fără discriminare a vaccinurilor experimentale împotriva coronavirusului la copiii de 6 luni pâna la patru ani. Și, după cum au raportat miercuri Christopher O’Donnell și Ian Hodgson la Tampa Bay Times, Florida este singurul stat care a luat această decizie, toate celelalte guverne statale având precomandarea injecțiilor de la guvernul Statelor Unite în așteptarea acordării „Aprobare de reglementare” din SUA.

Bine pentru Florida. A luat decizia corectă, refuzând să impulseze aceste injecții promovate fără încetare de o colaborare dintre marile afaceri, marile mass-media și marile guvernări.

În luna mai a anului trecut, am scris despre necesitatea ca guvernele statale și locale să refuze să participe la noua lansare de vaccinuri experimentale contra coronavirus pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani. Mi-am încheiat comentariile pe această temă cu următoarea declarație, după ce am abordat pericolele injecțiilor și riscul foarte minim pe care îl prezintă coronavirusul pentru copii:

Un lucru este să stai deoparte când părinții aleg să li se injecteze copiilor lor injecțiile experimentale care implică riscuri semnificative cunoscute pentru sănătate și consecințe negative potențial necunoscute. Alta este să încurajăm în mod activ aplicarea unor astfel de injecții prin participarea la promovarea și distribuirea lor. La un moment dat, guvernele locale și de stat nu ar trebui să admită că riscurile și recompensele relationate cu injecțiile sunt atât de în afara controlului încât participarea la impulsarea injecțiilor experimentale este o clară amenințare? Având oportunitatea de a administra vaccin experimental împotriva coronavirus copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani pare a fi un moment bun pentru a declara „mai mult NU”.

O declarație a Departamentului de Sănătate din Florida, retipărită la Fox 13 TV din Tampa Bay, arată clar că decizia guvernului statal de a nu rezerva injecțiile a fost modul său de a spune „mai mult nu”, pe baza faptului că statul a luat propria decizie independentă că injecțiile nu sunt minunea sigură și eficientă pentru toți copiii mici pe care multe persoane din guvern și mass-media proclamă că sunt. Iată acea declarație a Departamentului de Sănătate din Florida:

„Departamentul de Sănătate din Florida a spus clar guvernului federal că statele nu trebuie să fie implicate în complicatul proces de distribuție a vaccinurilor, mai ales atunci când guvernul federal are un istoric de dezvoltare a politicilor inconsecvente și nesustenabile privind COVID-19.

De asemenea, nu este o surpriză că am ales să nu participăm la distribuirea vaccinului COVID-19 atunci când Departamentul nu îl recomandă tuturor copiilor. Medicii pot comanda vaccinuri dacă au nevoie, iar în prezent nu există comenzi în sistemul de comandă al departamentului pentru vaccinul COVID-19 pentru această grupă de vârstă.

Joseph Ladapo, chirurgul general al statului

Raportul de știri de la televiziunea locală a oferit, de asemenea, aceste comentarii convingătoare cu privire la decizia lui Joseph Ladapo, chirurgul general al statului:

„„Sperăm să avem date bune că beneficiile depășesc riscurile oricăror terapii sau tratamente înainte de a recomanda aceste terapii sau tratamente floridenilor. Asta nu se va schimba. Nu cred că este extrem de radical. Cred că este foarte întelept, a spus Ladapo. „Din ceea ce am văzut, nu există date suficiente pentru a informa despre beneficiile și riscurile la copii. Cred că este fără posibilitate de îndoială.”

Bravo Florida, și bravo chirurgului general al acesteia, despre care am scris positiv la numirea lui în această funcție în septembrie.

Sperăm că vom vedea mai multe guverne statale și locale privind critic noua aprobare suspectă a vaccinurilor experimentale contra coronavirus pentru copiii mici și declarând refuzul lor de a participa.

Membru al Camerei Reprezentanților Statelor Unite Ronald Ernest „Ron” Paul (86 ani) este medic și politician american, membru al Partidului Libertarian, fost reprezentant al districtului al XIV-lea din Texas în Camera Reprezentanților Statelor Unite.

Karen Smith de la Ron Paul Institute

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mai sunt și oameni de bine, adică apărători ai fiilor lui Dumnezeu. Dar aceștia trebuie și ei susținuți nu prin politica struțului, ci printr-o mărturisire a adevărului din partea celor care vor să fie cinstiți și demni în fața lui Dumnezeu. Dar azi oamenii au ales să tacă crezând că astfel își vor salva(mântui) sufletul. Numai că aplică pe dos învățătura lui Hristos, care spune:”Cel ce vrea să-și salveze(mântuiadcă) sufletul său și-l va pierde, dar cel ce-și va pierde sufletul său pentru Mine(prin mărturisirea adevărului, mărturisire ce va fi urmată de necazuri, presiuni etc.) și pentru Evanghelie, acela și-l va câștiga(mântui)”. Chiar astăzi s-a citit Evanghelia lui Matei cea cu luarea și purtarea Crucii:”Cel care va iubi mai mult pe tată ori pe mamă, ori pe fiu, ori pe fiică, ori țarină mai mult decât pe Mine, acela nu-i vrednic de Mine. Iar cine nu-și va lua Crucea sa și nu va veni după Mine, acela nu este vrednic de Mine.” Așadar vei care apără copiii sau pe fiii lui Dumnezeu, aceia sunt cei care automat au luat Crucea lui Hristos, adică necazurile sau repercursiunile unei astfel de lupte. Dar ne mai spune Hristos așa:”În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea”. Deci să îndrăznim cu toții, toți care spunem că suntem creștini, precum El Însuși ne îmbărbătează.

  2. Iata ca mai exista si autoritati americane, care nu vor ca, ai lor copilasi sa devina ”carne de vaxxin”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button