X

Australia lansează un program de un miliard de dolari pentru a injecta împotriva c0ronavirusului bebelușii și copiii mici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul australian și-a extins lansarea națională a vaccinurilor împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) pentru a include fonduri suplimentare de un miliard de dolari pentru injectarea copiilor mici și bebelușilor. 

Deși Grupul Consultativ Tehnic Australian pentru Imunizare (ATAGI) a recomandat numai injecțiile pentru copiii cu vârsta de cinci ani și peste, politicienii australieni au decis că ei știu cel mai bine de ce are nevoie sistemul imunitar al celor mici.

Pandemia globală nu s-a încheiat”, a declarat trezorierul Josh Frydenberg, un autoproclamat expert în imunologie, în timpul unui discurs recent asupra bugetului.

Până acum, nicio țară din lume nu a aprobat vaccinuri împotriva gripei Fauci pentru copiii cu vârsta sub cinci ani. Australia ar fi prima care va face acest lucru, bazându-se pe o extindere a sistemului de asigurări de sănătate al țării.

Odată ce testele internaționale s-au încheiat, Australia intenționează să se grăbească pentru a pune cât mai multe vaccinuri în cât mai multe brațe ale micuților, cât mai curând posibil.

Alte 4,2 miliarde de dolari au fost alocate bugetului australian pentru alte măsuri în curs împotriva pandemiei, inclusiv „tratamente” pentru pacienți și sprijin pentru medicii de familie, îngrijitorilor de bătrâni și spitalelor.

Mai multe echipamente de protecție personală (EIP) și teste rapide de antigen vor fi achiziționate și expediate în toată țara, umplând buzunarele fabricanților acestor articole.

„Cheltuieli de sănătate” milionare

Alte 69 milioane de dolari au fost desemnate pentru a fi cheltuite pe parcursul a doi ani pentru planul național împotriva virusului encefalitei japoneze, care include achiziționarea a 135.000 de doze de vaccin împotriva acestei boli.

Cheltuielile sanitare totale pentru anul financiar 2022-2023 se vor ridica la 105,9 miliarde de dolari, reprezentând 16,8% din cheltuielile totale ale Australiei. În realitate, această cifră este mai mică decât cele 111,5 miliarde de anul trecut, când au fost alocați mai mulți bani pentru măsurile de „răspuns la urgență” ale COVID.

Un total de 333 milioane de dolari sunt destinate planurilor de „sănătate a femeilor”, împreună cu 6,6 milioane de dolari pentru intervenții chirurgicale pentru repararea leziunilor abdominale după sarcină. Anterior, această procedură era considerată cosmetică, deși dacă nu o face, femeile suferă de durere.

Alte măsuri includ finanțarea pentru produse farmaceutice mai ieftine, bani pentru creșterea „cercetării” privind cancerul și alte alocări pentru îngrijirea vârstnicilor.

Cu toate acestea, cea mai mare și mai deranjantă parte a bugetului este acel miliard de dolari în numerar pentru vaccinurile infantile COVID, cu care Australia vrea să facă istorie fiind prima din lume care a furnizat conținutul său copiilor mici, sugarilor și bebelușilor care se vor naște.

Este important de menționat că un studiu din toamna trecută a constatat că nouă din zece femei însărcinate care fac „vaccinuri” COVID ajung să-și piardă bebelușii în primul trimestru.

S-ar putea crede că acest lucru ar descuraja „autoritățile” să încerce să impună aceleași vaccinuri bebelușilor care ies din uter. Poate că scopul este de a elimina acel copil rămas din fiecare 10 care reușește să ajungă în această lume rea?

Un alt lucru care sugerează că acest plan este greșit este faptul că copiii au posibilitate zero% de a muri din cauza COVID. Cu alte cuvinte, copiii ă bebelușii nu au nevoie de injecții chimice pentru a duce o viață sănătoasă, vibrantă ă fără COVID.

„Este terifiant”, a scris un cititor în The Age. „Amândoi copiii mei au avut COVID (3 și 5 ani) și nu a fost nimic în comparație cu alți viruși pe care i-au adus acasă de la grădiniță.”

„De ce ar risca orice părinte lista uriașă de efecte secundare și răni care acum devin cunoscute? Riscurile potențiale depășesc cu mult orice ecuație a beneficiului potențial.”

Un altul a fost de acord, menționând că este „preocupant” să reflectăm asupra posibilelor efecte secundare pe care copiii mici și bebelusii le vor experimenta în urma acestui program.

Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Nu ne intreaba nimeni, NU TREBUIE SA ACCEPTAM. Stam in afara sistemului. Cu cat mai multi nu il accepta nu se poate realiza. Noi suntem inca miliarde ei sunt doar 8500

  1. Doamne, Iisuse Hristoase, ajută-i pe toți copiii cum știi și cum poți ca să nu ajungă batjocura necuraților!

    1. Ii va șterge DUMNEZEU de pe fata pămîntului pe ăștia draci fara coarne!
      ,,multe insule vor înghițite de ape ..pamintul nu va mai arata cum îl știm,,
      ,,Când vor începe vax…ciparea copiilor și a preoților obligatoriu atunci va porni URGIA lui DUMNEZEU pe care nimeni nu o va mai opri,,
      Au încercat în Grecia pentru ,,vax..ciparea,, preoților …apoi iata …războiul !
      Nu mai îndrăznesc ucigă i ar Crucea acuma că vor a încerca la marginile pamintului însă DUMNEZEU nu se lasă BATJOCORIT.

      1. Ba de îndrăzneală nu duc lipsă cornorații cu sau fără piele !
        Spus este că de li s-ar îngădui, ar trage jos și pe sfinții din Cer. Domnul Dumnezeu conduce totul după Voia Sa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button