X

Alain Delon a început procedurile ca să fie eutanasiat: “Trebuie să mă retrag în IAD, în liniște…”

Alain Delon a început procedurile ca să fie eutanasiat:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alain Delon (86 de ani) vrea să fie eutanasiat. Celebrul actor francez i-a cerut fiului său Anthony să îl ajute să încheie socotelile cu viața, notează presa internațională. Anthony a declarat în cadrul unui interviu recent că tatăl său și-a făcut deja testamentul și intenționează să fie eutanasiat în Elveția. Anthony Delon spune că i-a promis tatălui său că va fi lângă el când va face acest pas. Marele actor s-a declarat de mai multe ori adeptul sinuciderii asistate.

“În primul rând pentru că trăiesc în Elveția, unde sinuciderea asistată este legalizată, și apoi pentru că mi se pare ceva logic și natural. De la o anumită vârstă, de la un anumit punct al vieții, trebuie să ne retragem spre iad în liniște, fără spitale, injecții sau altceva” – spunea Alain Delon într-un interviu pentru TV5 Monde, în urmă cu câteva luni. În 2019, Delon a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat într-o clinică din Elveția pentru a fi operat.

Dar apoi a fost operat la Pitié-Salpętričre (n.r. spital din Paris), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. “Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea și mama mea, Nathalie”. – a spus Anthony, fiul actorului, la momentul respectiv. Alain Fabien Maurice Marcel Delon, pe numele său întreg, are o carieră de peste 60 de ani în cinematografia europeană. Delon a debutat ăn film la vârsta de 23 de ani și a ajuns rapid pe culmile succesului, fiind comparat cu mari actori francezi precum Gérard Philipe și Jean Marais.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

13 comentarii

 1. Ma asteptam la mai mult din parte-i… well, se pare ca alegerile (ori mana lunga a destinului?) ne definesc.

 2. Soylent Green – Hrana verde (1973)

  “În anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetățeni înfometați. Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale. De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, în spatele căruia se ascunde, însă, un secret înspăimântător.”

  Dincolo de fabulatiile tipice westernului urban american, sunt “ascunse” in acest film niste realitati (deja) cotidiene, desi filmul se vrea un sf a carui actiune se desfasoara (culmea!) fix in 2022!… Poate ca in 2023, adica (fix!) la 50 de ani de la aparitia filmului ne vom “trezi” intr-o lume ireal de reala care (culmea!) se conformeaza scenariului…(?)

 3. zice bine sa se retrage in iad, chiar daca nu stie ce face.
  oamenii din ziua de astazi sunt in mod deschis pentru diavol si nu se tem deloc. putina lumina de ar avea n-ar face asa ceva.

  1. E foarte greu sa ai 86 de ani. Fizicul și mintea nu te mai ajuta. În 2018 scrie ca avea dureri insuportabile de sold,dar ca medicii nu s-ar fi încumetat sa îl mai opereze. În 2019 a făcut un atac vascular cerebral.
   Si textul nu e tradus nici bine. Presa e vădit tendențioasa.
   Doar Dumnezeu îl poate judeca. Sa speram ca familia se va opune sa fie eutanasiat.
   Trebuie sa luați în considerare ca bolile psihice și neurologice sunt o realitate. Mulți oameni nu le accepta pentru ca ei nu au trecut niciodată prin asa ceva. Deocamdată. Mulți spun ca tine de vointa, de credinta personala. Nu e asa. Numai Dumnezeu știe sufletul omului,corpul e coruptibil pe măsură ce imbatraneste,inclusiv creierul.

 4. Dacă în tinerețe și-a cultivat mândria, trufia și slava deșartă, acum nu poate scăpa de ele și nici nu poate admite că acestea sunt păcate! Dacă ar admite că acestea sunt păcate, ar lupta pentru mântuire, ar observa că a adus multă sminteală în rândul tinerilor prin rolurile interpretate și ar prețui fiecare clipă de umilință aduse de anonimat și de bătrânețe pentru pocăință și rugăciune.

 5. actorul nu spune in interviu nimic de IAD, de ce puneti asa titlu, am citit interviul in franceza si traducerea e cu totul alta!

 6. O scurtă precizare: mama lui Alain Delon (dacă el are 86 de ani) NU avea posibilitatea să-și supravegheze fiul aflat pe patul de spital, deoarece femeia este decedată din 1995.
  O scurtă biografie, pentru a se înțelege mai bine ceea ce doresc să spun: Edith Arnold s-a născut în aprilie 1911 la Paris. Puțin cunoscută publicului larg, ea a fost mama actorului Alain Delon. La 17 iunie 1935 s-a căsătorit cu Fabien Delon, iar câteva luni mai târziu (8 noiembrie 1935), la Sceaux, a născut un fiu pe nume Alain. După 4 ani, cuplul a divorțat.
  Fiecare și-a refăcut viața pe cont propriu, iar băiețelul a fost plasat unei familii adoptive în Fresnes, Val-de-Marne.
  La începutul anilor 1940, Edith Delon s-a recăsătorit cu Paul Boulogne, un măcelar. A renunțat la meseria de asistentă de farmacie și a lucrat cu soțul ei, locuind în Bourg-la-Reine. Mai târziu, își regăsește fiul, Alain, care se va întoarce să locuiască cu familia.
  La vârsta de 14 ani însă, după câțiva ani de internat, Alain Delon a început să lucreze în afacerea familiei, învățând să prepare mezeluri după rețete tradiționale. Numai că la 17 ani, s-a hotărât să renunțe la prelucrarea cărnii pentru a intra în forțele militare navale franceze, plecând în Indochina. La întoarcere, Alain Delon decide să rupă legăturile cu părinții săi.
  Ulterior, Edith Boulogne îl va crește pe Ari, fiul lui Alain Delon, un băiețel născut în august 1962, deși actorul nu îl recunoaște, copilul fiind astfel adoptat de Paul Boulogne în 1977, de atunci purtând numele de Ari Boulogne.
  La 30 iunie 1995, Edith Boulogne a murit la vârsta de 84 de ani.
  După cum se observă, pe maestrul Delon îl prinde trecutul din urmă. Unul dintre cititori spunea ceva despre „mâna lungă a destinului”. Așa este! Cu vârsta, probabil, greșelile trecutului îl bântuie mai grozav decât boala în sine. Dacă a declarat că „trebuie să se retragă spre iad în liniște” înseamnă că este consiliat religios, Franța fiind o țară predominant romano-catolică, cult în care sinuciderea reprezintă un păcat de moarte. La celălalt rit, de fapt, la celelalte confesiuni catolice, sinuciderea este privită oarecum cu înțelegere, cu ceva mai multă bunăvoință.
  În altă ordine de idei, ar fi fost necesar ca talentatul actor să fi beneficiat de consiliere psihologică mai degrabă decât de suprimarea propriei vieți, întrucât la vârsta sa deteriorarea cognitivă este destul de pronunțată. Graba fiului său pare suspectă, la acest capitol.
  Oricum ar fi, mi se pare o nerozie fără margini! Degeaba a fost favorizat de o asemenea activitate creatoare, dacă intelectul lasă de dorit!

  1. Elitele îl vor încuraja să se sinucidă, deoarece vor să dezincrimineze păcatul sinuciderii! Vor profita de faima lui de actor pentru a promova eutanasia.

 7. tot occidentul crede ca iadul este o lume paralela pamantului si raiul e rezervat doar sfintilor, asa i-a invatat papa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button