X

China avertizează din timp despre „cele mai grave consecințe” pentru orice națiune care sprijină armata din Taiwan

China avertizează din timp despre „cele mai grave consecințe” pentru orice națiune care sprijină armata din Taiwan

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acum și China profită de slăbiciunea președintelui Joe Biden la Casa Albă și emite amenințări împotriva oricărei națiuni care ar intenționa să sprijine militar Taiwanul.

Acesta este ceea ce au avertizat mulți analiști – China va începe să facă incursiuni în Taiwan și să facă amenințări speculând momentul invadării Ucrainei de către Rusia, când toată lumea e atentă doar acolo iar resursele economice sunt folosite pentru combaterea crizei economice rezultate.

Tările occidentale nu ar avea puterea financiară, militară nici atât, să se opună ocupării Taiwanului de către China. Iar alianța ruso-chineză este mult mai întărită acum când Rusia a semnat deja pentru un nou gazoduct către China, pentru 50 miliarde metri cubi anual (cam cât consumul Germaniei din gazul rusesc) și a convenit folosirea sistemului de plăți chinezesc după ce VISA, MasterCard, Swift au încetat colaborarea cu Rusia. În plus, China ar fi dispusă să ajute militar Rusia.

Națiunea comunistă a avertizat că orice țară care sprijină armata din Taiwan, dintre care una este Statele Unite, se va confrunta cu „cele mai grave consecințe” și a spus că „nimeni și nicio forță” nu le va putea opri, a informat Fox News.

Relația Chinei cu Taiwan a intrat în centrul atenției pe fundalul invaziei Ucrainei de către Rusia, insula întărindu-și propria apărare de la începutul războiului, în cazul unei agresiuni dinspre continent.

Guvernul chinez interzice presei să publice critici la adresa Rusiei sau să laude NATO

Taiwan a declarat că plănuiește să-și dubleze capacitatea anuală de producție de rachete în acest an. Anunțul din partea ministerului apărării a venit după ce Taiwanul a aprobat o sumă suplimentară de 8,6 miliarde de dolari pentru cheltuieli militare în următorii cinci ani.

Biroul de Securitate Națională (NSB) din Taiwan a confirmat că o aeronavă militară chineză s-a prăbușit în Marea Chinei de Sud la începutul acestei luni.

Beijingul nu vede Taiwanul ca o țară suverană, ci mai degrabă ca o provincie separatistă care poate fi absorbită înapoi în China prin forță, dacă se consideră necesar.

„Continuăm să urmărim situația pentru a încerca să înțelegem, a învățat [China] lecțiile corecte în ceea ce privește schimbarea ordinii mondiale și îngrijorarea pe care o vedem pentru Ucraina?” Amirarul Marinei SUA John Aquilino, care conduce Comandamentul Indo-Pacific al SUA, a declarat joi Comitetului pentru Servicii Armate a Senatului, a informat Military Times.

Despre acest lucru și fostul președinte Donald Trump a avertizat. Într-un interviu de săptămâna trecută, el a prezis cum China va fi următoarea care va invada o țară, de data aceasta, Taiwan.

„China va face o mișcare – și o mișcare foarte puternică – în Taiwan”, a spus el. „Aș spune că mai devreme decât mai târziu. Acum că Olimpiada s-a terminat, ei văd ce proști ne-am făcut când ieșim din Afganistan și cum au ieșit. Am redus totul la 2.000 de soldați și restul a fost ușor. Nu a existat niciodată ceva atât de greșit, atât de greșit, atât de incompetent. De fapt, cred că este un mare motiv pentru problema pe care o avem acum cu Ucraina – cred că atunci când Putin și când Xi și când Kim Jong-un și când iranienii se uită la asta, liderii iranieni, cred că au văzut ce s-a întâmplat în Afganistan – și eu Cred că asta le-a dat un nou sentiment de putere și demnitate.”

Fostul președinte a mai spus că republicanii trebuie să salveze națiunea de dezastrele pe care le-au creat președintele Biden și democrații.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Taiwan e chinezesc, etnicii chinezi (Han) ajunsesera la aproape 90%.
    Grafica este deplasata.
    Asa, ca sa fie “in ton” cu suporterii independentei Taiwanukui, ….Basarabia trebuie aparata cu forta de …. Romania.

  2. E clar ca Oculta ii are la mana pe toti cu cate ceva! Inclusiv pe liderii marilor puteri! Diferenta dintre ei este aceea ca, in timp ce unii dintre ei mai joaca si pe cont propriu, cum e Putin si Xi, altii ca Moş Tăgârţă Bideu, Boris Johnson-Benny Hill si Macroul frantuzesc afumat sunt doar niste marionete teleghidate in a instaura NWO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button