X

Boicotați benzinăriile maghiare MOL, de la care a pornit isteria creşterii preţurilor la carburanți

isterie benzinarii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

 

 

Potrivit informaţiilor obţinute de agerpres, din cauza unor probleme la o rafinărie din Ungaria, MOL înregistrează un deficit de carburanţi pe piaţa din România.  Compania a scumpit, deja, carburanţii pentru flotele de transportatori la peste 10 lei pe litrul de motorină.

Cozi imense s-au format la stațiile de carburanți din toată țara în această după-amiază (și LukOil și Gazprom). Totul a plecat de la problemele pe care le are Ungaria, stat care a decis încă de săptămâna trecută plafonarea prețurilor la carburanți și interzicerea exporturilor și se zvonește că stocurile de acolo sunt foarte subțiri.

În contextul ăsta isteria în România a plecat din Vestul țării… Bihor, Arad, Timișoara. S-au format cozi și prețurile au început imediat să crească ajungându-se azi și la 11 lei/l motorină și benzină în acea zonă. Isteria s-a întins treptat în toată țara și spre seară cozi imense au apărut în toată țara.

Trebuie ținut cont și de contextul regional și internațional – interdicția importurilor de petrol din Federația Rusă – situație care a creat o presiune suplimentară.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Decat sa “boicotati benzinariile maghiare MOL” mai bine ati pune mana pe furci si pe topoare si sa va cereti raspicat dreptul la trai decent. Chiar nu vedeti ca am ajuns bataia de joc a marilor corporatii? Chiar nu va intrebati niciodata de ce cresc preturile la mancare, energie etc in ritm aberant? Chiar nu vedeti ca statul roman nu va mai asigura nicio protectie in fata lacomiei capitalului strain ba, mai mult, s-a transformat intr-un satrap salbatic peste romani?
    Pe zi ce trece ma intreb tot mai des: oare ce mai pricepe poporul asta din lumea in care traieste?

  2. David Rockefeller prin 1994: “TOT CE AVEM NEVOIE ESTE O CRIZA MAJORA SI NATIUNILE VOR ACCEPTA NOUA ORDINE MONDIALA”.

  3. 1. Importurile de carburanti se fac din tarile arabe, ca de la Rusia nu e voie nimic de vreo 32 de ani.
    2. O parte din cosnumul Romaniei este acoperita de productia interna.
    3. Ungaria nu are rafinarii si nici paduri de sonde asa cum cred unii. Combustibilii ii achizitioneaza de la rafinariile romanesti. Asta ca sa se termine cu legenda ca benzina si motorina de la MOL e mai buna. E mai buna pentru ungurii sovini din Romania si pentru romanii spalati pe creieri care au ajuns sa-si urasca propria tara atat de mult incat nimic ce e romanesc nu e bun. Mergeti la orice rafinarie romaneasca la portile de incarcare sa vedeti acolo cisternele MOL cum stau la coada alaturi de cisternele OMV, Petrom, etc.

    Nu exista nici un motiv real pentru a scumpi combustibilii, energia electrica, mancarea, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button