X

Cîțu vrea să mai dea un tun României: Aurul de la Roșia Montană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Florin Cîțu, președintele PNL, vede ca posibilă soluție la criza actuală, pe lângă exploatarea gazelor și Marea Neagră și repornirea termocentralelor pe cărbune, și exploatarea aurului de la Roșia Montană.

„Mă gândeam că dacă Europa poate să revină la partea de stații de cărbune ar trebui să ne uităm și la Roșia Montană. Avem și acolo resurse pe care putem să le folosim în interesul României și ar trebui să ne uităm în ce condiții am putea să începem și acolo exploatoarea”, a declarat Florin Cîțu, miercuri, 9 martie.

Subiectul exploatării de la Roșia Montană este unul controversat. În ultimii 10 ani au fost numeroase proteste în toată țara împotriva exploatării cu cianuri a zăcământului din Munții Apuseni.

Aurul este al României și trebuie exploatat doar de români, cu mijloace nepoluante, neagresiv, păstrându-se totodată peisajele cu potențial turistic.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu cred ca mai poate fi o noutate pt cineva, faptul ca Potaia betiva si drogata este turbata asupra a tot ce-i romanesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button