X

Următoarea țintă după Ucraina va fi Basarabia – adică România!

Citiți până la capăt și distribuiți!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 30 de ani de la începutul Războiului din Transnistria, un canal de propaganda rusă de pe Telegram prezintă harta operațiunilor militare și a zonelor controlate de armata rusă, printre care apare și… Transnistria și zona adiacentă!

Astăzi dimineață m-am întors din Basarabia, unde oamenii se tem serios de posibilitatea realizării unei joncțiuni între grupul sudic al armatei ruse și armata a 14-a de la Tiraspol, Rusia urmărind să repete scenariul din Ucraina în Basarabia.  Între Chișinău și Tiraspol sunt doar 70 km. Podurile de peste Nistru au început să fie pregătite pentru acest scenariu prin scoaterea blocurilor de beton care au fost instalate de regimul transnistrean ca să se apere de „agresiunea Chișinăului”. Ministrul de Externe Nicu Popescu a confirmat scoaterea blocurilor. Armata transnistreană este pregătită!

Nu uitați: pentru ruși noi suntem „jandarmi”, „fașîști”, „naziști”, iar în istoria sovietică paralelă ei au „eliberat” Basarabia de „fașîzm” în 1940 și 1944, iar pe „fasciști” i-au trimis în Siberia. Mai țineți minte cum ne-au „eliberat” sovieticii prin violuri, furturi și crime sau ați uitat?! Până recent, день победы – ziua victoriei armatei sovietice – 9 mai – se sărbătorea cu mare fast la Chișinău și încă se mai sărbătorește în Găgăuzia și Bălți. Față de Ucraina, aici are cine să îi aștepte cu flori pe soldații ruși, în Donetsk-ul și Lugansk-ul nostru: Transnistria și Găgăuzia, la care se adaugă și zona din nord, cu mun. Bălți.

Scopul unei intervenții militare ruse în Republica Moldova?

1. Impunerea cu forța a Memorandumului Kozak (2003) care presupune o federalizare asimetrică a statului dintre Prut și Nistru prin oferirea unor puteri sporite Transnistriei și Găgăuziei și transformarea acestuia într-un stat marionetă al Moscovei, exact cum a urmărit să facă și cu Ucraina prin Acordul de la Minsk, dar care nu este așa de explicit ca Memorandumul Kozak.

2. Memorandumul Kozak prevede că Rusia poate să își mențină trupele de „pacificare” până în 2023 – la anul. Când urma să expire acordul dintre Kiev și Moscova asupra dreptului Rusiei de a-și ține Flota Mării Negre în portul Sevastopol și era evident că Kievul nu-l va mai prelungi, Rusia a ocupat Crimeea.

3. Eliminarea oricărei influențe românești între Prut și Nistru și reasigurarea actelor istorice din 1812, 1940, 1944.

Cum rușii au făcut liste cu elita ucraineană pe care ar dori să o elimine după ocuparea Ucrainei, așa au și liste cu elita românească basarabeană, cum au avut și în 1940 și 1944 când au știut exact pe cine să împuște în cap și pe cine să deporteze.

Acum 30 de ani, peste 1200 de soldați au fost răniți, iar circa 300 de bravi bărbați au plătit cu prețul vieții apărarea Basarabiei în fața agresiunii ruse. Dacă nu erau ei – Basarabia ar fi ajuns un mini-Belarus.

După 30 de ani a venit vremea ca întreaga societate românească să ia din nou apărarea Basarabiei în cazul unui atac rusesc! Dacă nu o vom face acum, suntem vrednici de pedeapsa lui Dumnezeu pentru că i-am abandonat pe frații noștri!

Și este foarte important să înțelegem că, în timp ce noi stăm la căldurică, ucrainenii țin frontul la Odesa ca să ne apere și pe noi și să nu se împlinească planurile expansioniste ale Rusiei care de la Petru cel Mare încoace nu a fost și nu este prietenul nostru. Să lăsăm sfada și propaganda și să înțelegem rațional că următoarea țintă după Ucraina va fi Basarabia – adică România!

de Silvian-Emanuel Man

Basarabia s-a declarat neutră! Asta ar trebui să facem și noi, așa ne sfătuie și Părintele Elpidie! Semnați petiția!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Pai nu suntem si noi nazificati? cu ideologie de gen in scoli, injectii oblgiatorii, certificate, totul scumpit ca sa scada poluarea etc?
    Problema e sa nu fie intelesi ca si Putin isi injecteaza neamul.

  2. ”După 30 de ani a venit vremea ca întreaga societate românească să ia din nou apărarea Basarabiei în cazul unui atac rusesc! Dacă nu o vom face acum, suntem vrednici de pedeapsa lui Dumnezeu pentru că i-am abandonat pe frații noștri!”
    SPUNETI-NE, ROGU-VA, CUM SA APARAM BASARABIA IN FATA RUSILOR, CU PISTOLUL AIRSOFT ?
    CIND ATI LANSAT APELUL ATI FOST SINCER SAU DIVERSIONIST ?

  3. Vă plângeți cu cenzura guvernului român asta e o glumă față de metodele folosite de statul oligarhic SUPER MAFIOT Rusesc condus de clica lui Putin et company mai toți foști agenți sau directori de servicii secrete dacă ferească sf. vine Ivan pe la noi…..
    Ajutați Ucraina și NATO ȘI UE să facă ceva CONCRET nu spun să îi atace dar măcar indirect să lase “voluntari” cum a făcut putin cu omuleții verzi fără însemne naționale să ocupe ILEGAL Pen.Crimeea.

    Putin e un fals “ortodox” și biserica rusă inclusiv cu mici excepții la nivel local și la ei s-au vaccinat aproape coercitiv f f mulți și toată arhitectura Big Brother + supraveghere video audio +documente biometrice
    Să nu ajungem din lac în putz pentru toți cârcotașii vis-a-vis de nato și uniune.
    Fiți recunoscatori pentru ce încă avem la implicarea sau mai ales Indiferența civică și politica a acestui “popor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button