X

AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI! Nu semnați aceste documente la școala unde vă sunt copiii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

COMUNICAT ASOCIAȚIA CIVICĂ STOP DISCRIMINĂRII CETĂȚENILOR

Nu mai completați formulare comunicate de școli pentru nu știu ce “OBLIGAȚII” au datele dumneavoastră sau ale copiilor.

Școlile nu sunt operatori de date cu caracter personal, nu sunteți obligați să oferiți asemenea date, există riscul ca aceste date să fie folosite împotriva dumneavoastră (de exemplu dacă vă cunosc adresa vă pot face sesizări neîntemeiate și nelegale la DGASPC, pentru “NEGLIJARE EDUCAȚIONALĂ” de exemplu sau orice altă faptă prevăzută de Legea 272/2004, lege ce nu protejează copilul în realitate, scopul acesteia fiind altul).

Orice autoritate publică este LEGATĂ de mâini și de picioare fără datele dumneavoastră și învățământul nu este condiționat nici de contract și nici de acest consimțământ sau de vreo obligație de a comunica datele cu caracter personal (art. 32 din Constituție).

Cum spuneam într-o postare mai veche nu comunicați nici locul de muncă, profesia etc. căci nu sunteți obligați de nicio lege.

Pun câteva imagini dintr-un dosar aflat pe rolul TMB, nr. 29412/3/2021 (întâmpinarea MEC) și pv ul de sancționare a MEC.

Încercăm să aflăm dacă s-au îndeplinit obligațiile stabilite de ANSPDCP în sarcina MEC și dacă nu de ce.

Vrem să vedem acea amendă maximă pentru folosirea datelor cu caracter personal în mod nelegal (ilegal).

Datele cu caracter personal nu pot face obiectul unor negocieri, renunțări, CONDIȚIONĂRI etc.
Datele medicale nu pot face decât obiectul unui raport pacient – medic.

Orice contract este Legea părților față de art. 1270 NCC, iar orice refuz este suficient să fie VERBAL.
Cine semnează orice hârtie își asumă prevederile acelei hârtii.

Dacă profesorii, directorii vă presează în continuare să completați formulare cu date personale sesizați CNCD, ANSPDCP ȘI secțiile de poliție din raza localităților de domiciliu (pentru abuz ÎN serviciu, art. 297 NCP) ȘI deschideți procese pe bandă rulantă.

Nimeni nu este mai presus de Lege, art. 16 alin. (2) din Constituție, iar cine greșește, plătește material și sau penal, după caz.

Mr. (Rz.) dr. ing. Dan BĂZĂVAN

Ar putea fi o imagine cu text care spune „MINISTERUL EDUCAȚIEI sănătate, inițierea sănătate. DIRECȚIA CONTROL evaluarea sănătăț›ii colectivităților, prevenirea deficienÈ›eÈi măsurilor acțiunilor starii sănatate unei colectivităț›i se referă numai vaccinarea comunicați completarea catalog 128 diriginți loculd anul privire Regulamentului .E),î rubricile dedicate locului muncă rubricile profesorii diriginți adresa și numărul de contact doream sănătății( atribuții total diferite), cunoscând marea consecință solicităm majoritate tineri sau acesteia. nr. temeiul drept chestionarului vreți răspuns Scoala cumua trimiteți Ècoli legat furnizor vaccinare? solicitare învățământ nicidecum de servicii medicale, conform încadrează prevederile Legii nr. 544/2001 respingerea acesteia. ministrul educației de atribuții statistici privind vaccinarea sau culegerea informații DOMNULUI PREȘEDINTE AL TRIBUNALULUI BUCUREȘTI”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Fratilor sunt cu totul de acord cu ce se intampla pe situl ortodox info pana in prezent dar nu inteleg stirea asta cum sa nu prezint datele ,grupului scolar din care face parte copilul meu de vreme ce sunt obligat sa prezint buletinul la inregistrarea copilului meu in scoala cresa gradinita etc , pe asta nu o mai inteleg va rog raspuns .

  2. Si pe vremea mea (am absolvit clasa a 8-a in ’84) in catalog erau trecute adresa de domiciliu precum si numele, profesia si locul de munca al fiecarui parinte.

    1. Ce era valabil într-o dictatură credeți ca era normal? Acum e mult mai sensibilă problema, controlul oamenilor fiind un scop malefic al ocultei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button