X

Americanii au dat iar în bobi și au aflat o nouă zi a atacului Rusiei asupra Ucrainei

Experții militari americani vehiculează un nou termen la care Rusia va invada Ucraina. Prognoza are argumente solide de data asta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Invazia Rusiei asupra Ucrainei a primit un nou termen din partea experților militari americani, care vorbeau anterior de un posibil atac între 15-16 februarie 2022.

Acum trebuie să ne îndreptăm atenția asupra zilei de duminică, 20 februarie 2022, dar și în zilele viitoarei săptămâni. Potrivit Politico, cu referire la un analist militar, cercetător principal în cadrul Centrului militar-naval de analiză, Michael Kofman, perspectiva unei invazii pe 16 februarie a fost întotdeauna exagerată și ar trebui să se acorde atenție zilei de 20 februarie și zilelor următoare.

Expertul enumeră mai mulți factori care ar confirma seriozitatea raționamentului său. În special, el reamintește că exercițiile militare ruso-belaruse ar trebui să se încheie. Mai ales că, în trecut, departamentul de apărare al Belarusului a declarat că, după exerciții, toți soldații ruși vor părăsi teritoriul republicii.

kof

Un alt argument pentru o posibilă ofensivă a Federației Ruse ar fi încheierea Conferinței de Securitate de la München și rezultatul cu care președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, se va întoarce în țară. Tot pe 20 februarie se încheie Jocurile Olimpice de la Beijing, iar Putin, potrivit presei, nu va începe invazia până nu va avea loc ceremonia de închidere, pentru a nu-l supăra pe liderul chinez Xi Jinping.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

    1. Urșii nu-s atât de bolnavi după numerologie satanică precum j*dowi din Merika…dar cifra avansată de tine sună ca posibilă !

  1. “După momente de tensiune ce păreau nesfârşite, apocalipsa s-a pogorât asupra Europei de Est! Rusia şi Ucraina s-au lansat amândouă într-un război total, cu întreg arsenalul şi până la ultimul om. Potrivit unor martori, conflagraţia a început brusc în jurul orelor 14:30, când Iuri Ivanovici, un cretin oarecare din regiunea Doneţk, a pocnit o pungă de hârtie.

    La nici 30 de secunde de la spargerea pungii, când prostul satului tocmai termina să se hăhăie şi se ascundea într-o scorbură, sute de mii de soldaţi ruşi şi ucraineni au dat năvală unii peste ceilalţi, fiecare dorind să-şi apere patria, nevoile şi neamul. „Un măcel fără precedent în Europa din 1918 încoace”, au confirmat dronele americane şi liechtensteineze care survolau graniţa ruso-ucraineană.

    „Fiecare ţară a aruncat în luptă tot ce avea: rachete nucleare, arme chimice, catapulte, archebuze, tiribombe, sfârleze, fofeze… iadul pe pământ, totul din cauza idiotului de Iuri care se plictisea. Cineva ar trebui să-l tragă de urechi. Glume din astea nu se fac”, transmit reprezentanţii NATO şi ai Chinei, care confirmă că pocnetul pungii s-a auzit până la ei.”

  2. Opozitia americanilor la acest interes imediat al rusilor inspre Ucraina este cusuta cu ata alba. Este evident ca il lasa pe Putin sa isi ia partea lui acolo si probabil la schimb Putin ii lasa pe chinezi mai singuri cand vin americanii inspre chinezi. Dar nu pot sa i-o dea pur si simplu asa ca si-a trimis USA amanta Anglia sa se pritoceasca pe acolo in locco americanus. Dar nu par prea hotarati de nimic. Alte dati imediat faceau ceva. Acum se plimba trupe…l-au lasat pe Macron sa discute cu Putin.. Pai daca erau seriosi il lasau pe Macron sa negocieze cu Putin? Aia a fost o gluma. Nici Putin nu parea amuzat. Pe urma mai dau niste declaratii despre democratie care trebuie aparata ca e fragila si se retrag ca sa isi arate buna credinta in libertate si pe urma cand vine Putin in Ucraina va avea listele complete cu toti cei de acolo care i se opun lui.

    1. Dragi crestini va spun cu mare durere si nu imi arde de glumit acum cand nu e de glumit.Oaia va crapa in Georgia.Georgia e la rand.Spuneti le bietilor oameni,sarmanilor din Georgia sa plece,sa evacueze de acolo acum cat mai au timp sa-si stranga bagajele.Sa fuga rupand pamantul acum care cum poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button