X

[VIDEO] Christian Terheș expune pericolul legii UE care va introduce identitatea digitală: „Nu vei putea face nicio acțiune online fără a te identifica”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Cristian Terheş trage un semnal de alarmă privind identitatea noastră digitală, care este amenințată de un mare pericol potrivit unei noi legi pregătite în Parlamentul European.

E un pericol cu atât mai mare cu cât revoluția digitală a făcut oamenii dependenți de identitatea digitală.

Terheș: Noua lege va deschide o cutie a Pandorei

Politicianul a dat detalii în calitatea sa de raportor principal al Comisiei de profil din Parlamentul European.

„La nivel european există țări care au deja implementată chestia asta, cum e Estonia. Au venit o serie de experți care spun că legea asta va crea foarte multă vulnerabilitate. Va deschide o cutie a Pandorei. Personal sunt împotriva modului cum e gândită această identitate. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru a opri nenorocirea asta. Europenii vor fi expuși la vulnerabilitatea online”.

„Nu vei putea face nicio acțiune online fără a te identifica”

Cristian Terheș a subliniat că e o altă poveste decât cea cu cipurile, problemă de asemenea foarte controversată, dar care e făcută publică. ID-ul care ți se dă la naștere îl ai de-a lungul vieții. Ești serializat. Pe lângă ID în această identitate digitală europeană ți se creează un fel de portofel european. Îți vor vedea toate conturile, tot ce cumperi, nu vei putea face nicio acțiune online fără a te identifica”, a avertizat europarlamentarul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Alternativa pt romani la asemenea dracisme este descotorosirea de urgentza si prin orice mijloace de aceste bestii, iude si slugoi din fruntea Coloniei, dupa care imediat, noua conducere instaurata(care trebuie neaparat validata de populatie) trebuie sa proclame RoExit!

  1. Pentru RoExit trebuie organizat un referendum, nu poate fi proclamat asa, pur si simplu! Iar daca se face referendum, eu nu stiu daca ar fi 50% din populatie…

   1. Un conducator ortodox de care inca nu am avut…asta ne trebuie, apoi RoExit repejor se face.

    Job Profile

    Sa se spovedeasca si impartaseasca
    Sa cunoasca in profunzime valorile credintei stramosesti
    Sa fie traitor, ca sa transmita si celorlalti din puterea sa
    Sa fie respectat, cand vorbeste sa fie clar, inspirat de Duhul Sfant
    Sa aiba mintea limpede si rapida
    Sa aiba inima buna
    Sa fie gospodar
    Sa iubeasca tara mai mult decat orice, dupa Dumnezeu
    Sa nu se teama nici de interiorul tarii, nici de exterior, dar sa le cunoasca bine pe amandoua
    Sa fie bien educat la cat mai bun nivel, ca avem o tara de oameni inteligenti
    Sa se faca iubit de populatie
    Sa fie sincer si diplomat totodata
    Doamne ajuta!

    1. Să gândească
     Și să nu spună binelui rău și răului bine
     Să nu confunde smerenia cu lașitatea
     Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button