X

Pregătiți brațul pentru noul vaccin Pfizer – Omicron

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Datele științifice arată că cei complet vaccinați au devenit „super răspânditori” ai covidului. 

Guvernele susține că cei nevaccinați sunt responsabili pentru continuarea răspândirii coronavirusului (Covid-19) pentru că refuză să fie vaccinați, dar ultimele date arată că este opusul.

În Ontario, Canada, paturile de spital sunt pline de oameni care au primit vaccinul, crezând că ar oferi protecție împotriva infecțiilor. Realitatea este că vaccinurile răspândesc mai multe infecții, precum și noile „variante” Covid.

Datele disponibile public de la guvernul Ontario sugerează că marea majoritate a internărilor în spitale din regiune sunt complet vaccinate.

„Conform informațiilor, se pare că există 1.327 de ‘cazuri complet vaccinate’ în spitale începând cu 7 ianuarie, în contrast cu doar 441 de ‘cazuri nevaccinate’”, a raportat Great Game India. „Au fost 100 de pacienți în spital pentru „cazuri parțial vaccinate”.

„Există 119 „cazuri nevaccinate”, 17 „cazuri parțial vaccinate” și 106 „cazuri complet vaccinate” în UTI din Ontario… Proporția mare de pacienți care au depistat pozitiv pentru COVID în Ontario provin de la persoane „complet vaccinate”, potrivit datelor.”

În întreaga provincie, au existat 9.515 cazuri de gripă Covid19 printre cei complet vaccinați începând cu 7 ianuarie. Acest lucru este comparat cu doar 1.543 de cazuri printre cei nevaccinați și 375 de cazuri printre cei „parțial vaccinați”.

Vaccinarea va duce la „colapsul sistemului nostru de sănătate”, avertizează expertul

Situația este aproape aceeași în Alberta și Quebec, unde marea majoritate a spitalizărilor au loc la cei complet vaccinați.

În Albert, au fost 258 de pacienți în spital pentru covid, în ciuda unui dosar de imunizare „complet”, împreună cu 19 cazuri dintre cei cu statut de vaccinare „parțial”.

În Quebec, au existat 1.948 de pacienți complet vaccinați în spital și 1.046 de spitalizări în rândul celor nevaccinați.

În general, marea majoritate a bolilor și deceselor se află pe partea complet vaccinată a spectrului, cu foarte puține boli și decese nevaccinate. Și adevărul să fie spus, chiar și acestea sunt probabil un factor de „vărsare” cauzat de cei vaccinați complet și parțial.

Cu toate acestea, guvernul canadian este obsedat de vaccinuri și încă susține că acestea oferă un fel de protecție. În cel mai bun caz, se presupune că injecțiile reduc riscul de spitalizare, ni se spune. Dar chiar și aceasta este o afirmație fără temei, fără niciun sprijin științific.

Potrivit dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm folosită în injecții, oamenii care iau injecțiile sunt adevărații „super-împrăștiatoare”, nu cei nevaccinati.

Acest fapt nu îl împiedică pe ministrul canadian al Sănătății, Jean-Yves Duclos, să insiste ca toată lumea să se vaccineze, indiferent de rezultat. În opinia sa, toți canadienii ar trebui să fie forțați să ia vaccinuri, chiar dacă mulți dintre ei ajung mai târziu să fie internați în spital.

Duclos a anunțat că vaccinurile împotriva gripei Covid19 vor fi probabil obligatorii în curând în toată Canada, deși nu toată lumea este de acord. Premierul Jason Kenney al Albertei a scris pe Twitter că în nici un moment nu vor fi necesare vaccinurile în provincia sa.

„Legislativul Albertei a eliminat anul trecut puterea de vaccinare obligatorie din Legea privind sănătatea publică și nu va revizui această decizie, punct”, a scris Kenney cu insistență.

„Deși îi încurajăm cu tărie pe cei care sunt eligibili să se vaccineze, în cele din urmă este o alegere personală pe care trebuie să o facă indivizii.”

În India, există o creștere similară a cazurilor de virus Wuhan, unde injecțiile sunt administrate pe scară largă. În Chandigarh, de exemplu, 77% din toate cazurile noi apar la cei complet vaccinați.

Un virolog de renume mondial și fost ofițer superior la Fundația Bill & Melinda Gates a avertizat în mod repetat despre riscurile injectării. El spune că cei vaccinați devin un teren propice pentru virus și că consecința va fi „prăbușirea sistemului nostru de sănătate”.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Păzea! Papa s-a supărat pe antivacciniști!
    Rău de tot! A trecut la amenințări!
    https://time.com/6138142/pope-francis-covid-19-vaccine/
    Și ce dacă Hristos ne avertizează că ,,nimic necurat nu va intra în Împărăția cerurilor”?
    ,,Infailibilul” închipuit ne spune invers!
    Pentru el, marcarea cu semnul fiarei și modificarea genetică sunt importante, nu mântuirea! ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” Vai și de cei care acceptă sminteala!

  2. Oare, ne mai mira? Pt ca in Vestul Europei si peste Atlantic se pun deja bazele sclaviei vaccinurilor! Insa, oamenii de-acolo, in marea lor majoritate intepati, au cam inceput sa-si dea seama de cursa mortala care le-a fost intinsa si in care au cazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button