X

Germania prima țară din lume care a ridicat permisul de sănătate la trei doze de vaccin împotriva Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul german Olaf Scholz, împreună cu guvernatorii celor 16 state ale țării, au convenit asupra unei noi serii de restricții sanitare pentru a opri răspândirea variantei omicron. 

Olaf Scholz y la responsabilidad internacional de Alemania | Alemania | DW | 11.08.2021

Noua regulă ridică cerința ca permisul de sănătate să devină „verde” la trei doze de vaccin împotriva coronavirusului. Până în prezent, cu două doze un cetățean german se putea bucura pe deplin de drepturile sale. Acum, le va pierde.

Accesul la restaurante, baruri, cinematografe, teatre și chiar transportul public va fi permis persoanelor cu trei vaccinuri, sau, momentan, dacă au două vaccinuri, vor putea prezenta un test PCR din ultimele 48 de ore.

După cum a explicat guvernul socialist, prezentarea testului PCR este o măsură temporară, în timp ce germanilor li se oferă posibilitatea de a fi vaccinați cu „doza de rapel”. Dar asta în câteva săptămâni va fi eliminată.

„Este o regulă strictă, dar necesară, care ne va ajuta să controlăm mai bine infecțiile în viitor decât este în prezent”, a spus Scholz, apărând măsura.

În ciuda faptului că nu are nicio dovadă, Scholz a spus că „cea mai bună protecție împotriva omicronilor este o injecție de rapel”. Nu există dovezi că vaccinul oprește răspândirea noii variante și, în sine, această variantă are o rată de mortalitate mai mică decât eficacitatea vaccinului în sine.

Aceasta a fost prima întâlnire cu liderii statali a socialistului Scholz de când i-a urmat Angelei Merkel în funcție, în decembrie anul trecut, într-un moment în care noul guvern german încearcă să-și îndeplinească promisiunea din campanie pentru a întări măsurile sanitare.

Coaliția guvernamentală, condusă de Partidul Social Democrat (SPD), include ecologisti și liberali de stânga, care, deși au promis în campanie o relaxare a restricțiilor, au cedat în acest ponct lui Scholz pentru a putea forma un guvern.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Si cand te gandesti ca bestiile astea naziste din fruntea Germaniei ne dau noua periodic, lectii de democratie! Asta, da tupeu de nazisti!

  2. Imediat dupa WW2, niste persecutati de regimul nazist au vrut sa asasineze 6 milioane de germani, pe “principiul ochi pt ochi, dinte pt dinte”. Existau chiar scenarii cu otravirea in masa prin intermediul apei potabile. Sefii “lumii libere” s-au opus, pt ca incepuse deja razboiul rece, iar Stalin ameninta invadarea Europei occidentale. Acum, se pot incheia definitiv conturile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button