X

În ce fel de monștri ne-a transformat Covid?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a spus că dorește „să le facă viața imposibilă” și să-i expulzeze din cafenele, teatre și cinematografe pe milioanele de francezi care nu au fost vaccinați împotriva Covid.  Jucătorul de tenis Novak Djokovic a fost arestat în Australia și va fi deportat pentru că nu a fost vaccinat; câștigătorul de nouă ori al turneului va rata Australian Open. În Italia, Guvernul a aprobat vaccinarea obligatorie pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani.

Este timpul să ne întrebăm în ce moment acest virus chinez a transformat milioane de persoane din întreaga lume în totalitari care vor să-i condamne la izolare pe cei care nu vor sa li se aplice vaccinul.

Nu este vorba despre câțiva politicieni cărora le scapă de sub control, e mai rău. Este vorba despre milioane de persoane care susțin și cer convertirea celor nevaccinați în cetățeni de categoria a treia, fără libertate. Macron, de fapt, este în campanie electorală, iar discursul său delirant despre „a-i agasa” pe cei care nu au carnet de vaccinare este o dovadă terifiantă a cât de populară a devenit dictatura sanitară.

Macron afirma que quiere "fastidiar" a los franceses no vacunados | Onda Cero Radio

Ceea ce se întâmplă în aceste zile arată cum frica, insuflată în mare măsură de politicieni, face ca lumea să accepte orice nebunie totalitară. Este înspăimântător că există persoane care vor să li se refuze serviciile medicale celor nevaccinați, și în ce moment a devenit normal să ruineze viața cuiva, lăsându-l fără muncă, doar pentru că ia o altă decizie medicală.

Să fie clar că a nu te vaccina nu pune în pericol restul umanității, în orice caz ar fi să se pună în pericol unu însuși. Dacă credem în vaccin și știm că funcționează, nu există niciun motiv să ne facem griji pentru cineva care nu s-a vaccinat. Tocmai pentru asta este vaccinul, astfel încât dacă te îmbolnăvești de Covid – care poate fi răspândit atât de o persoană vaccinată, cât și de o persoană nevaccinată – să nu mori și efectele sunt ușoare.

Covid și teama pe care au răspândit-o politicienii și oamenii de știință – care sunt de fapt mai politici decât orice altceva – ne amintește de unele dintre cele mai rele momente ale umanității. Unde o mulțime dezlănțuită a decis să învinuiască un grup de oameni pentru toate relele din lume și, prin urmare, să-i condamne la exil, tortură și chiar moarte.

Și nu contează dacă este legal, legile de la Nürnberg și apartheid-ul de asemenea erau legale. Legal nu este sinonim cu etic sau corect. Faptul că un politician decide să forțeze prin lege să-i discrimineze și să-i separe pe cei nevaccinați nu înseamnă că este corect.

Trebuie reacționat acum. Am ajuns prea departe. Azi sunt cei nevaccinați, mâine vor fi cei care nu au două doze, apoi cei care nu au trei și vor continua așa dacă nu oprim asta.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Legile de la Nurnberg au fost corecte.
    Si Rabinii le-au laudat ca prevedeau obligatiile jidanilor conform legilor lor mozaice.
    Da’ asta-i dialectica talmudista:
    – cand zic “ei” e “drept”
    – cand zici tu EXACT CE SPUN EI e “antisemitism”!

    Bagati la cap ca sa intelegeti ca ei pot face orice “cu acte”, nu si noi fiindca sintem din nastere rasisti si antisemiti dupa regula lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button