X

Un tribunal decide: Se poate și fără Certificat Verde!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cetățean din Sălaj, întors din Italia în România a fost plasat în carantină din cauza faptului că nu deținea Certificatul Verde, informează salajulliber. ro. Bărbatul s-a adresat instanței de judecată, iar în termen de doar 4 zile a reușit să anuleze definitiv decizia de carantinare impusă de autoritățile de frontieră.

Astfel, Georgel Babiuc, un sălăjean plecat peste hotare în Italia, la Imola, a decis să se întoarcă acasă, la Zalău. Pe data de 9 decembrie acesta a tranzitat spațiul european și a fost oprit la un punct de control de la frontiera României cu Ungaria din județul Satu Mare. Bărbatul nu a putut prezenta Certificatul Verde, acesta nefiind vaccinat, astfel că autoritățile, prin DSP Satu Mare, a dispus carantinarea bărbatului pe motiv că vine din zona galbenă.

Zălăuanul nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că a contestat decizia de carantinare la Judecătoria Zalău. La instanța de judecată s-a înregistrat dosarul cu numărul 4445/337/2021. Judecătorii de la Judecătoria Zalău au respins însă cererile bărbatului. Georgel Babiuc nu s-a dat însă bătut, așa că a depus contestație care s-a judecat la Tribunalul Sălaj.

Pe data de 13 decembrie, magistrații Tribunalului Sălaj au emis decizia civilă numărul 1006 prin care îi dă câștig de cauză bărbatului și dispun ieșirea acestuia din carantină și anularea deciziei DSP Satu Mare.

„Admite apelul declarat de petentul-apelant Babiuc Georgel împotriva sentinței Judecătoriei Zalău pe care o schimbă în tot. Admite contestația formulată de petentul Babiuc Georgel și dispune anularea Deciziei de confirmare a carantinării nr. 1970388/09.12.2021 a DSP Satu Mare”, se arată în minuata deciziei civile emisă de Tribunalul Sălaj.

Decizia Tribunalului Sălaj este definitivă, astfel încât, zălăuanul Georgel Babiuc demonstrează că se poate intra în țară și fără Certificat Verde.

Georgel Babiuc este acum hotărât să lupte pentru drepturile românilor și să-i învețe și pe alții cum pot câștiga în instanță decizia de carantinare emisă de DSP, chiar dacă cel carantinat nu deține Certificat Verde.

Un sprijin important în victoria lui Georgel Babiuc împotriva deciziei de carantinare l-a avut și europarlamentrul Cristian Terheș (PNȚCD) și studentul la drept Adrian Cristian Secu care cunoaște în profunzime subiectul, dar și prevederile legale din România privind Certificatul Verde. Mai mult, avocatul a demonstrat ca in România pandemia nu are baza legală.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. ASTA INSEAMNA SA-TI CUNOSTI DREPTURILE , CUNOSCANDU-TI LEGILE !
    ASTFEL DE EXEMPLE AR TREBUI SA NE PREZINTE MEDIILE , DACA NU AR FI CUMPARATE DE STATUL MAFIOT !

    ROMANI, TREZITI-VA SI LUATI-VA LEGILE INTRE MAINI SI STUDIATI-LE ZI SI NOAPTE CA ALTFEL NE OMOARA ASTIA PE TOTI !!!

    CACI SOCIOPATII CARE NE DICTEAZA LEGILE ASTEA CRIMINALE, DINAFARA, ASTA TINTESC : SA NE OMOARE SI SA NE INLOCUIASCA CU IMIGRANTII

    NEEEVAXXINATI !

    ASTA SE INTAMPLA ACUM IN USA UNDE IMIGRANTII RAMAN NEVAXXINATI, DAR SOCIALISTII-DEMOCRATII , MOR PE CAPETE PENTRU CA SUNT VAXXINATI, IAR DREAPTA, CARE NU ESTE VAXXXINATA, IN MAREA EI MAJORITATE, VA SUPRAVIETUI !

    VORBA E, CE TE FACI CU INTREGUL TSUNAMI DE IMIGRANTI CARE RAMAN NEVAXXINATI PENTRU CA LUI BIG PHARMA LE ESTE FRICA CA LE VOR CERE DESPAGUBIRI, NU CA PROSTIMEA DEMOCRATA DISCIPLINATA SI PROSTITA SA SE VAXXINEZE ! ADICA SA MOARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. În cazul acesta tovarășul Rahila va trebui să restituie către bigpharma toți banii primiți de fundație. Interesant moment.

  2. Ai noștri lideri..
    Ai nostri lideri pe la Porți învață

    La ștreang, fără săpun, să-i facă nodul

    Și vin apoi și gâtuie norodul

    Cu zâmbet fericit de precupeață.

    La porți primesc șepcuțe și direcții

    De da bidee trampe și ursule

    Apoi ne spun că fonduri nu-s destule,

    Ne fac gargară și ne-aplică frecții,

    Vorbesc pe nas, se împopoțănează

    La uși și la ferestre pun zăvorul,

    Închid lumina, gazul și poporul,

    Iar Libertatea se carantinează.

    Ne vând resursele en gros și la bucată

    Ne vând pe toți pentru o sinecură

    Ca să mâncă și copii lor în gură,

    Și să le fie masa mai bogată.

    Iar pentru aste fapte criminale

    Iși dau prin Parlament imunități

    Să fie ei feriți de judecăți,

    Să doarmă liniștiți printre fecale.

    Ai noștri lideri au uitat de țară,

    Istorie, străbuni și de respect

    Lor li se pare-acum că este drept

    Să ascultăm poruncile de-afară.

    Iar noi, cei care-am fost nu vom mai fi,

    Dormim profund și rasuflăm greoi

    Ne procurăm carnete de eroi

    Murind ireversibil , zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button