X

Tulpina Omicron nu necesită internare, este o formă foarte ușoară, conform medicului din Africa de Sud ce a tratat primele cazuri

Primul medic sud-african care a alertat autoritățile despre pacienții cu varianta Omicron a declarat pentru cotidianul englez „The Telegraph” că simptomele noii variante sunt neobișnuite, dar foarte foarte ușoare.

Dr. Angelique Coetzee a relatat că a fost alertată pentru prima dată cu privire la posibilitatea unei noi variante a virusului Sars-CoV2 atunci când pacienții din cabinetul său privat din capitala Africii de Sud, Pretoria, au început să vină la începutul acestei luni cu simptome de Covid-19 care nu prea aveau sens. Tineri prezentau o oboseală intensă și chiar și un copil de șase ani a fost diagnosticat cu tensiune arterială ridicată și cu o frecvență foarte mare a pulsului, a spus Coetzee. Nici un pacient nu a suferit de pierderea gustului sau a mirosului. De-asemenea, nu a fost înregistrată o scădere a nivelului oxigenului la niciun pacient.

„Simptomele sunt atât de diferite dar și atât de ușoare față de cele pe care le tratasem înainte”, a spus dr. Coetzee, medic generalist de 33 de ani, care conduce Asociația Medicală din Africa de Sud, conform telegraph.co.uk.

Sluga OMS în România, noul ministru c0vid, Rafila, a contrazis-o bineînțeles, spunând că nu putem risca și să lăsăm garda (n.r. restricțiile) jos, căci are pe agendă impunerea certificatului verde.

Citiți și: Rafila vrea certificat verde până la sfârșitul anului! Capcana: Certificat verde temporar, cât timp incidența este sub 0,5 la mie, adică permanent

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Alexsandr Soljenițîn:

    „Noi stim ca ei mint, ei stiu ca mint, ei stiu ca si noi stim ca ei mint. Si totusi continua sa minta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!