X

ALERTĂ! Rafila vrea certificat verde până la sfârșitul anului! Capcana: Certificat verde temporar, cât timp incidența este sub 0,5 la mie… adică permanent

Rafila: Nu s-a explicat ce este certificatul verde, ca nu presupune exclusiv vaccinarea

Soluţia legislativă privind obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă ar trebui adoptată până la finele acestui an, a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, care a precizat că introducerea acestei măsuri va fi făcută în baza unui algoritm decis de specialişti.

„Şi fac aşa un disclaimer, nu se mai spune certificatul verde, pentru că certificatul verde original – ca să înţeleagă toată lumea – se referă la documentul adoptat de către Parlamentul European şi se referă la călătoria între statele membre, certificatul COVID, care a făcut atât de mult…, a prezent un subiect de interes şi de dezbatere, şi de foarte multe ori de controverse în spaţiu public, vom încerca să găsim pentru el o soluţie legislativă, care să stabilească un cadru foarte clar pentru toată lumea, iar introducerea acestui certificat verde să poată să fie făcută atunci când există o creştere susţinută, un anumit interval de timp, de exemplu trei săptămâni iar renunţarea la utilizarea acestui certificat verde complet, adică presupune vaccinare, testare sau trecerea prin boală, să fie făcut atunci când există o scădere mai multe săptămâni consecutiv şi se atinge un anumit nivel al incidenţei cumulate.

Toate aceste lucruri, detaliile tehnice, dacă vreţi, cifrele vor fi stabilite de colegii de specialitate de la Institutul Naţional de Sănătate Publică”, a declarat Alexandru Rafila, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Întrebat când ar veni soluţia legislativă privind certificatul COVID şi dacă va fi o ordonanţă de urgenţă sau o lege, ministrul Sănătăţii a spus: „Vom hotărî împreună dacă e o soluţie din partea Guvernului sau va ajunge direct în Parlament”.”Oricum, şi o soluţie a Guvernului tot în Parlament ajunge până la urmă.

Noi trebuie să creăm cadrul, să nu legăm soluţia legislativă de introducere, introducerea, pe baza unui altgoritm, aşa cum v-am spus, dar soluţia legislativă ar trebui să fie luată până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, până la finele acestui an.

Rămâne să discutăm cu toate instituţiile implicate, oricum lucrul ăsta va trebui discutat şi în cadrul Coaliţiei, trebuie asumat din punct de vedere politic, încât să răspundem acestei urgenţe de sănătate publică şi să creăm un mecanism transparent şi predictibil şi cunoscut de utilizare a acestui certificat COVID, care nu trebuie să fie în niciun fel discriminator”, a declarat Rafila.

El a precizat că dezactivarea certificatului COVID ar urma să aibă o dublă cheie de control.

„Nu este vorba numai de scăderea numărului de cazuri, timp de 3 săptămâni, să spunem, un exemplu, nu trebuie să-l luaţi ca atare, ci şi de atingerea unei incidenţe cumulate foarte mici care nu mai reprezintă o problemă pentru sănătatea publică.

Vă dau o cifră, tot aşa, ca şi exemplu, (…) să zicem o incidenţă sub 0,5 ar putea să fie convenabilă. Problema mare în România a fost legată de sentimentul de obligativitate, de coerciţie, care a fost cuplat cu acest instrument, care, vedeţi, nu se mai numeşte certificat verde, pentru că UE l-a desemnat să fie doar pentru libera circulaţie între statele membre şi atunci încercăm să-l adaptăm să spunem că este certificat COVID.

Dar, cred că toată lumea îşi dă seama că e mult mai puţin periculos să te vaccinezi decât să nu o faci sau să trebuiască să te testezi foarte frecvent”, a declarat Rafila.

Întrebat ce se va întâmpla dacă vor exista cazuri de angajaţi daţi afară după introducerea obligativităţii certificatului COVID la locul de muncă, acesta a punctat: „Eu nu cred că aţi auzit, că am discutat despre datul afară al cuiva de la locul de muncă”.”O să încercăm să găsim o soluţie.

Eu v-am spus un principiu în momentul de faţă, dumneavoastră, deja, mă întrebaţi nişte detalii tehnice, nu am ce să vă răspund, pentru că nu ăsta este scopul, ca să împiedici dreptul la muncă, ci scopul introducerii acestui certificat COVID este să frânezi rapid o creştere a numărului de cazuri, este un scop de sănătate publică pentru un anumit interval de timp”, a declarat el.

Rafila a precizat că, cel puţin, pentru personalul medical „nu o să pună nimeni problema ca personalul medical să fie suspendat în vreun fel”.

”Aici, noi acţionăm ca şi Guvern al României, nu vreau să vă spun punctul de vedere al PSD, vă spun punctul meu de vedere, ca şi profesionist în sănătate, nu este potrivit, mai ales când discutăm de urgenţe de sănătate publică să pui în discuţie suspendarea personalului medical”, a completat ministrul Sănătăţii. AGERPRES

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

16 comentarii

 1. Cu incidenţă 0,5 la mie inseamna ca va fi permanent. De exemplu la o localitate cu 2000 locuitori obligativitate certificat la 1 pers. pozitiva.

 2. Pacaliciul asta securist ne ia de prosti.

  Noi nu vrem nici un fel de certificat.

  Iar daca au dubii si sunt retarzi, nefiind in stare sa conduca tara in interesul poporului, sa o faca prin referendumuri.

  Doar ca interesul tarii si al poporului nu prea se regasec pe agenda lor.

  Agenda lor e furnizata din exterior.

  Eu asa m-am saturat de lacheii si politrucii astia. Sa-i fereasca bunul Dumnezeu de o scanteie de razmerita. Nu exista nici buncare care sa-i ascunda si nici mercenari sa-i apere, pe acest pamant.

 3. Si el urmeaza aceleasi ordine ca si Arafat, doar ca o face mai subtil, cu vorba mieroasa, poate mai pacaleste cativa creduli. Altfel, Rafila ne pregateste acelasi certificat, cu aceleasi restrictii si vaccinare obligatorie. Ordinele vin din alta parte, iar slugile noastre doar le executa.

  1. NU ACELEASI RESTRICTII, CI MULT MAI DURE.
   EL VREA APLICAREA CERTIFICATULUI MORTII 3 SAPTAMINI PE TREND ASCENDENT, INCA 3 PE TREND DESCENDENT SI, SE SUBINTELEGE, PE TIMPUL PLATOULUI CARE, E SUS, CA DE AIA E PLATOU.
   DECI 6 – 8 – 10 SAPTAMINI VOM MURI DE FOAME FIINDCA NEMERNICUL VREA APLICARE PESTE TOT A CERTIFICATULUI MORTII !
   SI EL ZICE CA NU CONSTRINGE LA INTEPARE !
   SINGURA SOLUTIE SA IESIM RAPID IN STRADA SI SA-I IZGONIM DE LA PUTERE, PE TOTI !!!

 4. Pai daca ai ‘certificat COVID’… inseamna ca Ai Covid !!!… ca asa reiese :))) De ce nu ii spune, de exemplu, imunizare impotriva coronavirusului ? Nu ar fi mai corect ? De ce ? Pentru ca nu e o imunizare ci o inoculare cu substante si elemente care duc la deces. Mai pe scurt: o otravire

  1. Când substanțele inoculate vor conduce la decesul celor care s-au vaccinat(peste 7 milioane de oameni) angajatorii o sa primeasca la lucru nevaccinatii, nu vor avea incotro. Nu-i asa d-le Mircea Șerban?

   1. Nu, pentru ca nu vor mai exista nici angajatori… logic. Va fi doar un haos si o penurie in care vor huzuri doar „cei alesi”, cum ar fi Iohannis si toata sleahta de „politicieni” care se inghesuie si se baga in față acum ca sa faca pe plac satanei. Adica sa fie pe ‘lista scurta’, pentru ca se apropie momentul „venirii zeilor” lor si al scadentei

 5. Nu sa iesim cu telefoane pe rec, ci cu ce s-a iesit in ’90 la Universitate in București. Chitzac stie el mai bine, acolo unde e.

 6. Rafila vrea multe pentru că așa i s-a spus. Codul QR în locul CNP atestă statutul de sclavi. Din punct de vedere creștin, acesta trebuie evitat. Conține 666 și identitatea digitală la vedere. După ce se vaccinează mai mulți, nu va mai fi nevoie de certificat Covid, deoarece aparatele vor citi identitatea digitală din ,,vaccinurile” inoculate în corp. Pâinea sau crucea!

 7. Vaccinarea împotriva Covid 19, în loc să fie o problemă strict medicală, a devenit, în mod suspect, o problemă politică la vedere și o problemă spirituală în ascuns. De aceea, noi, cei dornici de mântuire, trebuie să respingem din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, iar preoții și ierarhii trebuie să ne fie alături. Iată principalele argumente:
  1.Acestea sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
  2.Aceste seruri au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
  3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
  4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii?
  Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui chiar și fețe bisericești!

  Citind Apocalipsa, capitolele 13-14, acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase și caută să facă deosebirea dintre adevărata știință guvernată de Dumnezeu și această ideologie satanistă cu pretenții de știință. El simte când se dorește sănătatea populației și când se dorește împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății! Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții!

  Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, ci caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. (Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui. Cum se va mântui atunci? Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman! Restrângerea unor drepturi pentru cei neînțepați are o singură justificare: graba celor puțini de a-i controla prin tehnologie pe cei mulți!

  5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.
  Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Biserica, adică noi, credincioșii, preoții și ierahii trebuie să facem voia lui Dumnezeu! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

 8. Pingback: Tulpina Omicron nu necesită internare, este o formă ușoară, conform medicului din Africa de Sud ce a tratat primele cazuri – OrtodoxINFO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!