X

Prima țară din lume care organizează referendum pentru certificatul verde

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elveția votează duminică, prin referendum, acordul pentru certificatul verde.  Electoratul elvețian este de fapt chemat la urne pentru a se pronunța asupra unei serii de modificări aduse legii Covid, inclusiv asupra temeiului legal al certificatului COVID, precizează agenția de știri ANSA.

Potrivit presei, electoratul elvețian este primul din lume care votează prin referendum acordul pentru certificatul verde COVID, mai arată sursa citată.

Nu este prima dată când elvețienii votează prin referendum măsuri de sănătate pentru combaterea pandemiei: legea privind gestionarea noului coronavirus a fost supusă votului popular. Peste 60% din votanți au susținut legea prin referendum.

Așadar, în mod democratic, cetățenii elvețieni vor fi chemați din nou să-și exprime opinia privind cea mai contestată modificare care se referă la temeiul legal al impunerii certificatului verde Covid. Ca și în alte țări, certificatul Covid – care atestă vaccinarea, un test negativ sau recuperarea după boală – este contestat prin demonstrații de stradă, dar, conform ultimelor sondaje, certificatul ar putea fi adoptat de 61% dintre alegători. 38% s-au declarat împotrivă și 1% rămân nehotărâți.

Premierul desemnat al României, Nicolae Ciucă, este de părere ca legea privind adoptarea certificatului de vaccinare pentru angajați ar trebui sa fie votată cât mai curând în Parlament, însă nu amintește nimic de vreun referendum, mai ales că în țară rata de vaccinare și de acceptare a restricțiilor este una foarte scăzută.

Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o țară care, din păcate, am avut o experiență tragică a valului 4. Observam că în alte țări din Europa se manifestă cel de-al cincilea val, ca atare fac apel la toți parlamentarii să înțeleagă și să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a declarat premierul desemnat.

Pe de altă parte, Alexandru Rafila, propus de PSD pentru funcția de ministru al Sănătății, a declarat, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare, că certificatul verde este un instrument care salvează vieți, dar trebuie introdus în momentul oportun.

Rafila a spus că un criteriu de introducere a certificatului verde ar putea fi, spre exemplu, creșterea numărului de cazuri pentru trei săptămâni consecutive, chiar dacă pleacă de la un număr mic. De asemenea, ar trebui să se renunțe la certificatul verde atunci când se înregistrează descreșterea cazurilor. Iar scopul lui Rafila este acesta: Prioritatea este de a vaccina cât mai mult din populaţie

Reamintim că proiectul de lege pentru introducerea certificatului verde la locul de muncă este blocat la Camera Deputaților.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. TE-AI „VACCINAT” ? ANGAJEAZĂ-ȚI UN AVOCAT !

    Pentru că sângele tău o fost decoagulat și nu se știe dacă îl mai poți reface.

    (Fă un test de coagulare a sângelui, dacă nu crezi! Eși de câteva ori mai expus la miocardite și pericardite decât restul populației, iar acestea sunt boli FOARTE GRAVE.)

    Pentru că ai fost constrâns la „vaccinare” prin interzicerea accesului tău în magazine și instituții.

    Pentru că mass-media oficială o dus o campanie de dezinformare dementă, pro-„vaccinare”, câtă vreme nimeni nu știe ce conțin aceste seruri cu adevărat.

    Pentru că e vorba de o terapie genică experimentală, iar nu de un vaccin.

    Pentru că sunt deja cunoscute zeci de mii de morți „din senin”, cauzate de afecțiuni ale inimii provocate de așa-zisele vaccinuri, iar în alte campanii de vaccinare (atunci adevărată), totul o fost oprit după doar câteva morți.

    Pentru că Statul Român, prin D.S.U., oferă inoculare gratuită cu aceste seruri experimentale, în loc să ofere tratament preventiv gratuit (Vitamina D, Vitamina C, Zinc, Propolis) și acces la antivirale (care or fost interzise).

    Pentru că certificatul covid e un instrument de segregare și control care nu folosește la nicio prevenție, atâta vreme cât cei așa-zis vaccinați transmit boala.

    Cine trebuie acționat în instanță ?

    Departamentul pentru Situații de Urgență și Raed Arafat.
    Principalele televiziuni și publicații.
    Parlamentul European (care o aprobat aceste terapii, în condițiile în care contractele de achiziție și compoziția serurilor sunt confidențiale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button