X

Părerea cititorului: Te-ai “vaccinat”? Angajează-ți un avocat!

Should People on Blood Thinners Avoid The COVID Vaccine?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititorul Marius Ianuș a scris un comentariu pe care îl evidențiem în acest articol, cu îndemnul de a face demersurile necesare dacă vă aflați în situația descrisă. 

TE-AI „VACCINAT” ? ANGAJEAZĂ-ȚI UN AVOCAT !

Pentru că sângele tău are probleme de coagulare și nu se știe dacă îl mai poți reface.

(Fă un test de coagulare a sângelui, dacă nu crezi! Ești de câteva ori mai expus la miocardite și pericardite decât restul populației, iar acestea sunt boli FOARTE GRAVE.)

Pentru că ai fost constrâns la „vaccinare” prin interzicerea accesului tău în magazine și instituții.

Pentru că mass-media oficială a dus o campanie de dezinformare dementă, pro-„vaccinare”, câtă vreme nimeni nu știe ce conțin aceste seruri cu adevărat.

Pentru că e vorba de o terapie genică experimentală, iar nu de un vaccin.

Pentru că sunt deja cunoscute zeci de mii de morți „din senin”, cauzate de afecțiuni ale inimii provocate de așa-zisele vaccinuri, iar în alte campanii de vaccinare (atunci adevărată), totul a fost oprit după doar câteva morți.

Pentru că Statul Român, prin D.S.U., oferă inoculare gratuită cu aceste seruri experimentale, în loc să ofere tratament preventiv gratuit (Vitamina D, Vitamina C, Zinc, Propolis) și acces la antivirale (care or fost interzise).

Pentru că certificatul covid e un instrument de segregare și control care nu folosește la nicio prevenție, atâta vreme cât cei așa-zis vaccinați transmit boala.

Cine trebuie acționat în instanță ?

Departamentul pentru Situații de Urgență și Raed Arafat.
Principalele televiziuni și publicații.
Parlamentul European (care a aprobat aceste terapii, în condițiile în care contractele de achiziție și compoziția serurilor sunt confidențiale).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. TE-AI „VACCINAT” ? ANGAJEAZĂ-ȚI UN AVOCAT !

    Si ce sa-ti faca avocatul ? !!!
    Ai semnat, ai semnat, oricum si avocatul e vaccinat, fiindca altfel nu cred ca intra in sala de judecata. Deci ce sa faca, sa-si ia si el un avocat ?

  2. Iartă-mă, Frate Gabriel, am greșit. Mi-o semnalat Fratele Eufrosin. E „coagulat”, nu „decoagulat”, de fapt.
    Dar poți înlocui „o fost decoagulat” cu „are probleme de coagulare”, mai bine. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button