X

Părerea cititorului: Te-ai „vaccinat”? Angajează-ți un avocat!

Should People on Blood Thinners Avoid The COVID Vaccine?

Cititorul Marius Ianuș a scris un comentariu pe care îl evidențiem în acest articol, cu îndemnul de a face demersurile necesare dacă vă aflați în situația descrisă.

TE-AI „VACCINAT” ? ANGAJEAZĂ-ȚI UN AVOCAT !

Pentru că sângele tău are probleme de coagulare și nu se știe dacă îl mai poți reface.

(Fă un test de coagulare a sângelui, dacă nu crezi! Ești de câteva ori mai expus la miocardite și pericardite decât restul populației, iar acestea sunt boli FOARTE GRAVE.)

Pentru că ai fost constrâns la „vaccinare” prin interzicerea accesului tău în magazine și instituții.

Pentru că mass-media oficială a dus o campanie de dezinformare dementă, pro-„vaccinare”, câtă vreme nimeni nu știe ce conțin aceste seruri cu adevărat.

Pentru că e vorba de o terapie genică experimentală, iar nu de un vaccin.

Pentru că sunt deja cunoscute zeci de mii de morți „din senin”, cauzate de afecțiuni ale inimii provocate de așa-zisele vaccinuri, iar în alte campanii de vaccinare (atunci adevărată), totul a fost oprit după doar câteva morți.

Pentru că Statul Român, prin D.S.U., oferă inoculare gratuită cu aceste seruri experimentale, în loc să ofere tratament preventiv gratuit (Vitamina D, Vitamina C, Zinc, Propolis) și acces la antivirale (care or fost interzise).

Pentru că certificatul covid e un instrument de segregare și control care nu folosește la nicio prevenție, atâta vreme cât cei așa-zis vaccinați transmit boala.

Cine trebuie acționat în instanță ?

Departamentul pentru Situații de Urgență și Raed Arafat.
Principalele televiziuni și publicații.
Parlamentul European (care a aprobat aceste terapii, în condițiile în care contractele de achiziție și compoziția serurilor sunt confidențiale).

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. TE-AI „VACCINAT” ? ANGAJEAZĂ-ȚI UN AVOCAT !

    Si ce sa-ti faca avocatul ? !!!
    Ai semnat, ai semnat, oricum si avocatul e vaccinat, fiindca altfel nu cred ca intra in sala de judecata. Deci ce sa faca, sa-si ia si el un avocat ?

  2. Iartă-mă, Frate Gabriel, am greșit. Mi-o semnalat Fratele Eufrosin. E „coagulat”, nu „decoagulat”, de fapt.
    Dar poți înlocui „o fost decoagulat” cu „are probleme de coagulare”, mai bine. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!