X

India susține public că utilizarea …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un raportat arată că 33 de districte din Uttar Pradesh, India,că rata de recuperare a crescut până la 98,7%, demonstrând eficacitatea IVERMECTIN ca parte a „Modelului de control al Covid-19 din Uttar Pradesh”. 

Această știre nu a primit suficientă atenție la acea vreme, dar guvernul din Uttar Pradesh, India, a susținut că utilizarea pe scară largă a Ivermectinei ca tratament timpuriu pentru coronavirus a ajutat statul să mențină o rată mai scăzută a mortalității.

Acest lucru se întâmplă în ciuda populației sale masive de 241 de milioane de oameni, pe baza unui raport din mai 2021.

Ofițerul de Supraveghere din Uttar Pradesh, Vikssendu Agrawal a spus că, în afară de urmărirea și supravegherea agresivă a contactelor, ratele mai scăzute de pozitivitate covid și mortalitate pot fi atribuite utilizării pe scară largă a Ivermectinei în stat, adăugând că medicamentul a fost introdus recent în Protocolul Național pentru tratarea și managementul Covid. „Odată ce al doilea val va înceta, ne vom conduce propriul studiu, deoarece a existat un corp de dovezi în curs de dezvoltare care să susțină utilizarea în timp util a Ivermectinei din primul val , a spus Vikasendu pentru The Indian Express.

 

„Am raportat primul caz de Covid-19 din țară după ce cinci membri ai unei familii, care s-au întors din Italia, au fost testați pozitiv. În curând, virusul s-a răspândit, un număr mare de polițiști fiind afectați. Doctorul Pareek a venit cu solicitarea de a introduce Ivermectina pe o bază experimentală. Mi s-a spus că nu există riscuri legate de utilizarea medicamentului”, a declarat Singh, Magistratul districtului Agra pentru The Indian Express.

El a spus că administrația districtuală a format grupuri mici de personal de la aceeași secție de poliție, precum și personal din biroul său. „Am introdus (Ivermectina) timp de trei zile, 12 mg, conform recomandărilor naționale de la acea vreme, urmate de teste în a patra sau a cincea zi. L-am introdus și în închisoare, iar rezultatele ne-au ajutat să reducem pozitivitatea într-o mare măsură, în urma căreia secretarul-șef suplimentar pentru sănătate, Amit Mohan, a format un comitet pentru a accesa utilizarea acestuia și a fost introdus în sfârșit în protocolul de management al Covid al statului chiar în 2020, ” a spus Singh.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button